5 приложения за четене на най-добрите новини, най-актуалните актуални събития

Имате ли нужда от най-новите актуализации на новини? Просто инсталирайте следните най-добри препоръки за четене на новини за Android. Гарантирано да не пропускате информация!

Всеки определено се нуждае от информация под формата на новини, за да не пропуска актуализациите, които се случват всеки ден. Може би, за да разберете какво се е случило, трябва да си купите вестник.

Сега, заедно с технологичните разработки, можете да четете последните новини чрез Android смартфон.

Точно така, каквото искате, може да се направи само с телефон с Android. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите приложението за четене на новини, което искате, тогава да ! Можете лесно да четете последните новини.

Тогава, какво последно приложение за новини трябва да изтеглите? Спокойно, ApkVenue има няколко колекции от най-новите приложения за новини, които можете да изтеглите на Android.

Списък с приложения за четене на последните новини, които ви карат да не сте „Kudet“

1. BaBe - Прочетете новини

BaBe е най-новото приложение за новини, което предоставя разнообразни новини от различни популярни медийни сайтове и е пакетирано само в едно приложение. Наистина трябва да изтеглите това едно приложение за четене на новини, защото всички новини, които се актуализират и случват, са пълни тук.

Той е лесен за използване, трябва само да отворите най-новото приложение за новини на BaBe, след което всички новини ще бъдат показани на главната страница.

Ако искате да намерите подробно новините, които искате, трябва само да въведете ключова дума и да потърсите в лентата за търсене .

Чуйте приложението BaBe, което също е вградило изкуствен интелект или AI технология при представянето на новините.

Готиното е, че това приложение за четене на новини има заглавието с най-висок рейтинг в Play Store, знаете ли.

Хайде, изтеглете следното приложение BaBe:

Приложения за производителност на Mainspring ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Линия днес

Знаете ли, има актуално приложение за новини, което е представено в приложение за чат ? Да, това е Line Today . Това приложение за чат, наречено Line, има интересна функция за представяне на разнообразна информация и новини, които са опаковани в един пакет.

За да го използвате, трябва само да имате и изтеглите първо приложението Line. След това отидете в менюто Timeline и в горната позиция ще се появи екранът Line Today.

О, да, ако искате да знаете как да отворите Line Today на компютър, можете да прочетете Ето как да получите достъп до LINE Today на компютър.

Naver Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Detikcom

Друго скорошно приложение за новини е Detikcom . Това приложение е приложение за четене на новини, което показва всички новини, както местни, така и чуждестранни, произхождащи от отразяването на журналисти от Detik.

По този начин не е нужно да се притеснявате да отваряте браузър, за да отидете на сайта detik.com .

Как да го използвате е много лесно, трябва само да изтеглите приложението Detikcom , след което търсите категорията, която искате.

Има спорт, политика, социална, инфографика и много други. Харесвате ли това приложение за четене на новини?

Изтеглете приложението тук:

Приложения Производителност PT. Agranet Multicitra Siberkom ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Компаском

Продължете към други нови приложения за новини. Този път е Kompascom . Не много по-различно от Detikcom, приложението за четене на новини Kompascom също представя разнообразни новини с произход от и извън страната, резултатите от отразяването на журналистите на Kompas.

С изтеглянето на приложението Kompascom не е нужно да се притеснявате първо да отворите браузъра, само за да прочетете последните новини.

Използването на приложението Kompascom не е трудно. Когато отворите това приложение, можете да видите какви новини в момента правят заглавия .

След това можете също да изберете коя категория новини ви харесва и можете да я изберете подробно в помощната лента за търсене .

Можете да изтеглите приложението по-долу от тук:

Производителност Kompas.com Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Разделяне

Писна ли ви да четете? След това, за да можете да актуализирате последните новини, без да се налага да четете как? Това е лесно, можете да изтеглите приложението Disvid .

Какво представлява приложението Disvid? Disvid е приложение, което представя най-новите новини във видео формат.

Освен новини, това приложение предоставя и множество полезни съвети. Ако смятате, че представеният видеоклип има голяма продължителност, успокойте Disvid пакетира всички видеоклипове кратко и плътно.

Хайде, изтеглете приложението Disvid !

Apps Video & Audio Download Disvid

Това е колекция от най-добрите приложения за четене на новини, до които имате достъп на смартфон с Android. Имате ли вече едно от тях? Познайте какво, трябва да сте инсталирали BaBe или Line, защото тези две приложения са най-любимите сред другите нови приложения за новини.

Споделете вашето мнение в коментарите по-долу.