10 най-добри приложения за превод на android [+ връзка за изтегляне]

Приложението за превод вече може бързо да превежда снимки и звуци. Искам да опитам? Хайде, изтеглете най-доброто приложение за превод, то е безплатно!

Най-доброто приложение за превод има много важна роля в тази модерна епоха. Неговата способност да превежда различни езици улеснява потребителите да разбират информация, произхождаща от чужбина.

С присъствието на това приложение за превод ще ви бъде по-лесно да смилате информация както по време на пътуване, така и при превод на важни документи.

Най-добрият APK за превод има размер, който не е твърде голям, така че все още можете да се възползвате от неговата функция, без да се налага да се страхувате от претоварване или други подобни.

Този път ApkVenue дава препоръки за 10 - те най-добри приложения за превод на езици, които можете да инсталирате на Android смартфон. Хайде, вижте какви приложения има по-долу.

Препоръчано приложение за най-добър и безплатен езиков превод

Използването на това най-добро приложение за превод е не само способно да превежда само английски, но и много други езици, които също могат да бъдат преведени бързо и лесно.

Най-важното е, че всички връзки за изтегляне на сложни приложения за превод на всички езици, които ApkVenue препоръчва, можете да използвате това време безплатно, без да се налага да плащате и стотинка.

Вече не е нужно да бъдете дълго, ето препоръките за най-доброто приложение за офлайн превод, което можете да използвате през 2020 г.

1. Google Translate, най-доброто приложение за превод, направено от Google

Най-доброто и точно приложение за превод, което ApkVenue препоръчва, е Google Translate. Това приложение за превод вече е интегрирано с други приложения на Google, които използвате всеки ден.

Интересното е, че Google Translate не поддържа само превод въз основа на текст, но глас и снимка и глас, така че да е по-лесно да се знае значението на пътен знак или меню за храна в дадена държава.

Можете също така да изтеглите езикови пакети, така че те да могат да функционират офлайн , банда. Това приложение за превод наистина е най- масовото, но и едно от най-добрите.

Информация Гугъл преводач
Разработчик Google LLC
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (7,335,531)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 500 000 000+
Android Минимум Варира според устройството

Изтеглете приложението Google Translate тук!

Производителност на приложенията Google ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Преводач на Microsoft

Друга алтернатива на следващото най-добро приложение за превод на английски е Microsoft Translator. Един от гигантите на тази технологична компания също не иска да бъде изоставен при пускането на собствения си преводачески продукт .

Това приложение за превод се появява с по-модерен потребителски интерфейс от Google Translate, поддържа и 42 езика, където можете да изтеглите всеки езиков пакет поотделно за офлайн употреба .

Когато за пръв път отворите приложението, вие също ще бъде даден бутон за достъп превод реч за откриване , клавиатура превод или двупосочен превод , така че навигацията може да бъде по-бързо.

Информация Преводач на Microsoft
Разработчик Корпорация Майкрософт
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (495 122)
Размер 65MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 5.0 и по-нови

Изтеглете приложението Microsoft Translator тук!

Приложения за производителност на Microsoft Corporation ИЗТЕГЛЕТЕ

3. BK Превод, говорене и превод

Най-добрият APK превод на английски, тогава препоръката от ApkVenue е BK Translate. Това приложение поддържа превода на 150 езика в него .

Освен че има много голяма езикова база данни , това приложение поддържа и различни видове въвеждане за превод, като глас, а също и изображения или снимки.

BK Translate е класифициран като доста лесен и също много практичен за използване. Можете да използвате това приложение, когато пътувате в чужбина, за да ви помогне да общувате.

Информация BK Превод
Разработчик Корпорация Майкрософт
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (3,259)
Размер 4.4MB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 4.1 и по-горе

Изтеглете приложението BK Translate тук!

Производителност на приложенията BK Превод ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Naver Papago, най-доброто приложение за превод

За тези от вас, които искат приложение за превод с прост потребителски интерфейс, Naver Papago е идеален за инсталиране. Това приложение поддържа 15 различни езика .

С Naver Papago можете да пътувате в чужбина, без да се притеснявате за езикови проблеми, защото това едно от най-добрите приложения за превод позволява на потребителите да превеждат в различни режими .

Не само звук и изображения, твърди се, че Naver Papago може да превежда ръкописен текст, както и уебсайтове, а това приложение също така предоставя речник, до който можете да получите достъп навсякъде.

Информация Naver Papago
Разработчик NAVER Corp.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,1 (39 445)
Размер 24MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.2 и по-нови

Изтеглете Naver Papago тук!

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

5. PONS Превод

Следващият най-добър APK за превод е PONS с възможност за дълбоко описание на думите , което ви позволява да видите няколко значения в един речник с прост дисплей.

