10 най-добри мултиплейър игри за android lan за 2016 г.

Ето 10 най-добри мултиплейър игри, използващи LAN на Android през 2016 г., игри, които можете да играете с приятелите си. Как, нека изтеглим.

Играта на игри е забавна, но още по-забавна е играта с приятели, използващи LAN. Следователно имате нужда от най-добрата мултиплейър HD игра. Е, ако преди това ApkVenue беше обсъждал 10 игри за мултиплейър с Bluetooth, този път ApkVenue ще обсъди колекцията от мултиплейър игри, които се играят с помощта на LAN за най-добрия Android 2016.

В игрите по-долу можете да се забавлявате с приятелите си. Плюс високата графика, разбира се, ще добави към вълнението при игра и играта ще бъде още по- реална . Веднага, тук са 10 от най-добрите WiFi локални мултиплейър игри или игри за Android, които могат да се играят онлайн / офлайн на локален WiFi с локална точка за достъп или безжична мрежа.

  • 17 най-добри игри за автомобилни състезания 2020 за всички платформи, много реалистични!
  • 10 най-добри и най-новите 6 милиона лаптопа 2020, подходящи за игри и дизайн!

10 най-добри LAN мултиплейър игри за Android 2016

1. Критични операции

Critical Ops носи жанра FPS с мултиплейър функции на играта с LAN като Counter Strike, но се предлага за мобилни платформи с по-ясна графика и по-плавен геймплей . За любителите на Counter Strike определено няма да бъдете объркани с геймплея в Critical Ops. Играчите ще бъдат разделени на два отбора, за да се стрелят помежду си и да изпълнят мисията.

Подготвени са и различни специални мисии на Counter Strike като обезвреждане на бомби, борба за довършване на противниковия отбор и т.н. В допълнение, основната функция на Critical Ops е кръстосана платформа . Така че, без значение каква платформа използвате, можете да се състезавате един срещу друг и да се състезавате. Това означава, че потребителите на компютър могат да играят с приятели, които използват смартфони или таблети. И тази игра е най-добрата мултиплейър андроид игра.

2. Асфалт 8: Въздушен

Asphalt 8: Airborne, направен от Gameloft , ApkVenue ви го препоръчва отново, този път не заради качеството на графиката, а защото характеристиките, които има, са включени в най-добрите състезателни игри. Състезателното действие, което играете, е напълно нереалистично. Но това е, което прави различно усещане, когато можете да преминете през различни платформи, да скочите и след това да полетите във въздуха.

Gameloft SE Racing Games ИЗТЕГЛЕТЕ

Ще бъдете преведени в различни страни с колекция от автомобили, които съществуват в реалния свят. Относно графиките, детайлите и визуалните ефекти, които са представени на пистата и сградите около нея, изглеждат много невероятно. След като стъпите на газта, ще бъдете пристрастени. Не е чудно, че тази игра е включена в най-добрата мултиплейър LAN категория за 2016 г.

3. Нека Голф! 3

Нека Голф! 3 е спортна игра за голф с много подробно и красиво графично качество. Lets Golf 3 извежда голфа на съвсем ново ниво на забавление. Графиката е много цветна с отличен 3D външен вид. Тази мултиплейър игра е freemium . Така че, ще купите предмети, за да играете пълен голф, от пръчки , топки за голф до други аксесоари. Всеки път, когато се издигате нагоре, можете също да определите статус, за да направите играча си по -добър. Със сигурност ще бъде по-забавно, ако играете с приятели.

4. Братя по оръжие 3

Brothers in Arms 3 е тематична игра за Втората световна война с по-интензивен и вълнуващ геймплей на тактически стрелец . Ще играете ролята на американски войски, които трябва да отблъснат нацистите на фронтовите линии. С феноменални мултиплейър функции, Brothers in Arms 3 заслужава да бъде тематична игра за Втората световна война, която трябва да играете заедно.

Gameloft Игри за стрелба ИЗТЕГЛЕТЕ

5. Doodle Army 2: Мини милиция

С Doodle Army 2: Mini Militia можете да играете 6 играчи онлайн наведнъж или 12 играча, използвайки локален WiFi. Очевидно предимството на тази игра е, че е много лека и разбира се забавна. Забавно е да играем заедно. Mini Militia е една от най-добрите мултиплейър игри, които трябва да играете.

6. 6 отнема!

6 take е уникална игра с карти, която всъщност е вдъхновена от легендарната настолна игра Wolfgang Kramer . Ако обичате да играете карти с приятели, можете да опитате тази игра. Можете да поканите други играчи да се присъединят чрез локален WiFi.

7. Действие за 2-4 играчи

Както подсказва името, тази игра Екшън за 2-4 играчи е игра, която може да се играе между 2 до 4 играчи чрез свързване чрез LAN. Тази игра има прост геймплей . Всичко е свързано със стрелба, удряне и игра с пистолети. Сигурно е много вълнуващо, ако играете заедно, за да направите резултат и да бъдете най-добрият.

8. Badland

Badland е една от най-завладяващите визуално игри. Можете да контролирате горските обитатели, като просто докоснете екрана, за да ги накарате да се търкалят из мръсната и тъмна гора, пълна с препятствия и опасности. Освен режима за един играч , има и мултиплейър, който можете да играете без връзка с интернет. Летете и оцелявайте, за да преминете през тунела, с различни препятствия. В безплатната версия са предвидени 40 нива, а в платената версия ще добавите още 40 нива.

Frogmind Arcade Games ИЗТЕГЛЕТЕ

9. Battle Slimes

Battle Slimes е игра, която може да се играе заедно с докосване на бойни действия между колегите Slimes , които са същества с форма на слуз. Можете да играете тази игра въз основа на локалната мултиплейър система с трима от вашите приятели в една джаджа наведнъж.

Единствените контроли, достъпни за всеки играч, са бутонът за скок без допълнителни контроли. Всеки Slime ще стреля автоматично и ще промени посоката, когато удари стената. Вашата цел в Battle Slimes е да се нокаутирате един друг от Slime.

10. Без шах

За любителите на шаха наистина е задължително да инсталирате тази игра Шах Безплатно . Шахът трябва да се играе от двама души, докато борбата с компютъра се чувства по-малко вълнуваща. Така че, просто поканете приятелите си да играят заедно, благодарение на поддръжката на функцията за мултиплейър LAN мрежа, можете да играете на джаджите на другия.

Това са 10-те най-добри мултиплейър игри за Android LAN през 2016 г., които можете да играете заедно с приятелите си. Наистина е забавно, да играете заедно игри и да раздавате способностите си. Ако имате допълнителни LAN мултиплейър игри, добавете ги в коментарите по-долу.