6 най-добри барабанни приложения за Android 2019

Търсите ли приложение за барабани за вашия Android телефон? Тук ApkVenue има препоръка. Три от тях са DAW.

За тези от вас, които имат хоби музика, барабаните са един от задължителните инструменти.

За съжаление цената на барабанния комплект е фантастична. Най-евтиният е около 5 милиона IDR.

Предвид високата цена, в тази статия ApkVenue ще предостави препоръки за 6-те най-добри барабанни приложения за Android 2019.

Списък с най-добрите приложения за барабани за Android

Индустриалната революция 4.0 е златна ера за музикантите поради наличието на технологични иновации. Технологиите улесняват човешките дейности, включително възпроизвеждането на музика.

Барабаните са задължителен музикален инструмент. Тъй като обаче цената е скъпа, много от нас наемат студио, за да насочат страстта си да свирят на барабани.

Но знаете ли, че сега има и други алтернативи, които са по-лесни и евтини за свирене на барабани, а именно чрез смартфон или мобилно устройство.

Е, тук са 6-те най-добри барабанни приложения за Android 2019.

1. Истински барабан

Истинският барабан може да бъде опция. Една от основните характеристики на това приложение е наличието на колекция от придружаващи песни. Така че вече не трябва да се притеснявате да търсите песни.

Освен това, Real Drum предлага и 13 барабанни подложки, които можете да възпроизвеждате с върха на пръстите си и полученият звук на барабана е доста реалистичен.

Real Drum ще направи преживяването на свиренето на барабани на мобилния ви телефон като свирене на истински барабани.

Хайде, изтеглете приложението тук.

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 4+
Размер 16 MB
Android минимум 4.0 и нагоре

2. Simple Drums Deluxe

Това приложение за свирене на барабани, направено от TPVApps, предлага разнообразие от отлични функции, като например 7 барабана, които са готови за възпроизвеждане, заедно с 40 часа песни, които да придружават вашето свирене.

Други отлични характеристики са мултитъч (например бас барабанът и хай-хетът могат да се удрят едновременно) и висококачественият звук, известен още като най-доброто качество на звука.

Хайде, изтеглете приложението тук.

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 4+
Размер 23 MB
Android минимум 4.1 и нагоре

3. Лесни истински барабани-музика за истински рок и джаз барабани

Easy Real Drum ви позволява да се научите да свирите лесно на барабани. Можете да научите как да свирите на барабани а ла рок, метъл и джаз.

Интересното при това приложение е, че има 3 налични режима. „Начинаещ“, „Аматьор“ и „Учител“.

В режим „Начинаещ“ можете да се научите да следвате ритъма и темпото на ритъма. Докато сте в режим „Master“, вие сте предизвикани да свирите на барабани с акомпанимент без песен.

Любопитен? Изтеглете приложението тук.

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 4+
Размер 10 MB
Android минимум 2.3 и по-нови

4. BandLab

BandLab е цифрова аудио работна станция (DAW), която ви позволява да създавате своя собствена музика без реално звукозаписно студио.

За разлика от повечето DAW, BandLab е безплатен за изтегляне.

Инструментите, налични в това приложение, включват барабанни комплекти, барабанни накладки, китари, перкусии, пиано и бас.

BandLab може да се използва и за замяна на приложението за запис на глас по подразбиране на вашия мобилен телефон.

За авторите на песни, които не искат да харчат пари, за да платят приложение за създаване на музика , авторът силно препоръчва това приложение.

Изтеглете BandLab тук.

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 4+
Размер 23 MB
Android минимум 2.3 и по-нови

5. Fl Studio (премиум)

Ако сте свикнали да използвате компютърната версия на Fruity Loops (FL) , можете също да опитате FL Studio за Android и можете да възпроизвеждате музика навсякъде и по всяко време.

FL Studio предлага различни инструменти, на които можете да свирите чрез ролката на пиано, включително барабани, китари, клавиатури, пиана и баси. Полученият звук също е с най-добро качество.

За разлика от BandLab, за да изтеглите и се наслаждавате на това приложение, трябва да сте готови да похарчите около Rp 766 000 плюс данък.

Изтеглете FL Studio тук.

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 4+
Размер 23 MB
Android минимум 3.2 и нагоре

6. Walk Band

От външния си вид Walk Band донякъде прилича на GarageBand (DAW, наличен само за iOS). Не само барабани, това приложение включва и китара, бас, пиано и цифрови цикли.

Подобно на FL Studio, основната функция на Walk Band е многосекционните сесии за запис , комбиниращи един инструмент с друг.

Ако сте фен на GarageBand и в момента използвате Android, Walk Band може да бъде алтернатива на BandLab и Fl Studio.

Изтеглете приложението тук.

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 4+
Размер варира в зависимост от устройството
Android минимум варира в зависимост от устройството

Това са 6-те най-добри приложения за свирене на барабани от ApkVenue, вариращи от безплатни до платени. Като фен на музиката личният избор падна на BandLab и Fl Studio. Ами ти?