как да премахнете приятелството във Facebook, мощен!

Този метод за изтриване на всички приятели във Facebook е полезен, ако ви е скучно или смятате, че във Facebook има твърде много приятели. Следвайте урока по-долу!

Можете да направите как да откажете Facebook, за да намалите броя на хората, които вече са приятели с вас във FB.

Когато за първи път имате акаунт във Facebook, трябва незабавно да добавите много хора във FB, както хора, които познавате, така и на случаен принцип, нали?

За съжаление, много потребители на Facebook изтриват своя FB акаунт, така че дори може да сте приятели с акаунт, който вече не е активен, банда.

Вместо да имате много приятели във FB, но те вече не са активни в социалните медии, по-добре опитайте да изтриете приятели във Facebook.

Ако не знаете как, ApkVenue е подготвил урок за това как да изтриете всички приятели във Facebook или просто да изтриете няколко приятели. Виж това!

Как да премахнете приятели във FB

Имате много приятели във Facebook, които не са активни или са просто фалшиви акаунти? Трябва да сте наистина мързеливи, нали, ако трябва да ги изтриете един по един?

Всъщност има начини да изтриете приятели във Facebook в голям брой наведнъж, за да можете да спестите повече от времето си, знаете ли! Вижте урока по-долу, да!

Как да изтриете приятели във Facebook, които вече не са активни

Вашият акаунт във Facebook може да бъде шпиониран от фалшив FB акаунт, който е приятел с вас от дълго време. Ако случаят е такъв, той може да проникне във вашия FB акаунт.

За да избегнете това, няма нищо лошо в това да започнете да правите как бързо да изтриете приятели във Facebook, банда. Вижте следния метод!

Стъпка 1 - Отворете акаунт във Facebook

 • Първо, първо влезте във вашия акаунт във Facebook. След това потърсете неактивния FB акаунт , който искате да изтриете.

Стъпка 2 - Натиснете иконата на човек

 • Когато го срещнете, можете да щракнете върху иконата на човека в акаунта, банда.

Стъпка 3 - Щракнете Unfriend

 • По-късно ще се появят няколко опции. Можете веднага да щракнете върху бутона Unfriend, за да премахнете приятелството с този акаунт.

Стъпка 4 - Натиснете Потвърди

 • След това ще се появи изскачащо съобщение за потвърждение. Щракнете върху бутона Потвърди, ако сте сигурни, че сте изтрили акаунта.

Въпреки че ApkVenue го практикува чрез компютърно устройство, методът е горе-долу същият като това как бързо да изтриете приятели във Facebook на Android.

Как да изтриете групово приятели във Facebook

В допълнение към това как да изтриете приятелствата във FB ръчно едно по едно, има и начин да изтриете приятелствата във FB наведнъж, знаете ли!

Сигурно е любопитно, нали? Просто следвайте урока за това как да изтриете всички приятели във FB, които ApkVenue ще разкрие по-долу, банда!

Стъпка 1 - Отворете Google Chrome

 • За да направите как да премахнете цялото приятелство във FB, се нуждаете от приложението за браузър Google Chrome. Ако го нямате, можете да го инсталирате чрез връзката по-долу.
ИЗТЕГЛЕТЕ Google Browser Apps

Стъпка 2 - Изтеглете множество инструменти за Facebook

 • След това трябва да инсталирате разширение за Google Chrome, наречено Multiple Tools for Facebook или по-познато наречено Toolkit за Facebook .

 • Щракнете върху бутона Добавяне към Chrome . След като изтеглянето приключи, разширението автоматично ще се инсталира на това приложение на браузъра, банда.

Стъпка 3 - Изберете вида Friends Remover за Facebook

 • Веднъж инсталирани, има няколко функции, които можете да използвате. За да премахнете всички приятели във Facebook, изберете Премахване на всички приятели за Facebook .

 • Междувременно, за това как да изтриете приятели във Facebook в голям или голям брой, можете да изберете функцията Friend Remover Free .

Стъпка 4 - Щракнете върху бутона за разширение

 • Натиснете бутона за разширение на Chrome в горния десен ъгъл на екрана. След това изберете разширението, което сте инсталирали по-рано. Тук ApkVenue използва Remover за всички приятели за Facebook .

Стъпка 5 - Отворете списъка с приятели на FB

 • След това щракнете отново върху бутона за разширение и ще бъдете насочени да отворите списък с приятелства във FB, като щракнете върху бутона Отвори списък с приятели .

Стъпка 6 - Изтрийте всички FB приятели

 • След като списъкът се отвори, щракнете отново върху бутона за разширение и изберете опцията Unfriend All, за да изтриете всички приятели във Facebook.

Стъпка 7 - Потвърдете

 • По-късно ще се появи изскачащо съобщение за потвърждение. Ако сте сигурни, просто натиснете бутона Да, изтрийте всички .

Междувременно, за тези от вас, които искат да направят как да изтрият приятели във Facebook в голям брой или в насипно състояние, изберете друго подходящо разширение като ApkVenue, споменато по-горе.

След това можете да го инсталирате в Google Chrome и да следвате инструкциите как да се откажете от FB едновременно, както е указано от разширението, банда.

В допълнение към това как да изтриете всички приятели във FB, можете също да скриете приятелите си във Facebook, така че другите хора да не знаят кой е приятел с вас в тази социална медия.

Това беше начинът да изтриете голям брой приятели във Facebook или да изтриете всички приятели от FB наведнъж. Наистина лесно, нали?

Само с няколко щраквания можете веднага да изтриете стотици, дори хиляди приятели във Facebook, без да се налага да ги изтривате един по един.

Прочетете също статии за Facebook или други интересни статии от Tia Reisha .