Не познавате тези 15 тайни функции на Facebook

За тези, които активно играят Facebook, ApkVenue ще прегледа 15 тайни функции на Facebook, които все още не познавате.

Няма значение, Facebook вече е на път към 15-годишна възраст . Като една от най-популярните социални мрежи, Facebook със сигурност не пропуска да предложи разнообразие от вълнуващи и интересни функции, на които да се насладят потребителите.

Знаете ли, потребители, че във Facebook има толкова много функции ? За тези от вас, които са били във Facebook само за актуализиране на състоянието ви е разстроено или до бившия ви, този път ApkVenue ще ви каже 15 тайни функции на Facebook , които все още не знаете.

  • Как да изпращате тайни имейли до всички видове имейли, чувствайки се таен агент!
  • Усещам хакер! Този таен код за смартфони с iOS и Android
  • 9 скрити тайни зад киното, което не знаехте

15 тайни функции на Facebook, за които не сте знаели

1. Facebook Ви наблюдава

Подобно на Google , Facebook също може да ви наблюдава. Чрез нашите дейности във Facebook, това върху което кликваме или нашата история , Facebook ще го анализира и след това ще даде препоръки.

2. Изключете функцията „Видяно“

Една тайна функция на Facebook, която със сигурност ще ви бъде от полза. За тези от вас, които не харесват функцията „Видяно“ , при която други хора могат да разберат дали чатът е прочетен или не от нас, можете да го изключите .

Използвайки разширението на Google Chrome, наречено „SocialReviver“ , сега други хора няма да знаят дали сте чели чатовете или не.

3. Блокиране на приложения

Често регистрирайте приложения, за да участвате в определени програми като тестове? Можете да блокирате тези приложения, като изпълните следните стъпки: Изберете „Настройки“ > Щракнете върху „Поверителност“ > Щракнете върху „Блокиране“ > Изберете „Блокиране на приложение“ > Въведете името на приложението, което искате да блокирате.

4. Facebook монопол

Оказа се, че препоръките или рекламите, които са в горната част на нашата начална страница, са тези, които плащат най -много разходи за реклама . С други думи, съдържанието на нашата хронология се влияе от количеството пари .

5. Всичко може да бъде частно, с изключение на "Пол" и "Снимки на корицата"

Тайните функции на Facebook, които са класифицирани като важни. Цялата информация във вашия акаунт във Facebook може да стане частна, така че никой друг да не знае. Всички с изключение на две неща, а именно информация за пол / пол и снимка на корицата.

6. Споделяне без връзка

За тези от вас, които обичат да харесват и споделят , имате предвид да обичате и да споделяте интересни статии или видеоклипове, разбира се, че трябва да знаете тази една функция. Можете да споделите всяка публикация, без да включвате връзка, така че да изглежда по-елегантна .

7. Познайте активността на хакерите

Хакерството се увеличава. Не искате вашият акаунт във Facebook да бъде една от жертвите? Проследете присъствието на хакери във вашия акаунт със следните стъпки: Изберете менюто „Настройки“ > изберете „Папка за сигурност“ > Щракнете върху „Къде сте влезли отново“ .

8. Пиратски език

Искате ли във вашия Facebook да се използва пиратски език ? Мога! Трябва само да изберете езика „английски (пиратски)“ . След това можете веднага да влезете във Facebook и да се забавлявате с разговори като "Ahoy!" или "Aye Aye Captain" .

9. Запазете съществуващи публикации във Facebook

Харесвате ли наистина някои от публикациите, които виждате на времевата линия ? Няма нужда да се притеснявате за липсата, защото можете да го запазите в собствения си профил. Просто кликнете върху „запазване на връзката“, както е показано по-горе.

10. Задайте новините, които се появяват в дома

Наоколо обикалят много измамни новини . Вече можете да зададете справка за новини, която да се показва на вашата хронология. Просто кликнете върху „Настройки“ , след което задайте какви акаунти могат да се показват на вашата хронология.

11. Променете външния вид / стила на Facebook

Отегчен ли сте от една и съща поява във Facebook? Можете да го промените, за да бъде по- „плосък“ . Можете да използвате една от следните две опции за разширение на Google Chrome , а именно Flatbook или Stylish .

12. Скрита пощенска кутия

Само нормалната пощенска кутия всъщност е тайна функция, която никой друг не може да знае освен нас самите. Но се оказва, че има нещо по-потайно, а именно скритата пощенска кутия. Скритата входяща поща се намира в полето „Заявка за съобщение“ .

13. Обратен език

Освен пиратите, можете да промените езика във вашия Facebook, за да бъдете по-вълнуващи с обърнат или обърнат език . Методът е същият като пиратския език, просто трябва да изберете и промените езика, както е показано по-горе. Една от тайните функции на Facebook, които са забавни, нали?

14. Създайте супер големи публикации

Вие сте един блогър , който обича да публикувате дълги и големи предмети? Няма нужда да се страхувате, защото във Facebook можете да публикувате всичко със супер голям размер . Трябва само да отидете на facebook.com/notes или да кликнете върху „Напишете бележка“, както е показано по-горе.

15. Завет за профила във Facebook „Наследник на престола“

Не знаем кога сме умрели. Facebook благородно предлага функция "Legacy Contact" , която позволява на други хора (доверени лица) да поемат акаунтите ни, когато сме мъртви.

Това са 15-те тайни функции на Facebook , за които не знаете. За тези от вас, които са били активни в социалната мрежа на Марк Зукърбърг, но току-що са разбрали за тайните функции по-горе, успех!

Прочетете също статии за Facebook или други интересни статии от Рейналди Манасе .