Ето как да направите флашдиска усъвършенстван антивирус

Освен че е по-лек, защото не е директно инсталиран на компютър, използването на Flashdisk като антивирус е и по-практично, тъй като може да сканира вируси на други компютри

Много вируси атакуват компютъра, вариращи от шпионски софтуер, червеи и троянски коне. Как да го предотвратите, наред с други, като инсталирате антивирус. По принцип антивирусната програма обикновено се инсталира директно на компютъра. Но не само компютри, които могат да бъдат инсталирани с антивирус, flashdisk може да бъде инсталиран и с антивирус.

Освен че е по-лек, тъй като не е инсталиран директно на компютър, използването на флаш диск като антивирус е и по-практично, тъй като може да сканира вируси на други компютри. Е, за тези от вас, които искат да използват флаш като антивирус, следвайте тези стъпки, за да създадете антивирус на флаш.

 • Запазете вашия Android от нов вирус: експлойт на Quad Rooter, преди да е станало твърде късно
 • Ето как да се отървете от вирусите на лаптопи и компютри лесно, 100% ефективно!
 • [АКТУАЛИЗИРАНЕ] СЕРЕМ! Ето 20 опасни компютърни вируса през цялата история

Ето как да направите Flashdisk толкова напреднал антивирус

 1. Изтеглете Antivirus Mx One тук . Тъй като уебсайтът все още използва испански, моля изберете Mx One Antivirus Para USB .
 2. Въведете светкавицата, на която ще инсталирате антивируса, на USB порта на вашия компютър.
 3. Отворете RAR файла, който сте изтеглили по-рано.
 4. Отворете файла на USB Installer и изберете езика, щракнете върху OK .
 5. Изберете опцията Напред .
 6. Изберете устройството или флаш паметта, които ще използвате като антивирус. Щракнете върху Напред .
 7. Изчакайте инсталацията да завърши.
 8. Щракнете върху Finish .

Ако е инсталирана, можете да използвате светкавицата, за да станете антивирус, като отворите светкавицата и след това отворите приложението Mx One.exe .

Сега вашата флаш е в състояние да премахне вируса. Освен че може да сканира собствените вируси на вашия компютър, този антивирусен флаш диск може да се използва и за сканиране на компютрите на вашите приятели или други семейства! Дано това е полезно.