приложението на високоговорителя, накарайте високоговорителя на мобилния си телефон да рита

За тези от вас, които са загрижени за качеството на високоговорителите с Android, можете да изпробвате следните приложения за високоговорители. Вашият Android високоговорител е гарантиран!

За някои хора музиката е много важна. Доброто и ясно качество на звука е основната им грижа, включително при избора на телефон с Android. Повечето евтини високоговорители за Android имат стандартно качество на звука.

Но този път ApkVenue иска да ви даде трик за подобряване на качеството на звука на високоговорителите с Android с помощта на приложение и без root .

За да подобрите качеството на високоговорителите си с Android, има различни начини. Един от тях използва приложение за Android, наречено Noozxoide EIZO-rewire PRO .

Името е наистина сложно, нали? Но това приложение за Android е наистина страхотно и може да подобри качеството на вашия високоговорител за Android без корен . Дори това приложение за високоговорители кара вашите високоговорители за Android да избият като 5 милиона HP! Слушайте внимателно как.

Как да направите вашия високоговорител с Android толкова ритащ

Стъпка 1 - Изтеглете приложението Noozxoide EIZO-rewire PRO

 • Първо изтеглете приложението Noozxoide EIZO-rewire PRO по-долу, след което го инсталирайте на вашия Android телефон.

Можете да изтеглите приложението по-долу тук

Приложения Видео и аудио ИЗТЕГЛЕТЕ кучешка кора

Стъпка 2 - Пуснете песента, която харесвате

 • Пускайте песните, които харесвате, с музикалния плейър на телефона си с Android.

Стъпка 3 - Отворете приложението Noozxoide

 • След това отворете приложението Noozxoide по-рано.

Стъпка 4 - Изберете опция

 • Ще бъдете изправени пред три възможности за избор. Line-Out, ако искате да използвате кабелни слушалки или високоговорители. Вграден за използване на вградените високоговорители, намерени на телефони с Android, както и безжични, когато се използват високоговорители или слушалки с Bluetooth връзка. Просто кликнете върху един от тях.

Стъпка 5 - Опитайте една по една предварително зададената настройка според вашите уши

 • Проверете думите Доставете балансирана естествена звукова сцена и премиум бас . След това щракнете върху опцията Digital Presets .
 • Опитайте една по една наличните опции. Изберете този, който най-много пасва на ушите ви.
 • Поставете отметка и в раздела VE-Engine (Подобряване на звука) . След това щракнете върху опцията Избор на сила на ефекта .
 • Опитайте една по една наличните опции. Изберете този, който най-много пасва на ушите ви.
 • Също така проверете раздела Увеличете размера на монитора с добавена психоакустика . След това щракнете върху опцията Избор на сила на ефекта .
 • Опитайте една по една наличните опции. Изберете този, който най-много пасва на ушите ви.
 • Също така маркирайте Create VSUR на практически монитори и разширете звуковата секция . След това щракнете върху опцията Създаване на размер на стаята .
 • Опитайте една по една наличните опции. Изберете този, който най-много пасва на ушите ви.

Всъщност обаче не е нужно да проверявате всички горепосочени опции. Ако ушите и усещането ви са добри, ще усетите разликата в звука за всеки избор. Просто го регулирайте с тон на гласа, който ви прави удобно да го слушате.

Ето как да подобрите качеството на вашия високоговорител за Android без root . С това приложение вашият Android високоговорител ще бъде като 5 милиона мобилен телефон . Ако получите правилните настройки , звукът определено ще бъде страхотен.

Ако имате друга информация за аудиото на телефон с Android, моля, напишете мнението си в колоната за коментари по-долу.