С това приложение със сигурност тези от вас, които пишат статии на чужд език, могат да го намерят по-лесно, както и да заменят конвенционалната функция на речника .

Освен че може да търси значението на думите на различни езици, PONS предоставя и примери за използването на тези думи в контекста на изреченията. Това приложение е идеално за тези от вас, които учат езици.

Информация PONS Превод
Разработчик УДАР
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (45 889)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум Варира според устройството

Изтеглете PONS Преведете тук!

Производителност на приложения PONS ИЗТЕГЛЯНЕ

Други най-добри APK файлове за превод на английски ~

6. Превод на екран

Ако имате нужда от приложение за превод на всички езици, което може да ви помогне да разберете чужди езици, които се появяват на страници за търсене , както и на страници в социални медии, Превод на екран е най-добрият избор.

Едно от най-добрите приложения за превод може да ви помогне да превеждате различните езици, които се появяват на страницата на мобилния ви телефон, без да чакате дълго.

В допълнение, това приложение също е доста леко, когато се използва, тъй като неговата функция е доста проста и точна . Подходящо да опитате за тези от вас, които обичат да сърфират .

Информация Превод на екран
Разработчик Речник и превод на NH-Apps
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (33 235)
Размер 15MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 5.0

Изтеглете Превод на екран тук!

Речник за продуктивност на приложенията и превод NH-Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Сканиране и превод, най-доброто приложение за превод

Последната най-добра препоръка за превод на APK от ApkVenue е Сканиране и превод, направена от AISBERG LLC. Това приложение поддържа превод на 79 езика .

Scan & Translate също е много лесен за използване. Трябва само да направите снимка на документа, който искате да преведете, и да оставите приложението да свърши работата автоматично .

Освен това можете да превеждате цифрови документи за доста бързо време, да ги редактирате и да ги споделяте в реално време.

Информация Сканиране и превод
Разработчик AISBERG LLC.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (21 047)
Размер 52MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 5.0

Изтеглете Scan & Translate тук!

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

8. U-речник

Въпреки че името е речник, това приложение U-Dictionary може да се използва и за превод на изречения, а не само на една дума.

В допълнение, интересното за това едно от най-добрите приложения за превод е функцията Camera Translation, където можете също да превеждате текст с помощта на камера за мобилен телефон.

Ако не харесвате приложения за онлайн превод, които правят екстравагантни квоти, за щастие U-Dictionary може да се използва офлайн на 58 езика.

Не само като обикновено приложение за превод на английски, U-Dictionary разполага и с функция Word Game, която може да ви помогне да научите чужди езици, докато играете.

Информация U-речник
Разработчик Talent Education Inc
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (647 753)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум 5.0

Изтеглете U-Dictionary тук!

Youdao Productivity Apps (Хонконг) ОГРАНИЧЕНО ИЗТЕГЛЯНЕ

9. Камуску английски индонезийски

Както подсказва името, това приложение може да бъде алтернатива за тези от вас, които търсят най-доброто приложение за превод от английски на индонезийски или обратно.

Това приложение за индонезийски английски речник , освен че предоставя доста пълна база данни за преводи на думи, има и функция за превод на изречения.

Можете също да го използвате офлайн или онлайн. Въпреки това, за онлайн употреба, разбира се, има повече възможности за избор на думи, които можете да намерите.

Това приложение е доста леко! И най-важното е, че това няма да направи вашата интернет квота разточителна, защото е доста спестяваща квота.

Информация Камуску английски индонезийски
Разработчик Приложение Cipta Kodelokus
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (364 401)
Размер 14MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 5.0

Изтеглете Kamusku английски индонезийски тук!

Apps Производителност Kodelokus Cipta Application ИЗТЕГЛЯНЕ

10. Превод на всички

И накрая, има приложение за превод на английски, наречено Превод на всички, което предоставя функция за превод чрез текст или камера.

Има повече от 100 езика, от които можете да избирате в това приложение, включително индонезийски и английски, които обикновено използвате най-ежедневно.

Това приложение е оборудвано и с технология за разпознаване на глас , за да получи по-точни резултати, когато въвеждате текст чрез глас.

Информация Превод на всички
Разработчик Лаборатория за преводачи
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (148 068)
Размер 19MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.4

Изтеглете Превод на всички тук!

Apps Productivity Translator Lab ИЗТЕГЛЯНЕ

Това са препоръките за най-доброто и точно приложение за превод на Android, което можете да изтеглите и опитате още сега.

Приложението по-горе е готово да ви помогне да научите чужд език, като същевременно ви улеснява при пътуване или изпълнение на задачи.

Надяваме се информацията, която ApkVenue споделя този път, да помогне на всички вас и ще се видим отново в следващите статии.