10 най-добри и най-нови приложения за песен на Android за 2020 г.

Приложението за кавър песен ще ви улесни да направите желаната песен или музика. Всъщност вече нямате нужда от физически музикални инструменти, знаете ли!

Приложението за песен на кавър е наистина необходимо за тези от вас, които обичат да записват, когато пеят, за да се използват като съдържание в различни платформи на социални медии.

Разбира се, за да обхващате песни, се нуждаете от специално приложение, което може да възпроизвежда песни, както и да записва гласа ви.

В момента се предлагат много приложения, но не всички от тях могат да се използват правилно и да имат максимално качество.

Тихо! ApkVenue има решение за тези от вас, които търсят приложението за най- горната песен на Android. Хайде, вижте пълния списък с приложения!

Приложение за най-добри кавър песни на Android 2020

Можете да изтеглите всички приложения ApkVenue от Play Store, банда. Изслушайте края, защото има приложение, което ApkVenue препоръчва за вас!

Изтегляне на приложения и интернет Google Inc. ИЗТЕГЛИ

1. FL Studio Mobile

Първото приложение за кавър песен е FL Studio, което първоначално е приложение за кавър песен на компютър, но вече се предлага и в мобилна версия.

Функциите, вградени във FL Studio Mobile, не се различават много от версията за компютър, момчета. Така че със сигурност това приложение не се съмнява в неговата полезност.

С това приложение можете да покривате песни, независимо дали попълвате вокалите или свирите на музикални инструменти.

Разбира се, има функция за запис, където можете да запазите записаните си резултати от обложката. Гарантирано ще бъдете знаменитост, ако използвате това приложение!

Подробности FL Studio Mobile
Разработчик Линия на изображението
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 11MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )
Цена 39 999 IDR

Изтеглете приложението FL Studio Mobile по-долу:

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Audio Evolution Mobile Studio

Следващото приложение за редактиране на кавър песни е Audio Evolution Mobile Studio . Това приложение има качествено и ясно качество на запис без шум от приложението.

Това приложение за песен на кавър на iPhone и Android също има функция за много песни , която ви позволява да фиксирате възможно най-много записи.

Освен това има много по-професионални функции като MIDI секвениране, редактор на барабанни шаблони, възпроизвеждане на цикъл и др. Можете да записвате и редактирате корицата на песента си като професионалист!

Подробности Audio Evolution Mobile Studio
Разработчик eXtream Разработка на софтуер
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 45MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )
Цена 109 000 Rp

Изтеглете приложението Audio Evolution Mobile Studio по-долу:

Производителност на приложения eXtream Разработка на софтуер ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Каустик 3

Следва Caustic 3, което е безплатно приложение за създаване на кавър песни на мобилния ви телефон, което трябва да опитате. Това приложение Caustic 3 също има ясно качество на запис без шум.

Как да обхващате песни в това приложение също е практично. Ще намерите много функции за създаване на музика и синтезатор като Subsynth, PCMSynth, BassLine и много други.

Тази функция се използва за персонализиране на резултатите от вашите записани песни, точно както функционира като професионален синтезатор . Усещането е като да имате частно музикално студио. Страхотно, нали!

Подробности Каустик 3
Разработчик Едноклетъчен софтуер
Минимална ОС Android 2.2 и по-нови версии
Размер 11MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Caustic 3 по-долу:

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

4. BandLab Social Music Maker и звукозаписно студио

За Bandlab можете не само да се опитате да обхващате песни или да правите музика, но и да се състезавате с други музиканти по света, за да получите награди, банда.

Интерфейсът на това приложение е доста интерактивен като социалните медии и лесен за използване, идеален за знаменитости, които искат да създадат най-доброто музикално съдържание.

Можете да използвате много музикални функции като Hot Beats, 12-Track Mix Editing, Looper и други. Създайте своя собствена музика и я споделете с други хора по света!

Подробности BandLab Social Music Maker и звукозаписно студио
Разработчик BandLab
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 21MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението BandLab Social Music Maker и Recording Studio по-долу:

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Заявление за обложка на други песни. . .

5. Смуле - Социално караоке пеене

Търсите ли приложение за обложка на видео песен на Android, което има пълни функции? Ако е така, трябва да изтеглите Smule , банда. Гарантирано страхотно, де!

