как да направите красив щифт на BBM безплатно !!

Най-новата функция на BBM (BlackBerry Messenger), която позволява на потребителите да променят своя ПИН, както желаят. Сега обаче можете да промените безплатно ПИН кода за красота на BBM.

BBM пусна най-новата си версия, която включва функцията „Персонализиране на моя ПИН“ . Персонализиране на моя ПИН е функция, която позволява на потребителите да променят своя ПИН по желание. Прочетете: Ето как да направите красив ПИН на BBM

Както всички знаем, ПИН е самоличността на някой, който използва BlackBerry Messenger . Оказва се обаче, че не всеки има късмета да получи добър ПИН, има и такива, които получават ПИН с комбинация, за която може да се каже, че е „лоша“ .

 • BBM Mod iOS: Променете външния вид на BBM Android Подобно на най-новата версия на BBM iPhone
 • Как да чатите BBM, без да се налага да каните BBM PIN
 • Как да използвам BlackBerry Messenger (BBM) на компютър

И така, как да получите красив ПИН? Трябва ли да си купите красив ПИН за $ 1,99 или около 20 000 Rp ? Отговорът е, че не . Можете да получите красив ПИН, без да се налага да купувате безплатен псевдоним.

Любопитен? Вижте как да създадете безплатен красив ПИН на BBM.

Ако сте стар потребител на BBM, който иска да премине към нов ПИН, не е необходимо да деинсталирате BBM, просто направете Изчистване на данни в раздела за настройки на приложенията . Как:

 1. Отидете в Настройки / Настройки , след което изберете Приложения

 2. След това потърсете предварително инсталираното приложение BBM . След това щракнете

 3. Ако е така, сега щракнете върху бутона „Изчистване на данните“ . Уверете се, че сте направили резервно копие на стария си BBM акаунт или поне помнете старото потребителско име и парола за BBM акаунт.

Ако никога не сте използвали BBM, моля следвайте следния метод

 1. Изтеглете и инсталирайте най-новата версия на BBM на вашия смартфон.

  Приложения за социални приложения и съобщения на BlackBerry ИЗТЕГЛЕТЕ
 2. Е, ключът е тук. Трябва да го надхитрите малко, като използвате специален имейл . Какво означава специален имейл, имейл, съдържащ числото "7" или в началото, в средата или в края. Не се нуждаете от валиден имейл, просто първо въведете оригиналния имейл, след което можете да замените имейла с валиден имейл.

 3. Ако има потвърждение, щракнете върху „Правилно е“ .

 4. Изчакайте няколко минути, докато процесът на регистрация завърши.

 5. Ако е така, сега можете да проверите в раздела за профили, сега трябва да имате красив ПИН, който със сигурност е лесно да се запомни по този начин.

Ако ПИН кодът, който се показва, не отговаря на вашите очаквания, моля, повторете отново стъпките, като направите „Изчистване на данни“ и се регистрирайте отново, докато действително получите подходящ ПИН.

Ако сте намерили красив ПИН, направете това ...

Ако имате красив ПИН, можете да промените имейла "ngasal" на вашия валиден имейл. Как:

 1. Влезте първо на //blackberryid.blackberry.com/bbid/login/, като използвате оригиналния имейл, който сте създали по-рано.

 2. Ако е така, щракнете върху редактиране в раздела Подробности .

 3. Затова заменете оригиналния си имейл с валиден имейл. Не забравяйте, направете потвърждение по имейл.

  Приложения за социални приложения и съобщения на BlackBerry ИЗТЕГЛЕТЕ