как да редактирате снимката на лицето си с помощта на тялото на художника на android

Какво е усещането, ако снимката на художника бъде заменена с нашата? Сигурно е смешно да споделяте в Instagram или Path. Нека редактираме снимки на изпълнители на Android! Наистина е лесно!

Кой не обича да има снимка с художник? Или да имате външен вид, подобен на художник. Можете да го покажете в Path или Facebook с гордост и дори можете веднага да маркирате художника.

Е, ако искате да се изявите като художник или с художник, но сте заети да работите заедно, не се притеснявайте. Наистина можете да редактирате снимката на художника с лицето си. Няма Photoshop, няма компютър. Можете лесно да редактирате снимката на художника във вашата снимка на Android .

  • Лесни начини за правене на 3D снимки без Photoshop
  • Искате красив? Само Photoshop! Ето 5 лесни съвета, за да бъдете красиви с Photoshop

Как лесно да манипулирате Снимки на изпълнители на Android

Все още ли си спомняте урока за създаване на 3D снимки без Photoshop, който ApkVenue даде? Можете лесно да получите страхотни редакции, без да се налага да имате божествени умения в Photoshop, използвайки PicSay Pro . Е, със същото приложение можете лесно да редактирате снимки на изпълнители.

Приложения за Shinycore Photo & Imaging ИЗТЕГЛЯНЕ

Как да редактирате снимки на изпълнители с PicSay Pro

Приложението PicSay Pro се заплаща в Google Play Store. За да го получите безплатно, можете да прочетете Как да получите безплатни платени приложения или да го купите. В крайна сметка сега закупуването на приложения в Google Play Store може да използва кредит.

  • След като приложението PicSay Pro бъде инсталирано на вашия Android, отворете приложението. След това потърсете снимката на художника, която ще редактирате или промените. Намерете снимка с висока разделителна способност на художника.

  • Ако смятате, че снимката е твърде бяла или ярка, можете да направите корекции на снимката, като изберете менюто Boost или Brightness, докато се получи по-подходящ цвят.

  • След това призовете снимката си. Правите това, като изберете менюто Вмъкване на картина в раздела Ефект , след което изберете вашата снимка.

  • Моля, коригирайте позицията на лицето във вашата снимка със снимката на художника, която сте подготвили предварително. Можете да направите това, като възпроизведете числата за прозрачност , като изместите и позицията на снимката, за да се побере. Ако се чувствате правилно, върнете прозрачността на 100% и натиснете отметката в горния десен ъгъл.

  • Изтрийте всички неизползвани области на изображението, с изключение на лицето. По-късно тази част от лицето ще бъде приспособена към лицето на художника. Можете да изтриете части от снимката на лицето си, които смятате, че не са подходящи да бъдат заменени с част от снимката на художника, например вежди.

  • Чувствайте се свободни да играете с числата за прозрачност в раздела Eraser . Бъдете креативни за по-плавни изтривания.

  • След като се почувствате правилно, следващата стъпка е да настроите тона на кожата на снимката си според цвета на художника. Правите това, като регулирате яркостта, контраста и други .

  • След като всичко се побере, изберете зелената отметка в горния десен ъгъл. След това изберете раздела Експортиране и запазете местоположението.

Свършен. Колко лесно е да редактирате снимката на този изпълнител? Следват примери за редакции, направени с цел забавление.

Късмет!