как да влезете във facebook, без да се налага да въвеждате вашия имейл и парола

Често забравяте паролите за Facebook заради многото други акаунти в социалните медии? Или често забравяте паролите на всички акаунти в социалните медии? ApkVenue, има начин да влезете във Facebook, без да се налага да въвеждате имейла и паролата си.

Никой не се съмнява в успеха на Facebook . Този сайт за социални мрежи, който продължава да придобива много други услуги, наистина се разраства. Въпреки че развитието не е толкова бързо, колкото преди, Facebook все още се използва от много хора, за да поддържа връзка със стари приятели.

Заедно с нарастващия брой сайтове или приложения в социалните медии, не е невъзможно да забравите паролата си за Facebook. добре, за да не си правите труда да запомните паролата си за Facebook, ApkVenue има начин да влезете във Facebook, без да се налага да въвеждате парола .

  • Как да проникна Facebook за други 2020 и съвети за предотвратяване!
  • Това е причината, поради която Facebook е хакнат и няма достъп до него
  • ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТАУ! Ето 5 начина, по които хакерите могат да крадат данни от потребители на Facebook
Приложения Социални и съобщения Facebook, Inc. ИЗТЕГЛИ

Вече не старее Копиране на пароли!

Има отделни пароли за работен имейл и работни имейли Да не говорим за паролите за Facebook, Twitter, Instagram, Path и чат услуги като BBM, LINE и други. Все още искате да запомните всичките си пароли? По-добре да използвате приложението Dashlane Password Manager, така че да не се притеснявате да копирате всичките си пароли.

Apps Productivity Dashlane ИЗТЕГЛЯНЕ

Използването на Dashlane, влизането във Facebook не е сложно

Както беше обещано в началото, ApkVenue ще ви даде начин да влезете във Facebook, без да се налага да въвеждате парола. Без дори да се налага да пишете имейл. Просто отворете приложението, то автоматично ще влезе . Но преди това първо трябва да инсталирате и активирате услугата Dashlane .

  • След като Dashlane бъде инсталиран на вашия смартфон, моля, регистрирайте се, ако никога не сте имали акаунт. Или влезте, ако вече имате акаунт в Dashlane.
  • Помня! Трябва да запомните главната си парола за Dashlane, за да получите достъп до всички данни в нея.
  • На началния екран ще ви бъдат показани всички пароли, които сте запазили. Можете да добавите нов имейл и парола, които искате да запазите в Dashlane. Тези данни обикновено се използват за влизане в браузъра.
  • За да влезете в приложението на Facebook без парола или имейл, можете да отворите Опции . След това изберете Автоматично влизане за приложения и активирайте Настройки за достъпност, като следвате инструкциите на екрана.
  • На следващо място, моля повторно влизане вашия Facebook. Целта е Dashlane да запише паролата ви за Facebook. Знакът, когато Dashlane е активен, е, че иконата за наслагване на Dashlane се появява, както е показано.
  • Ако Dashlane е записал успешно вашата парола, всеки път, когато влезете във Facebook, ще се появи икона за наслагване на Dashlane. Просто докоснете иконата, след което автоматично ще влезете във Facebook.

Лесно, нали? Всъщност това не е само за Facebook, можете да използвате Daslane във всички приложения, инсталирани на вашия Android или дори в сайтовете, които посещавате често.

С Dashlane можете да влезете във всички приложения, без да се налага да си правите труда да въвеждате отново вашия имейл и парола. И също така не е нужно да помните паролите и имейлите на всеки акаунт, който имате. Късмет!