4 аудио софтуера, които могат да променят звука на лаптоп като кино

Можете да изберете и инсталирате аудио софтуер за лаптопи, който може да промени звука на вашия лаптоп като кино ...

За любителите на филми, понякога заради натоварения си живот, не можете да гледате филми в кината. Принудени сте да гледате у дома през вашия лаптоп или компютър. Какво ще кажете за качеството на инструментите, които използвате за гледане, квалифицирани ли сте вече? Така че, ако инструментът, който използвате, все още не се чува, можете да опитате съветите в тази статия.

Най-лесният начин, който трябва да направите, е да изберете и инсталирате аудио софтуер за лаптопи. Искате да знаете аудио софтуер за лаптопи, който може да промени звука на вашия лаптоп като кино.

  • 10 най-нови и най-добри лаптопи на Asus с Intel Core i5 януари 2020 г. | Най-популярният VivoBook!
  • 5 най-добри лаптопа за съвременни жени днес
  • 10 най-купувани игрални лаптопи за студенти

Ето 4 аудио софтуера за лаптопи

1. Razer Surround 7.1 Аудио софтуер за игри

Ако сте любител на филмите, както и геймър, със сигурност марката Razer не ви е чужда. Razer е много добре познат, когато става въпрос за производство на качествено оборудване за игри. Един от тях е аудио, предназначен за игри. Eits, но спокойно. Въпреки че е предназначен за игри, може да се използва и за филми. Просто опитайте Razer Surround 7.1 Gaming Audio Software .

2. DFX Audio Enhancer

Друг софтуер, който можете да опитате, е DFX Audio Enhancer . Освен че е безплатен, този инструмент е напълно пълен, за да задоволи вашите аудио желания, от които се нуждаете. За разлика от приложението, направено от Razer, което е просто и компактно , DFX има много опции в менюто, които можете да персонализирате според вашия вкус.

3. V4W (Viper4Windows)

За тези от вас, които харесват Android oprek-oprek, може би името Viper ви е познато. Това е едно от най -добрите Android root приложения, което е специално използвано за модифициране на аудио. Няма съмнение за качеството. Предлага се и за версията на Windows (компютър или лаптоп). Изглежда обаче, за да изпробвате качеството на Viper в Windows, трябва да сте малко търпеливи. Причината е, че това приложение е все още в етап на разработка и окончателната версия не е пусната.

4. Чуйте

За разлика от предишните три приложения за платформата Windows, това приложение е решение за тези от вас, които използват платформата Macintosh . Това приложение е до голяма степен подобно на това на DFX, а именно много персонализации се предлагат, за да отговорят на нуждите. Това последно приложение обаче не е безплатно. Трябва да похарчите около 270 000 IDR, за да се насладите на това приложение.

Интересувате ли се от аудио софтуера за лаптопи по-горе, като инсталирате един от горните и сега звукът, който излиза от вашия лаптоп, е като в кино! Готино е, нека побързаме и да изберем какво ви харесва и не забравяйте да го инсталирате. Късмет!