Освен да записвате аудио, можете да записвате и видеоклипове, докато пеете. Всъщност колекцията от песни също е пълна и вече има показани текстове.

Ако записът ви в приложението за покриване на песента с този видеоклип все още не е интересен, можете да го редактирате отново с помощта на приложение за редактиране на видео, банда.

Подробности Smule - Социално караоке пеене
Разработчик Smule
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 88MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Smule по-долу:

Браузърни приложения Smule ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Music Maker JAM - Beat & Loop Mixer

Интерактивен, пълен с функции, изчистен и професионален рекордер, всички конвертирани в едно в приложението за запис на глас за пеене и обложки на песни, Music Maker JAM .

Можете да избирате от повече от 300 миксера за различни видове песни. Разбира се, с ръчни настройки на звука, за да създадете своя собствена уникалност.

Интерфейсът също е много привлекателен и ви кара да се чувствате като у дома си, когато правите кавъри на песни. Не забравяйте функцията за споделяне , която може да бъде директно свързана с канала ви в Youtube, момчета.

Подробности Music Maker JAM - Beat & Loop Mixer
Разработчик JAM Just Add Music GmbH
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 76MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Music Maker JAM по-долу:

Производителност на приложения JAM Просто добавете Music GmbH ИЗТЕГЛЕТЕ

7. Remixlive

Следва Remixlive . Това приложение е не по-малко сложно от приложението за запис на компютър в студио, тъй като може да прави кавър песни и инструментали.

Това приложение се използва от няколко известни YouTubers чрез техния канал в YouTube, например Eka Gustiwana.

Въпреки че няма пълни функции, това приложение Remixlive е задължително, защото е много по -удобно за потребителя от други приложения.

Подробности Remixlive
Разработчик Mixvibes
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 30MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Remixlive, като щракнете върху тази връзка.

8. n-Track Studio: Запис на аудио, барабани и ритъм

Искате да направите песен, която да е ясна, висококачествена и уникална, без да изтегляте приложение за гласово редактиране? n-Track Studio може да бъде едно решение, банда!

Това приложение е напълно функционално и може да чете песни в различни формати, от MP3, MP4, WAV, AAC, OGG до AMR.

Тук можете също да съберете различни записи в един и да настроите Bass, Hall Reverb, Reverb Concert Hall, Song pitch и други.

Подробности n-Track Studio: Audio Record, Drums & Beat Maker
Разработчик Софтуер n-Track
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 53MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението n-Track Studio, като щракнете върху тази връзка.

9. Walk Band - Музикално студио

Нямате музикален инструмент, за да композирате собствената си песен? Тихо! Можете да разчитате на Walk Band Music Studio, което предоставя виртуални музикални инструменти в различни инструменти.

Разбира се, с функцията за запис на песни и миксера, банда. Можете да свирите на пиано, китара, бас, барабани и много други. Наистина завършен така или иначе!

Вече не се нуждаете от оборудване, за да покриете песни в YouTube или физически музикални инструменти, просто използвайте това приложение за кавър музика, за да имате всички тези музикални инструменти.

Подробности Walk Band - Музикално студио
Разработчик Revontulet Soft Inc.
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 64MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете приложението Walk Band по-долу:

Revontulet Studio ИЗТЕГЛЕТЕ Приложения за видео и аудио

10. SunVox

Накрая е приложение за запис на кавър, наречено SunVox, което е виртуален синтезатор, който е надежден и може да се използва професионално.

Професионални функции за запис като синтезаторни алгоритми, микротонов секвенсор, MIDI, Mic / Line-in запис и много други са в това приложение.

Но, разбира се, има цени за стоки. Трябва да платите, за да получите SunVox. Но ApkVenue гарантира, че това приложение си заслужава , банда!

Подробности SunVox
Разработчик Александър Золотов
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 13MB
Изтегли 10 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )
Цена 85 000 IDR

Изтеглете приложението SunVox по-долу:

Производителност на приложенията Александър Золотов ИЗТЕГЛЕТЕ

Това са препоръките за 10 - те най-добри приложения за кавър песни на Android, които трябва да опитате. Не само за професионалисти, но и за начинаещи.

Кое приложение е вашата тема за покриване на песни? напишете вашето мнение в графата за коментари, кажете ми и за вашето кавър музикално преживяване.

Прочетете също статии за музикални приложения или други интересни статии от Даниел Кахяди .