8 най-добри безплатни приложения за съхранение в облак за разширяване на съхранението на смартфони

Ето най-добрите безплатни приложения за съхранение в облак за разширяване на съхранението на смартфони. За тези от вас, които случайно имат смартфон с едва достатъчно вътрешна памет.

Вътрешната памет и слотовете за памет на смартфоните са много важни. JalanTikus горещо препоръчва, ако искате да закупите нов смартфон, да потърсите смартфон с вградена памет от поне 16GB и поддържа microSD слот и минимум 2GB RAM.

Защото заедно с все по-усъвършенстваните мобилни операционни системи (Android, iOS или Windows 10 за мобилни устройства) и приложенията, се използва повече памет. Така че за тези от вас, които случайно имат смартфон с посредствена вътрешна памет, още по-лошо без слот за карта с памет , не се обезсърчавайте.

  • Как да архивирате WhatsApp в друго хранилище в облак (Dropbox, OneDrive, Box)
  • Как автоматично да качвате снимки от Android в Cloud Storage

Това са 8-те най-добри БЕЗПЛАТНИ приложения за съхранение в облак на Android

Сега можете да се възползвате от Cloud Storage , услуга за съхранение на файлове в интернет, където можете да качвате и архивирате файлове, както снимки, видеоклипове, така и други документи. Файловете, съхранявани в Cloud Storage, могат да се управляват отвсякъде, стига да сте свързани с интернет. Следният JalanTikus обобщава 8-те най-добри приложения за съхранение в облак, за да спести място в паметта на вашия смартфон или таблет.

За тези, които харесват Unlimited: Amazon Cloud Drive

Услугата Amazon Cloud Drive предлага неограничено място за съхранение на снимки , така че можете да броите да качите колекция от вашите снимки толкова много, без да сте ограничени. Сега за съхранение на видео и други документи, Amazon предоставя 5GB. За съжаление можете да се наслаждавате на тази услуга пробно само за 3 месеца, а останалите трябва да се абонирате, като платите 11,99 USD или около 150 000 IDR годишно .

Всъщност тази сума не е скъпа, особено когато можете да съхранявате неограничен брой снимки. Тази услуга наистина е подходяща за тези от вас, които обичат да правят снимки, но количеството място за съхранение на видео файлове и други файлове е само 5 GB, което наистина е малко.

За това Amazon също така предоставя неограничено място за съхранение на всякакви файлове, като плаща 60 USD или 700 000 Rp годишно , тази услуга е по-подходяща за бизнеса. За сравнение, Google Drive за 1TB IDR 1,5 милиона годишно и 1TB за Dropbox IDR 1,3 милиона годишно.

Услугата Amazon Cloud Drive, разбира се, е безопасна за използване, поддържа автоматични архиви и може да бъде достъпна на всички ваши устройства. Недостатъкът е, че размерът на файл е ограничен само до 2 GB.

Създаване на потребители на услуги на Microsoft: OneDrive

Производителност на приложенията. ИЗТЕГЛЯНЕ НА ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения и приставки

OneDrive е онлайн решение за съхранение, предоставено от Microsoft, което дава на своите потребители 15 GB безплатно. По този начин OneDrive има много пълна мощност, защото е интегриран с различни услуги на Microsoft като Word, Excel и PowerPoint.

OneDrive има функция за автоматично архивиране на снимки и видео, можете също да споделяте файлове лесно. Освен това OneDrive е интегриран с Android Wear, така че можете да преглеждате колекция от снимки на вашия интелигентен часовник.

За потребители на Chromecast: Копирайте

Copy е приложение за онлайн доставчик на услуги за съхранение на Android . Макар и по-малко известно, това приложение е много лесно за използване. Това приложение има функция за автоматично качване на снимки и може да бъде достъпно заедно или споделено по-лесно чрез функцията за споделяне на папки .

Една от интересните нови функции е поддръжката на Chromecast . Така че можете да предавате поточно музика, снимки и видеоклипове от вашето устройство директно на вашия телевизор, само като натиснете иконата на Chromecast в Копиране. За повечето хора това вероятно е само стандартна функция на Android, но за потребителите на Copy тази функция е доста важна и укрепва Copy, за да бъде правилният алтернативен избор за използване.

За потребители на Android: Google Drive

Офис приложения и бизнес инструменти Google ИЗТЕГЛЯНЕ Изтегляне на приложения и Google Приставка ИЗТЕГЛЯНЕ

В крайна сметка Google Drive е любима услуга за потребителите на Android, тъй като е напълно интегрирана с акаунтите в Google. Така че е много лесен за използване, има много функции, включително за поддържане на производителността.

Google Drive предоставя и 15 GB място за съхранение с възможност за създаване и редактиране на документи директно от Google Drive с помощта на Google Docs, Google Sheets и Google Slides. Така че можете да работите по всяко време и навсякъде, използвайки смартфон, дори можете да работите заедно с други хора, за да редактирате работата заедно.

Най-добрата алтернатива: Dropbox

Производителност на приложенията Dropbox ИЗТЕГЛЯНЕ Изтегляне на приложения и приставки Dropbox ИЗТЕГЛЯНЕ

През годините Dropbox винаги е бил един от любимите избори на потребителите на Android. Услугата предлага само 2 GB място за съхранение, но с прост трик можете лесно да го разширите до 16 GB.

Dropbox е бърз, интуитивен и безплатен с функция за автоматично архивиране и може да се използва едновременно на множество устройства, включително компютри или смартфони. Интересното е, че Dropbox също е свързан директно с услугата BlackBerry Messenger (BBM), за да улесни изпращането на файлове директно от Dropbox до контакти в BBM.

За тези, които обичат простото: Box

Box се предлага безплатно в Google Play Store, това приложение е много лесно за използване. Box предлага 10 GB свободно пространство с ограничение за качване от 250 MB. Останалата част ще бъдете помолени да се абонирате, като платите 10 USD или около Rp. 131 000 годишно за 25 GB.

Приложението Box е наистина просто и лесно за използване, тъй като няма никакви специални функции: само за качване , изтегляне и споделяне на файлове; въпреки че е възможно да редактирате и коментирате запазени файлове. Box също има приспособление, което ви уведомява за промени в споделени документи.

За споделяне на малки файлове: MediaFire

MediaFire предлага до 50 GB свободно пространство, което е идеално за съхранение или споделяне на музика или видеоклипове. За ранни потребители ще получите 12 GB, можете да получите допълнително пространство със системата за препоръки . За тези, които се нуждаят от голям капацитет, MediaFire осигурява 100 GB пространство, като плаща 2,50 USD или IDR 32 хиляди на месец.

Напълно безплатно: Мега

Mega предоставя 50 GB безплатно място за съхранение и е напълно безплатно дори за нови потребители, което го прави едно от най-добрите безплатни приложения за Cloud Storage на Android. Всичко, което качите, ще бъде шифровано , така че не е нужно да се притеснявате за поверителността. Можете дори да синхронизирате автоматично заснемането от камерата директно към вашия акаунт.

С нарастващия брой смартфони с 4G LTE технология услугите Cloud Storage наистина са правилният избор за потребителите на смартфони. Можете да архивирате данните на смартфона си или да споделяте файлове лесно. И така, от 8-те приложения за съхранение в облак, които JalanTikus описва, кое от тях е вашият любим избор?