не се нуждаете от услуга, ето 8 начина да поправите грешката на бутона за начало на iPhone

Началният бутон на iPhone не работи или грешка? Няма нужда да се обслужва! Опитайте да следвате съветите за преодоляване на тази грешка iphone бутон. Гарантирано връщане към нормалното.

Когато притурката, която имаме, има само един основен бутон, разбира се, можем да се объркаме, ако бутонът е повреден или не функционира нормално.

Пример за това е продуктът iPhone. Основните бутони в долната част на екрана са много уязвими за повреди .

Може би някои потребители съжаляват защо средният дизайн на iPhone е такъв. Това обаче вече не е съществен проблем.

Можете да опитате някои от ръководствата по-долу, за да разрешите проблемите, които се появяват на основния бутон на iPhone . За тези от вас, чието iPhone устройство все още е добре, някои от тези методи също могат да бъдат приложени, така че бутонът iPhone да бъде издръжлив и да не се повреди лесно .

Cara mengatasi tombol iPhone yang error ini hanya berlaku pada iPhone desain lama ya mulai dari iPhone 1 sampai iPhone 8.

Как да се определи iPhone бутон не работи

1. Калибрирайте бутона Home

Източник на снимка: Снимка: askdavetaylor.com

Бутонът Начало на iPhone е най-важната част. Ако бутонът за начало е счупен, вашият iPhone вече няма да може да се използва . Оказва се обаче, че има начин за лесно калибриране на бутона Начало.

Бутонът Начало ще стане твърд при продължителна употреба или може да не функционира правилно поради наклоненото му положение.

Ето как да калибрирате бутона Начало:

  • Стартирайте всяко приложение, задръжте бутона за захранване, докато се появи ** Slide To Power Off **. Просто оставете писането.
  • След това отпуснете бутона за захранване.
  • Сега натиснете бутона Начало бавно, не прекалено силно и го задръжте, докато се върне на началния екран . Не го сваляйте, докато не подейства.
  • Сега опитайте отново да натиснете бутона Начало, има ли разлика?

Направете горните стъпки, ако вашият бутон Начало става твърд . Ако горният метод не работи или бутонът за начало все още е твърд, вероятно е бутонът да е повреден .

2. Настройте iPhone конектора

Източник на снимка: Снимка: medium.com

Продължителността на използване на iPhone може да повлияе на функцията на бутона Начало. Този проблем може да бъде причинен и от конектора за зарядно устройство, който често е включен и изключен за дълго време .

В резултат на този съединител е вероятно бутонът Начало да се измести или наклони.

За да коригирате бутона Home, просто включете конектора в iPhone , след което внимателно натиснете конектора нагоре. Този метод може да принуди бутона Начало да се движи нагоре, докато отново не може да функционира нормално .

3. Възстановете iPhone

Източник на снимки: Снимка: iTunes

Ме- възстановяване на iPhone може да бъде решение да се определи настъпват най-често срещаните проблеми. По-специално, за решаване на проблема с бутона Начало, който често изостава или се чувства бавен. Преди да направите възстановяване отново, уверете се, че първо сте архивирали важни данни или файлове .

4. Почистете бутона Home

Източник на снимки: Снимка: careandliving.com

Друг проблем, който е вероятно да се появи, е, че бутонът Начало не работи нормално поради натрупване на прах или мръсотия . Почистете повърхността на бутона „Начало“ и околностите му с помощта на памучен тампон, потопен в алкохол.

Този метод ще направи бутона Начало отново чист и най-вероятно ще върне бутона към нормалната му функция.

5. Twist and Spin

Източник на снимки: Снимка: thesystem.co.th

Този метод е получен от член на един от форумите на Mac. Просто поставете iPhone на повърхността, след това натиснете силно бутона Home и завъртете iPhone по посока на часовниковата стрелка . Този метод е доста краен, но никога не пречи да опитате.

ВИЖТЕ СТАТИИ

6. Екранен бутон за начало

Източник на снимки: Снимка: Хакове за джаджи на iOS

Ако всички горепосочени методи са направени и бутонът Начало все още не работи, опитайте метода по-долу, за да активирате функцията за бутон Начало на екрана на iPhone. Номерът е да отидете в Настройки-> Общи-> Достъпност-> изберете Помощно докосване .

Активирайте Assistive Touch и след това на екрана на iPhone ще се появи малък кръг . Чрез тези функции можем да контролираме функцията за сила на звука, заключване на екрана и да добавяме някои други любими приложения или функции.

7. Сменете бутона Home

Източник на снимката: Снимка: vistanews.ru

Най-ефективният начин е да замените повредения бутон Начало. Можете сами да замените резервните части на бутона „Начало“ или да ги занесете на сервиз, ако не искате да се усложнявате.

8. Jailbreak

Източник на снимка: Снимка: Syncios

Чрез Jailbreak можем да добавяме функции и да използваме ощипвания , предоставени от Cydia . Функцията Jailbreak може да помогне за намаляване на зависимостта и интензивността ни при използване на бутона Начало.

Тъй като устройствата на iPhone, които се използват дълго време, обикновено изпитват проблеми с бутона Начало, използвайки настройка на Zephyr , могат да разрешат често възникващи проблеми, особено на бутона за начало на iPhone.

Вижте видеоклипа по-долу, за да използвате Activator на iPhone.

И така, тук са 8 трика за отстраняване на счупен бутон на iPhone за дома . Кой начин сте опитали? Не забравяйте да споделите в колоната за коментари по-долу.

След като знаете как да поправите повреден бутон на iPhone, за да го запазите траен, трябва да прочетете следната статия на ApkVenue:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Надявам се, че е полезно!