10 най-страшни игри за ужаси за компютър, направете настръхване

Този път ApkVenue има препоръка за най-страшната PC Horror игра, трябва да играете през 2019 г. Толкова е страшно, кара те да бързаш да натискаш Alt + F4, банда! Любопитен?

Всичко, което мирише на ужас в наши дни, изглежда се продава добре, банда. Като се започне от филми, телевизионни сериали, късометражни филми, дори игри.

Ужасите също не са нов жанр в игрите. Игрите на ужасите имат много легендарни заглавия, които винаги се правят от продължения.

Просто погледнете Resident Evil , Dead Space , Fatal Frame , Outlast и много други. Поради тяхната популярност, много хорър игри на конзоли сега се превръщат в компютърни игри, за да достигнат до всички свои фенове.

Е, ApkVenue иска да ви даде препоръка за компютърна игра на ужасите, която е толкова страшна, че ще ви накара веднага да се скриете под завивките, банда.

Любопитен? В крак с тази статия, добре!

Колекция от най-страшните компютърни игри на ужасите, които ще ви изкарат през 2019 г.

Може би си мислите, че с малкия размер на компютърния монитор в сравнение с телевизията, игрите на ужасите на компютър няма да бъдат толкова страшни, колкото игрите на конзолите.

Това е грешната мисъл, защото Jaka се осмелява да каже от опит, защото все още е страшно, банда, особено с VR технологията.

Ако все още се съмнявате, тук ApkVenue ще обсъди 10 от най-страшните игри за ужаси за компютър, които ви настръхват ! Няма да можете да спите добре след като играете следващата игра.

1. Resident Evil 2 Remake (2019)

Кой любител на зомбита не познава тази легендарна игра на ужасите? Оригиналът Resident Evil 2, първоначално пуснат само за платформата Playstation 1.

Но в началото на 2019 г. Capcom , като разработчик и издател на Resident Evil 2, пусна тази игра за PS4, XBOX One и, разбира се, за компютър, моля.

Тази ужасна компютърна игра има същата история като оригиналната игра, но с далеч по-сложна графика и геймплей .

Уникалността на тази PC игра на ужасите е, че тя съдържа пъзели, които играчите трябва да решат, за да изпълнят мисията.

Resident Evil 2 Remake разказва историята на главните герои Леон Ф. Кенеди и Клер Редфийлд, които трябва да се борят за излизане от Racoon City, който вече е заобиколен от зомбита.

Работи jumpscare не питаха, пушачи, банда. Тази компютърна игра на ужасите успява да представи напрегната атмосфера, придружена от звуци, които ви карат да се паникьосвате.

Resident Evil 2 Remake има 92% положителни отзиви за Steam, знаете ли. Луд!

Подробности Минимални спецификации
операционна система ПРОЗОРЦИ 7, 8.1, 10 (64-БИТ)
Процесор Intel Core i5-4460 или AMD FX -6300
Памет 8 GB RAM
Графика NVIDIA GeForce GTX 760 или AMD Radeon R7 260x с 2GB видео RAM
Съхранение 26 GB

2. Alien: Isolation (2014)

Гледали ли сте някога филма от 1979 г. Alien ? Как се чувствате, когато гледате? Страх, отвращение, напрежение, шок, всички смесени.

Легендарният филм сега се адаптира към компютърна игра на ужасите, която не ви позволява да дишате лесно, когато го играете.

Геймплеят на тази игра не е като Resident Evil 2 Remake, където можете лесно да убивате враговете около вас.

Всъщност тази игра за оцеляване на ужасите изисква да бягате от всеки или каквото и да срещнете. Независимо дали става въпрос за човек, робот под формата на човек или наречен синтетичен , и разбира се извънземен, банда.

Сюжетът е свързан с филма Alien. Главният герой на тази игра е Аманда Рипли, която разбира за майка си, изчезнала преди 15 години в космически кораб.

Графика и звукови ефекти Alien: Isolation не играе игри, банда. Реалистичните изображения и ужасяващи звукови ефекти ви карат да побързате и да натиснете Alt + F4.

Готиното е, че тази игра не изисква високи спецификации за игра, банда. Дори и с компютър за картофи, все още можете да опитате тази легендарна компютърна игра на ужасите.

Alien: Isolation получи положителен отговор от 96% от играчите в Steam, знаете ли!

Подробности Минимални спецификации
операционна система Windows 7 (32 бита)
Процесор 3.16Ghz Intel Core 2 Duo E8500
Памет 4 GB RAM
Графика 1 GB (AMD Radeon HD 5550 или Nvidia GeForce GT 430)
Съхранение 35 GB

3. Слоеве на страха (2016)

Layers of Fear е компютърна игра на ужасите, която разказва историята на художник, който е психично болен. Тази игра има психологически жанр на ужасите .

Задачата на играча е да разследва какво се е случило с художника, като разгадае мистерията в картините му.

Подобно на други игри на ужасите, тук ще изследвате дома на художника и ще трябва да търсите улики, за да отговорите на пъзели.

Подобно на други игри в този списък, ще има Jumpcare, който ще ви направи шокирани и уплашени, банда.

