специален! това е как да направите близнаци на андроид смартфон

Искате да направите снимка, която да се откроява, като се клонирате. Тук ApkVenue дава урок за това как да направите близнаци на смартфон с Android. Трябва да се пробва.

В света на фотографията сложната камера не гарантира, че можете да създадете невероятни снимки. Творчеството и идеите са два неразделни елемента за създаване на уникална снимка.

За тези от вас, които се чувстват заинтересовани от фотографията, не спирайте да бъдете креативни. Не казвайте, че нямате добра камера, можете да използвате камера за Android смартфон, за да усъвършенствате своите фотографски умения. Примери за страхотни фотографски концепции за усъвършенстване на умения като левитационни снимки , можете също да играете в перспективен ъгъл , но това, което ApkVenue ще обсъди този път, е как да направите близнаци на Android .

  • СТРАХОТЕН! Този компактен фотоапарат е оборудван с превъзходния обектив с изключително високо увеличение
  • Готини трикове за използване на камерата Samsung Galaxy Note 5
  • Съвети за снимане с помощта на смартфон камера

Как да направите близнаци на Android смартфон

Инсталирайте приложението Clone Camera

В този урок за това как да правите снимки на близнаци на Android, ApkVenue използва приложението Clone Camera, което можете да изтеглите и инсталирате безплатно в Google Play Store. С Clone Camera можете да направите снимки, които се открояват, като се клонирате.

Apps Photo & Imaging Map-vision ИЗТЕГЛЯНЕ

Използвайте статив или стойка

Няма специални рамки , така че можете да си представите свободно в зависимост от фона. За да получите перфектни резултати, ApkVenue силно препоръчва да използвате статив, стойка или друга основа за вашия смартфон, за да го направите стабилен. След това можете да използвате функцията за самоснимачка , започвайки от 5 секунди, 10 секунди до 60 секунди, просто я настройте към стила на вашата снимка.

Бъдете стилни и правете колкото искате снимки, но до 4 снимки. След това просто следвайте дадените указания, много е лесно просто да натискате и драскате. Натиснете визуализация, за да видите крайния резултат, не само, че можете също така да изберете различни страхотни филтри, да го коригирате с различни инструменти за редактиране на снимки и да споделите .

Крайният резултат

Колко лесно не е методът с двойни снимки на Android ? Можете да направите снимки, които са по-готини от това, което демонстрира Jaka. Не е ограничено до снимки с близнаци, можете също да използвате ефекта на левитация, като използвате Clone Camera. Ако искате да се дял на Instagram и необходимо да се позовете стил, можете да използвате маркер диез #clonecamera или #CloneCameraChoice за да видите любимите си снимки в киберпространството. Не е невъзможно, вашата снимка е една от тях.