как лесно да заключите папки на лаптоп (Windows 10)

Искате ли да запазите лични файлове на вашия лаптоп? Вече няма нужда от приложения, сега е много лесно да заключвате папки на лаптоп с Windows 10!

Лаптопът, който използвате, вероятно може да се използва от всеки и трябва да заключите частни папки, до които нямате достъп, нали?

Той може да съдържа важни файлове, известни още като частни, които със сигурност не са достъпни за други хора.

Сега, за да поправите това, можете също да следвате урока за това как да заключите папки на лаптоп с Windows 10 по-долу, така че вашите файлове да бъдат безопасни и хакнати от други хора. Ела да видиш!

Как да заключите папка на лаптоп с Windows 10, лесно и анти-хак!

Една от най-лесните стъпки за заключване на папки на лаптоп, особено с Windows 10, е с помощта на специален софтуер и приложения.

Вместо да правят скритите псевдоними невидими, заключващите папки могат да намалят подозренията на други хора при достъп до вашия лаптоп.

Любопитни ли сте за пълните стъпки? По-добре първо прочетете!

Стъпка 1 - Инсталирайте софтуер за заключване на папки

Първият път, когато трябва да изтеглите и инсталирате приложение за заключване на папки на лаптоп, наречено Super Folder Locker , което можете директно да изтеглите по-долу.

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Стъпка 2 - Софтуер за влизане

Ако вече е инсталиран, трябва само да отворите софтуера. Ще бъдете помолени да въведете парола и всичко, което трябва да направите, е да въведете "парола", след което да изберете Вход .

Стъпка 3 - Подгответе заключена папка

След това подгответе папката, която ще заключите с Super Folder Locker. Уверете се, че местоположението е безопасно и от обсега на достъп на други хора.

Следващи стъпки за заключване на папката ...

Стъпка 4 - Изберете заключени папки

Върнете се в софтуера и щракнете в папката за качване, за да бъде заключена. Изберете папка на вашия лаптоп и щракнете върху OK .

Стъпка 5 - Заключете папката

След като приключи с качването, всичко, което трябва да направите, е опцията Заключване , която е в долния ляв ъгъл. Също така ще бъдете помолени да предоставите парола, за да осигурите сигурността на вашата папка по-рано.

Стъпка 6 - Отключете папката

Но ако искате да го отворите отново, отворете Super Folder Locker и щракнете върху опцията Unlock, за да отворите заключената папка.

Какви са предимствата на заключването на папки на вашия лаптоп?

Сега знаете как лесно да заключвате папки на лаптоп с Windows 10. И може би все още не разбирате, какви са ползите от заключването на тази папка, а?

Не само, за да запазите „забранените“ си файлове на място, недостъпно за другите, но и важни файлове, които са уязвими за кражба от други.

Като се започне от файлове като автобиография (CV), семейна идентичност, копие на книжка до други въпроси, свързани с банковото дело, които са много рискови, ако попаднат в ръцете на други хора.

Заключването на папка на лаптоп със сигурност е правилната превантивна стъпка за избягване на този риск!

И така, това са съветите за заключване на папки на лаптоп, за да се предпазите от опасностите от злоупотреба с други безотговорни хора.

Сега можете да бъдете по-спокойни, ако вашите ценни файлове не могат да бъдат достъпни от други хора небрежно. Успех и късмет!

Прочетете също статии за компютри или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .