мощен начин да се отървете от mystart search и подобен рекламен софтуер в браузъра на вашия компютър

My Start Search е много добре познат, защото често атакува браузъри. За да поправите това, това е мощен начин за премахване на My Start Search и други подобни в браузъра.

За хората, които обичат да изтеглят и инсталират софтуер от интернет, има един проблем, с който често се сблъскват. А именно браузърът изведнъж автоматично отваря My Start Search или други търсачки, без да подканва. Това е много досадно и може да забави работата на вашия компютър. За да поправите това, това е мощен начин за премахване на My Start Search и други подобни в браузъра .

 • Това са 10-те най-опасни хакери в света (Psst ... Има индонезийски хакери, знаете ли)
 • Как да използвам 68 антивируса едновременно на един компютър
 • Как да разширим FlashDisk от VIRUS с безплатна ИМУНИЗАЦИЯ

Такива случаи обикновено се наричат отвличане на браузър, известен още като отвличане на браузър . Да, защото това, което е атакувано от този зловреден софтуер, е вашият браузър . От заразен браузър този зловреден софтуер може също да влезе в системата, след което да изтегли и инсталира различен друг софтуер , който не ви е необходим автоматично. Ако изпитате това, ето няколко стъпки, които можете да предприемете.

Стъпки за премахване на стартовото ми търсене от вашия браузър

Ръчен начин

1. Деинсталирайте подозрителни програми

Първата стъпка е да премахнете подозрителните програми на вашия компютър. Методът е както следва:

 • Отворете контролния панел на вашия компютър, след което изберете „Програми и функции“ .
 • Потърсете програми със съмнителни имена или програми, които никога преди не са били инсталирани . След това щракнете върху „Деинсталиране / Промяна“ в горната част. В тази стъпка трябва да наблюдавате имената на програмите и да деинсталирате всички, така че да не се появяват повече.

2. Нулирайте браузъра

Втората стъпка, която можете да направите, е да нулирате настройките на браузъра си . Този път ApkVenue ще даде пример с помощта на Google Chrome . Ето как:

 • Отворете „Настройки“ в менюто на Google Chrome на вашия компютър.
 • Щракнете върху бутона „Нулиране на настройките“ в самото дъно.
 • Изчакайте малко, докато настройките на браузъра ви се върнат към това, което бяха, когато току-що беше инсталиран .

Автоматичен начин

За съжаление, ръчният метод по-горе изисква висока точност, сложен процес и относително дълго време. Всъщност често не работи, тъй като зловредният софтуер също може да влезе в системата и да се преинсталира автоматично. Така че, за да не се притеснявате, по-добре е просто да използвате рекламен или антивирусен почистващ препарат . Windows Defender, който идва с Windows, всъщност е доста добър и използваем. За да го направите по-лесно и по-убедително, може би можете да опитате някои от следните рекламни и антивирусни почистващи препарати :

 1. AdwCleaner
 1. Инструмент за премахване на боклуци
Приложения за антивирусна програма и защита Thisisu ИЗТЕГЛЯНЕ
 1. Avast! Безплатен антивирус
 1. Kaspersky Anti-Virus

Това е мощен начин за премахване на My Start Search и други подобни в браузъра . Като предпазна и по-безопасна мярка не трябва да изтегляте и инсталирате софтуер небрежно. Отсега нататък можете да изтегляте различен софтуер безплатно, законно, бързо и безопасно на надеждни уебсайтове като JalanTikus.com . Ако имате друга информация, по-практичен начин или въпрос, моля, напишете в колоната за коментари по-долу.