гледайте филма вътрешното око (2017) пълен филм

Търсите вълнуваща препоръка за индонезийски филм на ужасите? ApkVenue ви препоръчва да гледате филма Mata Batin di Jalantikus

Изживявайки тъмен период по време на възхода на перверзните филми на ужасите, сега индонезийската индустрия на ужасите се разраства бързо и е обичана от индонезийската общественост.

Има много известни режисьори, които са продуцирали качествени филми на ужасите като Joko Anwar и т.н.

Една препоръка за индонезийски филм на ужасите, който има доста добра репутация, е Мата Батин с участието на Джесика Мила . Заинтригуван от този филм? Вижте следната статия, банда.

Синопсис филм Мата Батин (2017)

След смъртта на родителите й, Алия (Джесика Мила) напуска Банкок, за да се върне в родния си град Джакарта.

Алия и по-малката й сестра Абел (Бианка Здравей) живеят в детския си дом далеч от града. Къщата обаче не хареса на Абел.

Причината е, че Абел може да почувства, че има други жители, които живеят в къщата им. Както се оказа, вътрешните очи на Авел бяха отворени още от дете.

След това Абел завежда Алия да се срещне с г-жа Уинду (Читра Прима), екстрасенс, който й е помагал. Алия, която не беше суеверна, помоли да отвори вътрешното си око.

След като отвори вътрешното си око, Алия успя да види ужасен призрак. Не само това, Алия и Авел са мишена на злите духове.

как е продължението на историята на Алия и Авел? Просто го гледайте сами, банда!

Интересни факти за вътрешните очи (2017)

След като прочетете конспекта, сега ApkVenue ще ви разкаже някои интересни факти, които ще ви накарат да се интересувате от гледането на филма Mata Batin. Вижте го !

  • Филмът Мата Батин е класиран на 8-мо място като най-касовия индонезийски филм през 2017 г. и е гледан от 1 282 557 индонезийски зрители .

  • Бианка Здравейте , която играе героя Абел, чиято история може да види призраци, всъщност наистина се страхува от призраци, знаете ли.

  • Не само като Бу Уинду, Citra Prima отговаря и за фехтовката на целия екипаж от атаки на свръхестествени същества на мястото на снимките.

  • На снимачната площадка имаше толкова много атаки от стелт, Ситра Прима припадна. Има и много други актьори, които изпитват ужас на снимачната площадка.

Nonton Film Mata Batin Full Movie

Заглавие Вътрешни очи
На живо 30 ноември 2017 г.
Продължителност 1 час 47 минути
Производство Hitmaker Studios
Директор Роки Сорая
В ролите Джесика Мила, Дени Сумарго, Читра Прима
Жанр Ужас, трилър
Рейтинг Не е налично ( RottenTomatoes.com )


5.1 / 10 ( IMDb.com )

Как се чувствате, след като прочетете конспекта и интересни факти, и гледате трейлъра на филма Мата Батин, банда?

Ако се интересувате от този филм, всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху връзката по-долу, за да гледате филма Mata Batin безплатно.

>>> Гледайте филма Mata Batin (2017) <<<

Това беше статията на Джака за индонезийски филм на ужасите, озаглавен „Мата Батин“, която се излъчи през 2017 г. Какви други филми бихте искали да гледате, банда?

Напишете отговора си в колоната за коментари, да!

Прочетете също статии за гледане на филми или други интересни статии от Prameswara Padmanaba