8 най-добри и най-надеждни свободни работни места през 2020 г.

Имате нужда от препоръка за кандидатстване за надеждно търсене на работа? Нека да разгледаме редовете на най-добрите и най-надеждни свободни работни места, които можете да използвате (Актуализирано през 2020 г.).

Вие сте прясно завършил или опитен човек, който търси работа? Нуждаете се от информация за шкафче, но не знаете къде да го намерите?

В тази технологична ера всъщност е доста лесно да правиш различни неща, включително да си намериш работа.

Ако е възможно, трябваше да отидете във фирмата, за която искате да кандидатствате, един по един, сега имате само смартфон и интернет връзка, за да изтеглите приложението за търсене на работа.

Но кои приложения с ниска работа са най-добрите и с най-голямо доверие за използване? Хайде, вижте пълната информация по-долу!

8 най-добри и най-нови приложения за търсене на работа

Въпреки че в Play Store или App Store има много приложения за търсене на работа, разбира се, не всички от тях предоставят пълна и надеждна информация за шкафчетата.

Трябва да филтрирате добре информацията за свободните работни места, така че не искате да ви лъжат, когато търсите информация за най-подходящата работа.

Ето защо тук ApkVenue дава някои препоръки за най-добрите приложения за търсене на работа, които можете да използвате в момента.

1. LinkedIn

Освен че предоставя много информация за шкафчетата, приложението LinkedIn е и носител, който често се използва за развиване на професионална мрежа от своите потребители.

Разбира се, това не може да бъде отделено от многото индустрии и компании, които са членове на това приложение, банди. LinkedIn вече е добре познат като платформа за търсене на работа по целия свят .

В допълнение, чрез това приложение за търсене на работа и потребителите на социални медии могат също да покажат професионално резюме, което може да послужи за професионално брандиране .

С различните предимства, които предлага, можете да кажете, че продуктът на компания, ръководена от един от най-добрите изпълнителни директори, е най-доброто приложение за свободни работни места за 2020 г., което е напълно идеално за вас.

Подробности LinkedIn
Разработчик LinkedIn
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 63MB
Изтегли 500 000 000+
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението LinkedIn тук!

Социални приложения и приложения за съобщения Linkedin Corporation ИЗТЕГЛЯНЕ

2. JobStreet

За вашите нови завършили, които току-що са влезли в света на работата, може би JobStreet е едно от надеждните приложения за работа, които можете да изберете и използвате.

Има повече от 230 хиляди компании от различни страни като Сингапур, Малайзия, Филипини, Индонезия и Виетнам, които са членове на това приложение.

По този начин потребителите не само се сблъскват с разнообразни избори в индустрията за работа, които отговарят на техните интереси, но също така могат да изберат мечтаната държава, в която работите.

Не само това, това приложение има и потребителски интерфейс (UI), който е доста прост и лесен за използване.

Подробности JobStreet
Разработчик JobStreet.com Private Limited
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 25MB
Изтегли 5 000 000+
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението JobStreet тук!

ИЗТЕГЛЯНЕ на софтуер за приложения

3. Калибр

Освен че предоставя информация за шкафчетата, приложението Kalibrr също се твърди, че може да препоръча най-добрите работни места и компании въз основа на способностите, опита и интересите на своите потребители.

С помощта на това приложение за шкафче трябва само да направите автобиография онлайн като условия за самореклама. Тук можете също да вземете различни тестове за умения , резултатите от които ще бъдат показани във вашия профил.

Освен това, ако потребителят все още не е намерил шкафче, което отговаря на неговите предпочитания, това приложение ще предоставя и известия за наличната информация, свързана с шкафчето.

Подробности Калибр
Разработчик Калибр
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 16MB
Изтегли 500 000+
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Kalibrr тук!

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

4. работни местаDB

Твърдейки, че е най-големият портал за набиране на персонал в Азия, приложението JobsDB предоставя повече от 120 хиляди информация за свободни работни места всеки месец.

