10 функции за пинг на BBM, които определено не знаете!

ПИНГ !!! много типично за BBM. Оказва се, че PING има много други приложения, нали знаете! Ето 10 PING функции в BBM, които определено не знаете!

Като потребител на BlackBerry Messenger трябва да сте запознати с функцията PING , намерена в BBM. Да, PING на BBM е същата функция като Buzz! на Yahoo Messenger. Често можете да използвате функцията PING, за да започнете да разговаряте с приятели. Но се оказва, че PING има много други приложения, нали знаете! Ето 10 PING функции в BBM, които определено не знаете .

  • Колекция от снимки на DP BBM Nyinyir за Haze Disaster
  • Как да четете BBM съобщения, без да давате маркировки за четене на подателя
  • Как да направите своя собствена движеща се BBM DP без приложения и софтуер

Повечето хора започват BBM разговор с PING !!! . Обикновено, за да сте сигурни, че приятелят, с когото искате да говорите, е активен или не. Така че няма да се притеснявате, ако не отговорите на вашето BBM съобщение, защото може би той е зает или неактивен. Но този път ApkVenue ще обсъди различни други PING функции в BBM, за да увеличи вашите познания.

10 PING функции в BBM, които не знаете

1. PING BBM, за да сте сигурни, че вашите приятели са активни

Една от най-често срещаните функции на PING е да се гарантира, че BBM приятел или контакт, с когото искате да разговаряте, е активен в приложението BBM. Можете да изпратите PING на приятелите си. Ако няколко минути по-късно се появи знак "D" , тогава е сигурно, че BBM на вашия приятел е активен.

2. PING BBM, за да сте сигурни, че вашите приятели отварят приложението BBM

Сега, след като вашето PING съобщение е изпратено, можете да видите дали вашият приятел чете PING или не. Ако се появи знак „R“ (Четене), това означава, че вашият приятел е прочел съобщението и е готов да разговаря по-нататък. Но ако не се чете, това означава, че вашият приятел е зает или няма време да отвори мобилния телефон. Или това може да са вашите приятели, псевдоними BBM контакти, използващи трика Как да четете BBM съобщения, без да давате знак „Прочетете“ на подателя, както ApkVenue пише.

3. PING BBM за проверка на интернет връзката на мобилния телефон на вашия приятел

PING на BBM може също да се използва независимо дали мобилният телефон на приятеля ви е свързан с интернет или не. Ако след като изпратите PING и се появи само изображение на часовник, това означава, че вашият приятел не е свързан с интернет, защото мобилният му телефон е мъртъв, няма сигнал или е изчерпал квотата за интернет данни.

4. PING BBM за проверка на интернет връзката на собствения ви мобилен телефон

В допълнение към проверката на интернет връзката на мобилния телефон за връзка на BBM, който PING, можете да проверите и интернет връзката на вашия собствен мобилен телефон. След като PING някой, ако се появи само X, може да има проблем с вашата интернет връзка.

5. PING BBM, за да проверите скоростта на интернет връзката на мобилния си телефон

Можете също така да разберете скоростта на вашата интернет връзка, като погледнете времето за забавяне между изпращането на PING и появата на знака "D". Ако след изпращане на PING веднага се появи знак D, възможно е вашата интернет връзка да се ускорява. Но ако се окаже, че отнема малко повече време, може да се окаже, че вашата интернет връзка е бавна.

6. PING BBM, за да привлечете вниманието на приятеля

Когато някой получи съобщение PING на BBM, той трябва да помисли, че има нещо важно, за което да говорим. Така че, ако искате да предадете важна и спешна информация, най-добре първо направете PING. Това е така, защото PING BBM е в състояние да увеличи вниманието на получателя. В допълнение, обикновено PING на BBM също е придружен от вибрации на мобилния телефон.

7. PING BBM за започване на разговор с трясък

Имате влюбеност, искате да разговаряте, но сте объркани какво да кажете? Просто опитайте PING неговия BBM. По-късно, ако той отговори, ще продължите с друг чат. Например с 3 задължителни въпроса по време на PDKT, а именно „ Какво правиш? “, „ Къде си? “, И „ Какво си ял вече? “.

8. PING BBM за издигане на военното знаме

В допълнение към PDKT, PING на BBM може да се използва и за издигане на враждебни знамена по доста обезпокоителни начини. Просто ПИНГАЙТЕ BBM на приятеля си толкова много пъти, че той се дразни. Тогава просто започнах да се бия. Така че PING в BBM може да бъде загрявка, преди да започнете истински бой. Но не се бийте три дни.

9. PING BBM за Fad

Да, няма по-добър причина в този свят, отколкото "просто за забавление . " Да, ако ви е скучно, нямате какво да правите и сте объркани какво да правите, просто се опитайте да празните PING вашия BBM контакт. Ако се окаже, че е отговорено, просто го кажете отново за забавление. Ако можете да говорите, просто продължете.

10. PING BBM за бившия Godain

PING в BBM може да се използва и за обединяване на дълготрайни връзки. Да .. може да бъде и начин да проверите дали бившият ви е продължил напред или не. Защото има поговорка: „ Тъй като PING петна , счупен Move On sebelanga. “ Но би могло също така, по дяволите, дори помисли, че не сте в състояние да продължите напред, защото nge-PING бивши две деца вече. Хехехе ...

Това са 10 PING функции в BBM, които определено не знаете . Оказва се, че PING в BBM има много функции, а? И двете функционират технически, особено за проверка на мрежата и силата на сигнала, както и социално. Ако имате информация за други функции на PING BBM, моля, напишете вашето мнение в колоната за коментари по-долу.