как да използвам най-новата gbwhatsapp 2021

Искате ли да използвате най-новото приложение GBWhatsApp 2021, но не знаете как? Вижте пълната колекция от функции и как да използвате GB WA!

Банда, чувал ли си някога за приложението GBWhatsApp ? Или дори сте го използвали?

За тези от вас, които не знаят за това едно приложение, GBWhatsApp е приложение за WhatsApp MOD, специално разработено с уникални и интересни предимства и функции.

Можете да правите различни неща, които не могат да бъдат направени в официалното приложение WhatsApp, особено по въпроси, свързани с поверителността, като премахване на състоянието на въвеждане , отметка на две и много други.

За съжаление все още има много хора, които не разбират как да използват GB WhatsApp. Ако сте един от тях, по-добре е да видите дискусията за това как да използвате следното GBWhatsApp !

GBWhatsapp Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

Note:


Untuk mendapatkan tampilan UI GBWhatsApp yang sama persis seperti yang akan Jaka bahas di bawah, sebaiknya kamu download GBWhatsApp lewat link yang Jaka kasih di atas. Dikarenakan beberapa modder biasanya mengembangkan GBWhatsApp dengan tampilan UI berbeda-beda

1. Скриване на състоянието на въвеждане

Скриването на последното състояние на случаен принцип не е достатъчно, за да се избегне нечий чат, защото вашият статус на въвеждане все още ще бъде прочетен от този човек.

За щастие, GBWhatsApp предлага и функция за скриване на състоянието на писане . Как да активирате тази функция е много лесно, можете да следвате стъпките по-долу.

 • Първо кликнете върху иконата на точка в горния десен ъгъл, след което изберете менюто „Fouad Mods“ .

Източник на снимки: JalanTikus (По-горе е една от стъпките за скриване на състоянието на писане в най-новото приложение на GB WhatsApp 2020).

 • Веднъж на страницата с настройки на GBWhatsApp, изберете менюто „Поверителност и сигурност“ .
 • След това превъртете до раздела Чатове, след което изберете менюто „Контакти“ .
 • И накрая, проверете опцията „Скриване на въвеждането ...“, след което натиснете „OK“ .

Ако сте изпълнили всички стъпки по-горе, сега състоянието ви на въвеждане в WhatsApp вече няма да бъде видимо за други хора във вашите контакти.

2. Премахнете отметката от две

Ако официалното приложение WhatsApp има функция за премахване на сини кърлежи, най-новият GBWA APK има повече функции от тази.

Това приложение ви позволява да премахнете отметката от две, така че другите потребители да мислят, че чатът, който са ви изпратили, не сте получили или дори не сте прочели.

Как да активирам тази функция е все същата като предишната стъпка, която влиза в менюто Поверителност и сигурност , просто в стъпка 4 избирате Скриване на вторите отметки и Скриване на сините отметки

След като ApkVenue се опита само да отметне Скриване на вторите отметки , подателят все още може да вижда известието за две сини отметки, когато прочетете съобщението.

Просто, когато получателят не е прочел изпратеното съобщение, известието в подателя все още отчита едно.

3. Как да чета изтрити съобщения

Друга уникална функция, която GBWhatsApp притежава, е функция, която ви позволява да продължите да можете да четете съобщенията на WhatsApp, които са били изтрити от подателя!

Понякога обичате да се интересувате от съдържанието на чата, който подателят е изтрил, нали? На GBWhatsApp все още можете да четете съдържанието на съобщението.

 • Влезте в менюто Поверителност и сигурност , след което докоснете превключвателя Анти-изтриване на съобщения “.

Източник на снимки: JalanTikus (Трябва да активирате двете опции по-горе, ако искате да приложите как да използвате GB WhatsApp за четене на изтрити съобщения).

Fitur ini tidak bekerja untuk chat yang sudah dihapus sebelum kamu mengaktifkan Anti-Delete Messages

4. Изключване на интернет връзката само за GBWhatsApp

В официалното приложение WhatsApp не можете да изключите интернет връзката само за приложението WhatsApp.