Някои от функциите, предлагани от самото приложение, включват търсене въз основа на ключови думи и функции за работа, избор на множество работни места, филтриране по функция на работата, местоположение на работата и заплата.

Що се отнася до експлоатацията, това доверено приложение за работа е относително лесно за използване благодарение на простия си външен вид, така че да не обърква потребителите.

Освен това, въпреки че има относително голям размер, това приложение няма да намали производителността на вашия мобилен телефон с Android.

Подробности работни места DB
Разработчик работни места DB
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 25MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението JobsDB тук!

JobsDB ИЗТЕГЛЯНЕ на софтуерни приложения

Други приложения за търсене на работа ...

5. Наистина Търсене на работа

За което се твърди, че е сайт за търсене на работа номер едно в света, приложението Действително търсене на работа може да ви помогне да намерите информация за шкафчетата в повече от 60 държави и 28 езика.

Само с едно търсене приложението Indeed Job Search предлага безплатен достъп до милиони работни места от хиляди сайтове за работодатели и работни места.

Интересното е, че това доверено приложение за работа не само предоставя информация за работа на пълен работен ден, но също така и информация за непълно работно време, договор, свободна практика и стаж.

Ето защо наистина може да е правилният избор за тези от вас, които търсят приложение за търсене на работа на непълно работно време, банда.

Подробности Наистина Търсене на работа
Разработчик Действително Джобс
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 100 000 000+
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Indeed Job Search тук!

Производителност на приложенията Glassdoor Inc. ИЗТЕГЛИ

6. Жора

Следващата най-добра препоръка за кандидатстване за търсене на работа, която ApkVenue ще обсъди този път, е Джора , банда. Това приложение е изтеглено повече от 1 милион пъти в Play Store.

Показвайки множество обяви за работа от различни уебсайтове на шкафчета, кариери и други подобни, приложението Jora помага на потребителите да намират информация за шкафчета само чрез едно приложение.

В допълнение, това приложение също така предлага свободни работни места за непълно работно време, на пълен работен ден, стаж, свободна практика и т.н.

Подробности Жора
Разработчик Търсач на работа Pty Ltd
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 5.4MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Jora тук!

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

7. TopKarir

Притежавайки визия и мисия да помогне на младите индонезийци да постигнат по-добра кариера, приложението TopKarir предоставя най-пълната информация, свързана с кариерата, до която можете лесно да получите достъп.

Интересното е, че не само свободните работни места, но и това приложение предоставя информация за стажове, стипендии, обучение и сертифициране, както и за предприемачество .

Този вид информация рядко се среща в други приложения за търсене на работа, което прави TopKarir уникално приложение за шкафчета от останалите.

Друга функция, която също се предоставя в това приложение, е TopKarir Klinik, която е тук, за да помогне на потребителите да развият кариера и да предостави точни и точни решения.

Подробности TopCareers
Разработчик PT. Топ кариери в Индонезия
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 15MB
Изтегли 100 000+
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Top Career тук!

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

8. Търсене на работа в Glassdoor

Последното препоръчително приложение за търсене на работа е Glassdoor Job Search, което предлага няколко отлични функции в него.

Освен предоставяне на информация за свободни работни места, това приложение предоставя и друга важна информация, като отзиви за компании , въпроси и ревюта на интервюта и много други.

За съжаление приложението, което е достъпно за Android и iOS, не предоставя индонезийски езикови настройки в него, банда.

Подробности Търсене на работа в Glassdoor
Разработчик Glassdoor Inc.
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 17MB
Изтегли 10 000 000+
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението за търсене на работа Glassdoor тук!

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Е, това бяха едни от най-добрите препоръки за кандидатстване за работа, които можете да използвате в момента, банда.

С помощта на горните приложения вече не е необходимо да идвате в различни компании, за да кандидатствате за работа.

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да е полезна за всички вас и ще се видим отново в следващата интересна статия.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Shelda Audita .