3 начина за прехвърляне на най-новата квота на Indosat 2021

Можете да видите как да прехвърлите квотата на Indosat към същия оператор тук! Изпращането на квоти на други потребители е по-лесно, без да е необходимо да купувате на гишето.

Въпреки че има начин да възстановите изгубената квота на Indosat, ако имате изобилна интернет квота, по-добре е да я споделите, като прехвърлите квотата на Indosat, вместо да я губите напразно.

Понастоящем интернет квотата е едно от най-важните неща, от които повечето хора имат нужда. Ако имате неограничена квота за интернет , тогава можете да влезете в интернет, колкото искате.

Цените на интернет квотите също не са твърде скъпи, включително квотата на Indosat. Този добре познат клетъчен оператор предлага разнообразни интернет пакети, които се продават доста евтино.

Тъй като е евтин, може да искате да споделите квотата си с други потребители на Indosat, като семейство или приятели. Но как прехвърляте квотата, която имаме? Ето обяснението.

Как да прехвърлим най-новата квота на Indosat през 2021 г.

Интернет скоростта на Indosat е относително стабилна и стабилна, особено ако знаете как да настроите Indosat APN, което прави скоростта на интернет още по-бърза. Гарантирано без забавяне !

Но ако нямате квота, няма да имате достъп до интернет. Когато на най-близкия човек свърши квотата, можете да я споделите веднага, като прехвърлите квотата на Indosat.

Стъпките могат да бъдат направени бързо и практично. Любопитен? Просто погледнете обяснението как да прехвърлите квотата на Indosat 2021 по-долу.

1. Как да прехвърля квотата на Indosat чрез Dial Up

Първият начин за прехвърляне на пакети на Indosat е чрез пакета за данни на Indosat Ooredoo Gift в менюто Dial Up на HP.

За тези от вас, които не знаят, Indosat Gift Data е функция, която позволява на потребителите да прехвърлят квотата за данни на други потребители на Indosat.

Този метод е относително практичен и лесен за следване. Опитайте веднага, да тръгваме!

 1. Отворете приложението Телефон или Dial Pad на мобилния си телефон. След това напишете * 123 # и щракнете върху Обаждане.

 2. След това ще видите различни опции за интернет пакети. Изберете пакета, който искате да прехвърлите, въведете номерата и щракнете върху Изпрати .

 1. На екрана отново ще се появят различни възможности за избор на интернет пакети. Наберете 4 за по-достъпен интернет на Freedom. Щракнете върху Изпрати.

 2. Има различни възможности за избор на Интернет пакети. Изберете какво да прехвърлите. Например номер 5 за 2GB квота. След това напишете 5.

 1. Въведете 3 на екрана, за да изпратите квотата като Подарък, след което изпратете .

 2. Въведете телефонния номер , на който искате да прехвърлите квотата, след което щракнете върху Изпрати . Натиснете 1, за да потвърдите.

 1. Свършен. Успешно прехвърлихте квотата си за Indosat на другар Indosat.

Лесно е, нали? Освен Freedom Internet, можете да изберете и други интернет пакети. Методът на прехвърляне също е същият, а именно чрез избор на типа на пакета и щракване върху Подарък.

Ако съобщението Indosat Gift package не успее, уверете се, че сте въвели правилно телефонния си номер. Получателите на квоти също трябва да имат активен кредит, тъй като таксата ще им бъде начислена. Със сигурност вече знаете как да проверите кредита, нали?

2. Как да прехвърля квотата на Indosat чрез SMS

Източник на снимката: Gizmodo

Освен че използвате менюто Dial Up, можете също да прехвърляте пакети за данни на Indosat чрез SMS . Както и преди, този метод е относително практичен, тъй като не се нуждае от допълнителни приложения.

Ако все още не знаете как, просто разгледайте следните стъпки.

 1. Отворете приложението за съобщения на мобилния си телефон.

 2. След това въведете GIFT (интервал) Дестинационен номер (интервал) допълнително (интервал) PackageName . Пример: ПОДАРЪК 085612345678 допълнително 30K

 3. Изпратете SMS на номер 363 .

 4. Изчакайте SMS отговора от Indosat.

 5. И накрая, моля, отговорете с ДА, за да продължите процеса на прехвърляне на квотата Indosat.

3. Как да прехвърля квотата на Indosat чрез MyIM3

Освен че преминава през менютата за набиране и SMS, ApkVenue ще прегледа и как да прехвърля пакети за квоти за интернет на Indosat чрез MyIM3 . Въпреки че трябва да използвате приложение, знаете ли, методът е не по-малко лесен.

Можете също така да изберете различни интернет пакети на Indosat, които ще прехвърлите на номера на дестинацията. Веднага вижте обяснението по-долу.

 1. Отворете приложението MyIM3 на мобилния си телефон . Ако го нямате, първо го изтеглете тук.

 2. Щракнете върху Купи в долната част на екрана. След това изберете и щракнете върху интернет пакета Indosat, който ще бъде прехвърлен, например Freedom Internet.

 1. Изберете пакета, който ще бъде прехвърлен отново въз основа на цената и сумата на квотата. Например Freedom Internet 2GB струва IDR 15 хиляди.

 2. Щракнете върху Изпрати подарък .

 1. Въведете номера на Indosat, на който ще бъде изпратена квотата. След това изберете начина на плащане, който искате. Ако плащате с кредит, изберете Баланс, след което щракнете върху Плащане .
 1. Свършен. Успешно прехвърлихте квотата си на колегата Indosat.

Междувременно за начина на прехвърляне на квотата на Indosat без кредит изберете начин на плащане, различен от салдото, например с приложението OVO или Gopay за цифров портфейл. По този начин пулсът ви няма да бъде прекъснат.

ЗАБЕЛЕЖКА: Имайте предвид, че методът за прехвърляне на пакета данни IM3 ще работи само ако потребителят, на когото трябва да бъде изпратена квотата, е спрял да се абонира за предишния пакет.

За това се уверете, че потребителят на дестинационния номер е спрял да се абонира и е проверил квотата на Indosat, за да се увери, че квотата е изтекла.

БОНУС: Как да прехвърля кредит Indosat

В допълнение към това как да прехвърлите квоти на колеги Indosat, ApkVenue също обсъди как да прехвърлите импулси на Indosat, които са както практични, така и бързи, знаете.

Можете да изпратите кредит на най-близкия човек, който изчерпва кредита си, без да се налага да купувате на гишето. Можете да проверите обяснението в следващата статия.

ВИЖТЕ СТАТИИ

По този начин се прехвърля квотата на Indosat, което може да се направи по три начина. Тримата също са доста лесни и не отнемат много време, така че можете да го направите бързо от всяко място и по всяко време.

Преди да прехвърлите квотата на колегата Indosat, уверете се, че номерът на местоназначението, на който е изпратена квотата, е спрял да се абонира за предишния пакет, така че процесът на прехвърляне може да бъде успешен.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Sheila Aisya Firdausy .