без измама! 3 начина за гледане на YouTube без квота

За спестителите на квоти и обичате да гледате видеоклипове в YouTube, може би се нуждаете от начин да гледате YouTube без тази една квота.

YouTube наистина е най-голямата услуга за споделяне на видео в света до момента. Всъщност много от неговите конкуренти са останали без работа, тъй като не могат да се конкурират с това от дъщерните дружества на Google.

Е, ако обичате да стриймвате видеоклипове в YouTube, от тези, които са полезни, до тези, които са полезни, но все още са икономични в квота, можете да гледате YouTube без квота . Как да?

  • 4 съвета за блокиране на реклами в Youtube
  • 5 видеоклипа с най-голям брой зрители в YouTube в момента
  • Ето 10 канала в YouTube за любителите на джаджи

Как да гледате YouTube без квота

За тези от вас, които харесват YouTube, но нямат голяма квота и не са свързани с WiFi мрежа, пак можете да предавате поточно видеоклипове, без да се налага да използвате квота. Хайде, просто вижте как да гледате YouTube без квоти на този.

1. Гледайте YouTube без квота, като използвате функцията офлайн

По този първи начин наистина имате нужда от интернет капитал, за да можете да гледате видеоклипове в YouTube безплатно. Тъй като тази функция изисква квота за изтегляне на видеоклиповете, които искате да гледате безплатно.

Можете обаче да го надхитрите, като използвате публичен WiFi, за да изтеглите тези видеоклипове. Или ако искате да бъдете зли, просто помолете приятеля си за връзване на гореща точка, след което продължавате да изтегляте видеоклипа в YouTube.

Приложения Видео и аудио Google Inc. ИЗТЕГЛИ

2. Гледайте YouTube без квота с приложението YouTube Go

Подобно на първия метод, алтернативното приложение на YouTube, наречено YouTube Go, наистина е по-леко и подходящо за тези от вас, които спестяват квота. В това приложение можете да изтеглите видеоклипове и да изберете колко MB ще използвате за изтегляне или гледане на видеоклипа.

По-късно можете да получите достъп до тези видеоклипове, без изобщо да се нуждаете от интернет връзка. Така че можете да гледате YouTube без квота, за да го направите по-икономичен.

3. Гледайте YouTube без квота, като купувате бонус квота за гледане на YouTube

И накрая, можете да използвате интернет пакет, който предоставя бонуси за безплатно гледане на видеоклипове в YouTube, като например пакета XL Xtra Combo . Този пакет ви позволява да се наслаждавате на гледането на YouTube, без да се притеснявате, че ще останете без квота.

Цената на пакета също е евтина, започвайки от 59 000 рупии и получавате 2 GB редовна квота, 4 GB 4G квота, 20 минути телефонни разговори и 2 GB YouTube квота за 24 часа. Можете също така да гледате YouTube, без да намалявате квотата си с неограничени бонуси за гледане в YouTube от 01.00-06.00 часа.

Това са някои от начините да гледате YouTube без интернет квота . Наистина лесно, нали? Вече можете да гледате YouTube свободно, без да се притеснявате, че ще останете без квота.