Как да премахнете воден знак на filmora за постоянно и безплатно

Ето как да се отървете от водния знак Filmora, който е лесен за вас. Не се притеснявайте, просто вижте ръководството тук. Гарантирано безплатно и постоянно!

Все по-често се търси как да се отървем от водния знак Filmora, тъй като наличието на воден знак във видеото ще намали естетиката на видеото. Съгласен ли си?

За тези от вас, които обичат да редактират видеоклипове, разбира се, сте запознати с Wondershare Filmora . Този софтуер е във възход, като се имат предвид различните дразнещи функции, които притежава.

За съжаление самата Filmora има слабост, а именно ако я инсталираме безплатно, тогава ще намерим воден знак на видеото, което е направено.

И така, как тогава да се отървете от водния знак Filmora ? Спокойно, ApkVenue ще ръководи метода по-долу. Хайде, чуйте края!

Как да премахнете воден знак Filmora

Снимката е предоставена от: Filmora

Wondershare Filmora има различни предимства в сравнение с други приложения за редактиране на видео, банди.

Като се започне от по-разнообразни функции и по-малко използване на RAM, Filmora е идеален, защото е много лесен за инсталиране на качествен евтин лаптоп.

Освен това, в сравнение с безплатния софтуер за редактиране на видео за компютър, Filmora е много по- лесен за ползване . Нищо чудно, че Filmora се препоръчва за начинаещи.

Е, ApkVenue ще ви каже как да премахнете водния знак Filmora 9 2020 или версията Filmora 7 или 8, за постоянно и безплатно.

Patut diingat, apa yang Jaka sampaikan ini hanya informasi semata. Kalau bisa, tetap hargai hak cipta Filmora, ya!

Запознайте се с характеристиките на безплатната версия на Filmora

Източник на снимки: Еди Сапутро | Блог

Първо, трябва да знаете характеристиките на софтуера Filmora, инсталиран на вашия компютър или лаптоп, който все още е безплатната версия. Характеристиките са:

 1. Пише НЕРЕГИСТРИРАН в долния десен ъгъл. Това означава, че софтуерът Filmora, който използвате, все още не е официално регистриран и все още използва пробната версия .
 2. По-късно, когато експортирате видеоклипа, ще се появи диалогов прозорец с покана да закупите пълната версия на този софтуер.
 3. Когато се опитате да зададете резултатите от експортирането на видеоклипа, ще видите видеоклипа си, придружен от воден знак Filmora .

Разбира се, този воден знак наистина нарушава външния вид на вашето видео, което трябва да бъде перфектно показано.

Ето защо, ето ръководство за това как да се отървете от водния знак Filmora за постоянно и безплатно, което трябва да направите!

Последен регистрационен код на Filmora

Jaka tidak menjamin keamanan atau dampak negatif dari penyalahgunaan cara ini. Artikel ini dibuat sebagai sarana edukasi semata.

За да се отървете от водния знак Filmora, имате нужда от специален регистрационен код . По-късно ще го използваме заедно в ръководството, което ApkVenue дава след това.

Регистрационен код на Windows

По-долу е даден регистрационният код на Filmora без воден знак, специално за тези от вас, които използват компютър с Windows или лаптоп. Ето списъка!

Лицензиран имейл : [email protected]


Регистрационен код : 10403029cf3644154841651af141e800

Лицензиран имейл : [email protected]


Регистрационен код : fb9694298253b5154e70d22b3033808

Лицензиран имейл : [email protected]


Регистрационен код : 510b3c20a9e54e0ff1d2fc28bad1220e

Лицензиран имейл : [email protected]


Регистрационен код : 35706e040c63ee00e377911bb9a3b30

Лицензиран имейл : [email protected]


Регистрационен код : d772be0279afe60af0e1d2109ca89a19

Код за регистрация на Mac

По-долу е вашият специален регистрационен код, който използва Mac или iPad. Ето списъка!

Лицензиран имейл : [email protected]


Регистрационен код : 1C670A76D88EAA0945B8762F4B4A2B1A

Сега, след като знаем регистрационния код, е време да премахнем водния знак Filmora заедно!

Как да премахнете воден знак Filmora на компютър / лаптоп

Не е нужно да регистрирате Filmora 9, защото ApkVenue ще обясни как да премахнете водния знак Filmora 9 без никаква регистрация. Ето стъпките!

1. Изключете интернет връзката

 • Първо, трябва да изключите интернет връзката на вашия лаптоп или компютър.

 • Това е важно, защото без да го изключите, процесът на регистрация ще се провали напълно и водният знак на Filmora не може да бъде премахнат.

2. Отворете приложението Filmora

 • След като се уверите, че връзката е мъртва, отворете приложението Wondershare Filmora .

 • По-късно ще получите ранно известие, че Filmora, която използвате, е пробна версия . Затворете всички известия.

3. Влезте в страницата за редактиране

 • По-късно веднага ще отидете на страницата за редактиране на видео с различни функции в нея.

 • Какво трябва да направите, моля, отидете в лентата с менюта горе вляво, след това щракнете върху Помощ> Активиране офлайн / Активиране на Filmora 9 .

Източник на снимки: Simply Tech

 • В някои версии можете също да намерите опцията Регистрация в лентата с менюта, така че не е нужно да се притеснявате да я търсите в менюто Помощ.

4. Игнорирайте опцията за влизане

 • След като щракнете върху Активиране на Filmora 9, ще намерите опция за влизане чрез вашия акаунт във Filmora. Игнорирайте го .

 • По-долу ще видите диалогов прозорец за кликване върху предоставената връзка, ако вече имате регистрационен код. Просто щракнете върху бутона Щракнете тук .

Източник на снимки: Simply Tech

5. Въведете регистрационния код

 • По-късно там веднага въведете лицензирания имейл и регистрационен код, който ApkVenue написа по-горе. След това незабавно щракнете върху Активиране .

Източник на снимки: Simply Tech

Свършен! Това е ръководството за премахване на водния знак Filmora. ApkVenue ми напомня още веднъж, това, което е предадено по-горе, е само информация. Опитайте се да продължите да купувате Filmora, като същевременно зачитате авторските й права, Добре!

Как да се отървете от водния знак Filmora Go

Освен версията за настолни компютри, Filmora се предлага и в мобилна версия за телефони с Android. Това приложение се нарича Filmora Go .

Просто, точно както версията за настолни компютри, Filmora Go също ще остави воден знак, ако използвате безплатната версия, банда.

Като решение можете да изтеглите Filmora без воден знак за Android в статията, която ApkVenue е подготвила по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това беше как да премахнете постоянния и безплатен воден знак Filmora за всички версии, банда. Как Наистина лесно, нали?

Ако имате друг начин, можете да го запишете в колоната за коментари по-долу. В крак с другите писания на Джака, а!

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Diptya .