Звукът на плач, счупено стъкло, зловещи картини, подпомогнати от атмосферата на древна къща под дъжда, ще ви направи още по-ужасени.

Layers of Fear получиха 87% положителни отзиви за Steam. Наистина добър!

Подробности Минимални спецификации
операционна система Windows 7 (32 бита)
Процесор Intel Core2 Quad Q8400
Памет 4 GB RAM
Графика NVIDIA GeForce GTX 560 1GB / Radeon R7 250X 1GB
Съхранение 5 GB

Други компютърни игри на ужасите ...

4. Outlast 2 (2017)

Outlast 2 е продължение на Outlast 1, което е не по-малко зловещо. Главният герой на играта е оператор на име Блейк Лангерман .

Блейк трябва да оцелее в пустиня в Аризона, след като хеликоптерът, който пътуваше със съпругата си Лин и пилота, тайнствено се разби.

Все още е същото като Outlast, в тази компютърна хорър игра имате само видеокамера с нощно виждане, която да виждате на тъмно.

Този 2-ри Outlast е по-зловещ, защото повдига елементи от еретични учения, които със сигурност карат косата да се надигне.

Ако Outlast 1 изисква от вас да се скриете и да избягате от преследването на врага, за да завършите играта, в Outlast 2 трябва да спасите Lynn, за да можете успешно да го завършите.

Outlast 2 получи 89% положителни отзиви от играчи в Steam, нали знаете, банда.

Подробности Минимални спецификации
операционна система Windows Vista / 7/8/10, 64-бита
Процесор Intel Core i3-530
Памет 4 GB RAM
Графика 1 GB VRAM, NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
Съхранение 30 GB

5. Resident Evil 7: Biohazard (2017)

Непълна е, ако не включите тази игра в списъка на най-ужасните компютърни игри на ужасите. Resident Evil 7: Biohazard е шедьовър, създаден от Capcom.

Тази игра има съвсем различно усещане , за разлика от другите игри Resident Evil. Тази игра е единствената игра Resident Evil, която използва перспектива от първо лице .

Ще играете Итън Уинтърс, който търси жена си, изчезнала в продължение на 3 години на име Миа. Търсенето на Итън го отвежда до дома на семейство Бейкър в Луизиана.

Без Итън да знае, семейство Бейкър се превърна в ужасяващо чудовище, което винаги го лови. Итън трябва да оцелее при нашествието на семейство Бейкър и да намери Миа.

Графиката на тази PC игра на ужасите, не се съмнявайте, банда. Въпреки че представи ново изживяване, Resident Evil 7 успя да го изпълни много добре.

Не е изненадващо, че Resident Evil 7: Biohazard получи положителни отзиви от 91% от хората в Steam.

Подробности Минимални спецификации
операционна система ПРОЗОРЦИ 7, 8, 8.1, 10 (Изисква се 64-БИТ)
Процесор Intel Core i5-4460, 2,70 GHz или AMD FX -6300 или по-добра
Памет 8 GB RAM
Графика NVIDIA GeForce GTX 760 или AMD Radeon R7 260x с 2GB видео RAM
Съхранение 24 GB

6. Dead Space 3 (2013)

Dead Space 3 ви кани да изпитате ужаса в космоса като Alien: Isolation.

Разликата е, че тази ужасна компютърна игра ви позволява да се борите с всички врагове, с които се сблъсквате.

В този 3-ти франчайз все още играете главния герой Исак Кларк .

Врагът в тази игра е все същият, а именно Necromorph, човешки труп, който е хибрид с извънземни, а също и войските от вътрешния кръг на Unitological.

В тази игра вие също трябва да бъдете разумни в използването на оръдейни куршуми поради ограничения брой. В Necromorph има слабо място, което можете да използвате, за да завършите Dead Space 3.

Въпреки че се смята за стара игра , скачането и геймплеят не са евтини, банда. Некроморфът, който изглежда наистина страшен, ще ви накара да изпаднете в паника и шок.

Dead Space 3 получи положителни отзиви от 82% от своите играчи в Steam.

Подробности Минимални спецификации
операционна система Microsoft Windows XP SP2 или Vista
Процесор 2.8 GHz или по-бързо
Памет 1 GB RAM или повече за Windows XP (2 GB за Vista)
Графика Видеокарта, съвместима с DirectX 9.0c, изисква се Shader Model 3.0, 256 MB или по-добра
Съхранение 7,5 GB

7. Evil Within 2 (2017)

Тази компютърна игра на ужасите е дело на Шинджи Миками , легендарният баща на японските игри за оцеляване на ужасите.

След като напуска Capcom, Миками основава Tango Gameworks, които пораждат Evil Within 1 & 2 .

Evil Within 2 продължава историята на първата игра, детектив Себастиан Castellanos, който беше в капан в кошмарна машина и накрая освободен в Evil Within 1.

В тази 2-ра поредица Себастиан има мисия да спаси дъщеря си, която е в капан в STEM машината на Mobius. Себастиан трябва отново да влезе в света на кошмарите и да оцелее там.

Разработчиците изглежда надграждат тази игра в сравнение с предишните игри.