Когато изключите интернет връзката, не само WhatsApp е офлайн , но и всички приложения на вашия смартфон.

В GBWhatsApp обаче това е възможно. Можете да изключите интернет връзката специално за приложението GBWhatsApp само чрез функция, наречена Самолетен режим .

Относно как е много лесно. Ето стъпките за това как да използвате GB WA за изключване на интернет връзката.

 • Първо щракнете върху иконата Самолетен режим в горната част на главната страница на GBWhatsApp.
 • След това ще се появи диалогов прозорец за потвърждение, натиснете OK .
 • Ако е така, тогава приложението GBWhatsApp също ще бъде офлайн, докато все още можете да използвате интернет връзка, за да гледате поточно предаване в други приложения или може би да сърфирате .

5. Промяна на темата

Ако в официалното приложение WhatsApp можете да промените само тапета, тогава GBWhatsApp ви позволява да промените темата на WA.

Изборът на теми, предоставен в най-новото приложение на GB WhatsApp 2020, също е много голям и разнообразен. Освен това можете да използвате тези теми безплатно или безплатно.

 • Докоснете иконата на точка в горния десен ъгъл. След това изберете „Fouad Mods“ .
 • След като влезете в страницата GB Settings, изберете менюто „FMThemes“ .
 • На този етап изберете опцията „Изтегляне на FMThemes“, след което изберете темата GBWhatsApp, която харесвате.
 • Ако сте намерили тема, която харесвате, натиснете бутона „Инсталиране“ . Накрая изберете „OK“ .

Готово е, де! Сега вашата GBWhatsApp тема ще се промени според това, което сте избрали по-рано, банда.

6. Промяна на шрифта

Освен да смените темата, можете да промените и шрифта WA в приложението GBWhatsApp, знаете ли.

Как да използвате GB WA за промяна на собствения си шрифт е много лесно, можете да видите обяснението по-долу!

 • Първо влезте в страницата GB Settings , както ApkVenue обясняваше по предишните начини. След това изберете менюто "Universal" .
 • Изберете опцията „Стилове (поглед и усещане)“ и влезте в менюто „Стил на шрифта“ .
 • На този етап има много възможности за избор на шрифт , от които можете да избирате. За да го приложите към GB WA, трябва само да докоснете шрифта, който харесвате.

Ако е така, можете да се върнете на главната страница на приложението GBWhatsApp и шрифтът ще се приложи автоматично. Колко лесно е да се използва GB WA за смяна на шрифтове?

7. Промяна на стила на проверка

Вместо да използвате официалния символ за проверка на WhatsApp, това е всичко, в най-новото приложение на GB WhatsApp 2020 можете да го промените в друга забавна форма.

За да го замените, разбира се, трябва да влезете в менюто GB Settings, както ApkVenue обясняваше по предишните начини. След това просто следвайте стъпките по-долу.

 • Влезте в страницата GB Settings, след което изберете менюто „Екран за разговор“ .
 • Ако сте влезли в менюто на екрана за разговор, изберете опцията „Bubble And Ticks“ .
 • Изберете менюто „Tick Style“ . Тук просто трябва да докоснете кой стил на отметка ви харесва, а след това GBWhatsApp ще го приложи автоматично.

Сега се опитайте да разговаряте с някого във вашия контакт в WA, променя ли се иконата за проверка? Наистина смешно, нали?

8. Промяна на настройките на индонезийския GBWhatsApp

Освен английски като език по подразбиране , GBWhatsApp също така позволява на потребителите да преминат към други видове езици, включително индонезийски.

Е, настройването на индонезийския GBWhatsApp е много лесно. Първо отваряте менюто Fouad Mods като ApkVenue по-горе, след което следвате стъпките по-долу.

 • Веднъж на страницата с настройки на GBWhatsApp, след това изберете менюто „Universal“ .
 • Изберете менюто „Настройки“ .
 • След това изберете опцията „Език на приложението“ . След това докоснете избора на индонезийски като език, който ще се използва в GBWhatsApp.

