7 алтернативни магазина за Steam игри за закупуване на по-евтини компютърни игри

това не означава, че няма алтернативи за закупуване на по-евтини компютърни игри. Ето 7 алтернативни магазина за игри на Steam за закупуване на евтини компютърни игри.

За разлика от мобилните игри, игрите за компютър и конзоли обикновено имат доста високи цени. Не е изненадващо, че играта на оригинални игри със сигурност е предмет на гордост за геймърите по целия свят.

Говорейки за компютърни игри, разбира се това, което ви идва на ум е Steam . Да, Steam е най-голямата платформа за дигитално разпространение на игри за персонални компютри.

Въпреки това, това не означава, че няма алтернативи за закупуване на по-евтини компютърни игри. Ето 7 алтернативни магазина за игри на Steam за закупуване на евтини компютърни игри.

  • Хайде да играем! Ето 7 популярни игри на Playstation, които са официално достъпни за Android
  • Осребрете сега! 400 000 IDR получавате 40+ Steam игри за 8 милиона IDR
  • Лесни начини за попълване на баланс на парна портфейл с помощта на кредит

7 алтернативни магазина на Steam Game за закупуване на евтини компютърни игри

1. Green Man Gaming

Може би най-известният сред алтернативите на Steam е Green Man Gaming, който е уеб-базиран магазин за компютърни игри. Green Man Gaming също продава цифрови ключове за Steam, Origin, Uplay, Battle.net и други.

Green Man Gaming предлага стандартни цени на дребно за повечето заглавия на игри. Ще получите обаче допълнителни отстъпки за „VIP“ клиенти, които използват програмата за лоялност EXP.

2. GamersGate

GamersGate е услуга за дигитално разпространение, която предлага ключови игри, плюс игри без DRM. Ще получите цифров кредит под формата на монети за всяка покупка.

За да получите повече монети, можете също да участвате в общността GamerGate. Примери за публикуване на рецензии за игри или отговаряне на помощни въпроси. По-късно можете да обменяте „Синята монета“, за да купувате игри.

3. OnePlay

Освен че предлага ключове за игри за почти всяка компютърна игра, OnePlay има и специален клиент за Windows, който предлага директно изтегляне на игри чрез равнопоставената система на компанията.

Ако купувате твърде скъпо, можете да наемете игра в OnePlay. По-евтино е и можете да играете неограничени игри в рамките на 30 дни.

4. GOG (Добри стари игри)

GOG означава Good Old Games . Както подсказва името, този онлайн магазин за цифрови компютърни игри предлага колекция от стари училищни игри, които може да е трудно да се намерят вече.

Освен старите училищни игри, GOG със сигурност предлага нови игри и добрата новина е, че те са 100% без DRM. Това означава, че можете веднага да играете след инсталирането на играта и не е необходимо да влизате в съответната услуга за игри.

5. Direct2Drive

Direc2Drive е като всеки друг магазин за игри, вие плащате, за да играете игри и да изтегляте техните игри веднага. Direc2Drive също така продава най-новите популярни игри с DRM активиране изключително на Steam, Origin, Uplay и т.н. Direct2Drive често прави отстъпки за игри, поотделно или в големи комплекти при промоции.

6. Скромен магазин

Не само обича да предоставя по-ниски цени за игри на Steam, този сайт често споделя безплатно игри на Steam. Всъщност наскоро този сайт сподели две популярни игри Steam, а именно Dirt 3 и Dirt Showdown.

7. Магазин на Windows

Знаете ли, че в момента Windows 10 има вграден магазин за игри? Това е Windows Store, въпреки че изборът на игри в официалния магазин за приложения на Microsoft не е голям, има някои изключителни заглавия на игри, които не могат да бъдат намерени в други магазини. Друг плюс, има няколко заглавия на игри, които са интегрирани с конзолата Xbox.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това са 7 алтернативни магазина за игри на Steam за закупуване на по-евтини компютърни игри. Но освен евтина, разбира се е необходима и надеждна услуга. Какво мислиш?

Прочетете също статии за игри или други писания от Lukman Azis .