Предоставяйки по-способна графика, напрегнати ефекти и чудовища, които я правят още по-ужасяваща, направете тази игра една от най-страшните.

Тази компютърна игра на ужасите предлага опции за тези от вас, на които им е трудно, когато играят Evil Within 1, като намалява нивото на трудност в играта.

Но ако искате да опитате предизвикателство, можете също да изберете нивото на трудност „Кошмар“ . Разбира се, с увеличаване на нивото на трудност, врагът ще бъде по-агресивен и опасен.

Evil Within 2 получи положителни отзиви от играчи, като постигна 87% рейтинг в Steam.

Подробности Минимални спецификации
операционна система Windows 7 / 8.1 / 10 (64-битови версии)
Процесор Intel Core i5-2400 / AMD FX-8320 или по-нова
Памет 8 GB RAM
Графика NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7970 3GB или по-добра
Съхранение 40 GB налично пространство

8. СТРАХ (2005)

Ако някога сте си мислили, че с достатъчно оръжия и защита не е нужно да се страхувате от духове, вашето мислене е погрешно, банда!

В FPS играта на ужасите, озаглавена FEAR , ще действате като член на специална сила със същото име, на която е възложена задачата да се бори с терористичната акция на Paxton Fettel .

Обяснява се, че Фетел е експериментално морско свинче, което го кара да има телепатични сили.

Във вашето приключение вие ​​също ще станете жертва на свръхестествени събития, които сякаш се въртят около мистериозно момиче на име Алма .

Освен дебелите елементи на ужасите, играта FEAR предлага и вълнуващи стрелба, но за съжаление оръжията ви няма да могат да ви помогнат пред Алма.

Тъй като тази игра е малко стара, нямате нужда от божи спецификации, които я правят подходяща за онези от вас, които търсят лека игра за компютърни призраци.

С 94% положителни отзиви за Steam, качеството на тази игра е безспорно.

Подробности Минимални спецификации
операционна система Windows XP, x64 или 2000
Процесор Pentium 4 1,7 GHz
Памет 512 MB RAM
Графика 64 MB видеокарта GeForce 4 Ti или Radeon 9000
Съхранение 17 GB свободно пространство

9. The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (2019)

Въпреки че името е такова, в тази игра няма да се налага да се занимавате с хора от Медан, но тази игра съдържа препратки към историята на Индонезия през холандската колониална ера.

В тази игра ще играете група приятели, които трябва да се спасят от кораб-призрак от холандската колониална ера, наречен Ourang Medan .

Въпреки че тази игра може да се играе сама, Man of Medan също има мултиплейър режим, в който вие и вашите приятели ще играете различни герои, банди.

Вие и вашите плеймейтки ще трябва да направите няколко избора, които могат да повлияят на края на историята на всеки герой.

С мултиплейър режим , Мъж на Медан може да бъде чудесен избор за тези от вас, които търсят онлайн ужас PC игри.

ApkVenue лично смята, че качеството на jumpscare тук е много развълнувано и тази игра вече има 91% рейтинг в Steam.

Подробности Минимални спецификации
операционна система Windows 7 64-битова
Процесор Intel Core i5-3470 или AMD FX-8350
Памет 8 GB RAM
Графика NVIDIA GeForce GTX 750 Ti или AMD Radeon HD 7870
Съхранение 80 GB свободно пространство

10. Amnesia: The Dark Descent (2010)

Подобно на Алма във FEAR , компютърните игри на ужасите са още по-призрачни, ако техните врагове ни пречат да се движим, както в тази подценена хорър игра .

В Amnesia: The Dark Descent играете ролята на Даниел, който внезапно се събужда в замък, наречен Brennenburg със състояние на амнезия.

За съжаление Даниел също е преследван от свръхестествено същество на име Сянката и орда чудовища в замъка.

Не приключи там, трагедията, сполетяла Даниел, защото той също се страхува от тъмнината и има нестабилно психическо състояние, банда.

Ако прекарате твърде дълго в тъмнината и погледнете директно към чудовищата около себе си, нивото на здрав разум на Даниел ще намалее, което ще доведе до страшни халюцинации.

Не можете да се биете със Сянката и чудовищата тук и можете само да избягате, което прави тази игра още по-призрачна.

Когато беше пусната за първи път, тази игра веднага се превърна в нарицателно и беше много популярна сред YouTubers, защото винаги предизвикваше истерични реакции.

Досега тази игра все още се смята за най-страшната игра за PC ужаси и има 95% рейтинг в Steam, банда.

Подробности Минимални спецификации
операционна система Windows XP / Vista / 7
Процесор 2,0 Ghz
Памет 2 GB RAM
Графика Radeon X1000 / GF 6
Съхранение 3 GB свободно пространство

Това е статията за 10-те най-страшни игри за ужаси за компютър , които ви карат да излезете от играта, така че е толкова страшно.

Ако търсите игра на ужасите, която има местен вкус, можете да опитате да проверите индонезийската игра на ужасите за компютър, която ApkVenue е обсъждала, банда!

Имате ли мнение за други ужасни компютърни игри, които са по-страшни? Пишете в коментарите, да!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Prameswara Padmanaba .