Източник на снимки: JalanTikus (Изберете опцията App Language за настройка на GBWhatsApp на индонезийски).

Ако е така, тогава приложението ви GBWhatsApp автоматично ще промени езика на индонезийски.

9. Вижте Изтрития статус на WA

Както при чата, и вие трябва да сте били любопитни за нечий статус WhatsApp, който за съжаление е изтрит, преди да сте имали възможност да го видите?

Е, за щастие в старата версия на приложението GBWhatsApp и най-новата версия е много възможно да го направите. Виждате ли, приложението GB WA вече има функция, наречена Състояние за изтриване.

Любопитно ли е да знаете как? Хайде, вижте как да използвате GB WA, за да видите следните изтрити състояния!

 • Първо, първо отворете менюто „Fouad Mods“ . Изберете менюто „Поверителност и сигурност“ .
 • Тук всичко, което трябва да направите, е да активирате превключвателя „Състояние срещу изтриване“ .

Готово, де! Сега можете да видите статуса на WA на други хора, въпреки че е бил изтрит от собственика.

Всъщност можете също да изтеглите статуса на WA, като използвате помощта на приложения на трети страни като Status Saver .

10. Заключете конкретни чатове

Ако в официалното приложение WhatsApp потребителят може да заключва само всички чатове без изключение, в този GBWhatsApp можете да заключвате чатове само от определени контакти.

За да използвате най-новата функция на WhatsApp MOD, методът е много лесен, можете да следвате стъпките, които ApkVenue дава по-долу.

 • Изберете чата, който ще заключите. Щракнете върху иконата на точка в горния десен ъгъл, след което изберете Заключване на разговора .

Източник на снимки: JalanTikus (Следвайте една от горните стъпки, ако искате да приложите как да използвате GB WA за заключване на чата с определени контакти).

 • След това изберете типа заключване, който искате. Има шаблон , ПИН или пръстов отпечатък . Например тук ApkVenue избра ПИН.
 • След това въведете 4-цифреното число, което ще се използва като парола. След това ще бъдете помолени да въведете отново паролата .
 • Готово, банда. Така че, когато искате да отворите този заключен чат, ще бъдете помолени да въведете парола.

Промяна на външния вид на потребителския интерфейс GBWhatsApp

Вече сте изтеглили приложението чрез връзката, която ApkVenue даде по-горе, но външният вид на най-новото приложение GBWhatsApp 2021 все още е различен и не прилича на този на Jaka?

Тихо! Всъщност можете да промените външния вид на GBWhatsApp потребителския интерфейс, за да изглежда като ApkVenue. Най-новото приложение GBWhatsApp 2020 предлага 2 различни оформления на дома, а именно Stock WhatsApp и DELTA .

Тук ApkVenue използва домашното оформление на Stock WhatsApp, защото е по-просто. Ако искате да бъдете същият като Jaka, можете да видите как да го промените чрез следните стъпки:

 • Първо кликнете върху иконата на точка в горния десен ъгъл на главната страница на GBWhatsApp, след което изберете менюто „Fouad Mods“ .
 • Следващата стъпка е да изберете менюто „Начален екран“ и след това „Домашно оформление“ .
 • Накрая изберете домашното оформление „Stock WhatsApp“ или каквото ви харесва.

Е, ето сравнение на оформленията за дома на WhatsApp и DELTA Stock:

Disclaimer:

Nah, itu tadi langkah-langkah mengenai cara menggunakan GB WA, khususnya fasilitas-fasilitas yang disediakan di dalamnya.

Buat kamu yang penasaran tentang cara menggunakan GB WA delta, sebenarnya cara pengoperasian kedua aplikasi ini sama saja, geng. Hanya saja mungkin ada sedikit perbedaan dalam tampilan UI-nya.

Aplikasi GBWhatsApp ini memang canggih dan fiturnya sangat bermanfaat, tapi di balik kelebihan-kelebihan itu ada resiko yang mungkin saja terjadi.

Baca juga artikel seputar Apps menarik lainnya dari Shelda Audita.