мамят знае кръгъл android, така че събирайте пари по-бързо

Искате ли да събирате пари по-бързо в играта Android Tofu? Ето кръгла измама за тофу, която можете да използвате на Android, за да помогнете за по-бързо натрупване на пари.

Game Tahu Bulat е една от игрите за Android, направени от индонезийски разработчици, която в момента процъфтява . Целта на тази кръгла игра с тофу е да се превърне в най-успешния кръгъл продавач на тофу. Можете да увеличите цената на тофу или други предмети, за да направите събирането на пари по-бързо.

Начинът за събиране на пари в играта Tahu Bulat е чрез докосване на екрана в горната част. Колкото по-бързо натискате, толкова повече пари събирате. Оказва се, че има и други начини, които могат да се използват за по-бързо събиране на пари, без да се налага да натискате екрана. Тук ще ви дам кръгла измама за тофу, която можете да използвате за по-бързо събиране на пари!

 • Кодове и трикове, за да бъдете добри в играта на Slither.io
 • Съвети и кодове за игра на Line Нека се обогатим

Измамете Tofu Round Android

Преди да започнете да използвате измамата за играта Tahu Bulat, първо трябва да изкорени Android. За да изкорени Android, можете да използвате един от следните методи:

 1. Лесни начини за изкореняване на всички видове Android без компютър с Framaroot
 2. Как да изкорени всички видове Android с Towelroot
 3. Лесни начини за изкореняване на всички видове Android с KingoApp
 4. Лесни начини за изкореняване на Android Lollipop 5.1 без компютър
 5. Ако не можете, можете да търсите в Google с ключовата дума: " Как да изкорени xxxx ")

Как да събираме пари по-бързо в Tahu Bulat

Ако Android се корени , можете да започнете да използвате метода за измама Tofu Round по-долу. Тази измама може да се използва, без да се изисква APK APK на Tahu Bulat MOD. Тази кръгла измама за тофу ще ви помогне да събирате пари по-бързо, без да се налага да натискате екрана.

 • Уверете се, че използвате най-новата версия на APK Tofu Game . Trivia Games Собствени игри ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Изтеглете приложението HiroMacro и инсталирайте както обикновено на вашия Android. ProHiro.com Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Отворете приложението, след което влезте в менюто Настройки .
 • Изберете менюто Macro ActionKey, след което изберете Добавяне на бутон на екрана .
 • Щракнете върху бутона Старт . Когато се появи плаващ бутон , можете да преминете към следващата стъпка.
 • Отворете играта Tofu, след което натиснете бутона Macro.
 • Щракнете върху бутона Запис . Когато натиснете Record, той ще запише всички докосвания, които се случват на екрана. В играта Tahu Bulat можете бързо да докоснете екрана, за да спечелите много пари. След приключване на докосването можете да щракнете върху бутона Макро, за да го прекратите.

 • Сега начинът да стартирате записа. Щракнете върху бутона Macro, след което изберете резултата от записа. Времена за смяна : Безкрайност , Интервал: 0Сек и Скорост: 1.0x . Ако сте щракнали автоматично върху бутона Възпроизвеждане, докосването, което сте записали по-рано, ще се стартира автоматично.

За да го прекратите, можете да щракнете по-рано бутона Macro. Това е Android Round Tofu Cheat, който можете да опитате. Ако все още сте объркани, можете да попитате в колоната за коментари. Късмет!