как да създам нов акаунт в Twitter в телефон с Android

Сега тенденцията към Twitter отново се увеличава, все още нямате акаунт и също се интересувате от присъединяване? Това е лесно, ето как да създадете нов акаунт в Twitter.

Twitter е една от социалните медии, която съществува отдавна. Много преди Instagram, Snapchat и WhatsAap да са популярни, Twitter вече беше известен. Въпреки че мина много време, Twitter оцеля .

Дори сега тенденцията към връщане към Twitter започва да се усеща. Неговите прости или дори „подобни“ функции се пропускат от старите потребители. Така че, ако никога не сте използвали Twitter и искате да опитате, ето как да създадете нов Twitter акаунт .

  • Ето 5 причини, поради които Twitter е най-добрата социална медия през 2018 г.
  • 11 от най-историческите туитове в Twitter в света на технологиите
  • 14 наистина мързеливи туитове в Twitter

Ето как да създадете нов акаунт в Twitter

Ако никога не сте създавали акаунт в Twitter и искате да опитате, сега е моментът. Twitter има много причини, поради които е задължителна социална медия, не вярвате ли? Просто прочетете това. Този път ApkVenue ще ви каже как лесно да се регистрирате в Twitter.

Социални приложения и съобщения в Twitter ИЗТЕГЛЯНЕ

Преди това първо трябваше да изтеглите приложението Twitter. Jaka е поставил линка по-горе, можете да го изтеглите безплатно. Ако е инсталиран, вижте по-долу как да създадете нов акаунт в Twitter :

  • Първият път, когато отворите приложението Twitter, ще отидете на началната страница, просто докоснете Първи стъпки . След това ще бъдете помолени да въведете потребителско име или име на акаунт . Трябва също да въведете телефонен номер или имейл адрес , този път ApkVenue ще използва номера на вашия мобилен телефон . Ако имате натиснете Напред .
  • Следващата стъпка от това как да създадете акаунт в Twitter е да се съгласите с условията на услугата . Когато приключите с четенето, просто докоснете Регистрация . След това Twitter ще изпрати OTP код за проверка на вашия номер на мобилен телефон, докоснете OK .
  • След като получите OTP кода, незабавно въведете кода в OTP колоната. Ако просто докоснете Напред, за да продължите процеса на създаване на нов акаунт в Twitter.
  • След това ще бъдете помолени да създадете парола . Създавайте силни пароли и избягвайте опасни пароли като тези 25 пароли. Ако докоснете Напред , ще бъдете помолени да синхронизирате контакти. Можете да го пропуснете, като изберете Не сега .
  • Следващият начин да създадете нов акаунт в Twitter е да намерите вашите интереси. Изберете акаунтите в Twitter на хората, които обичате да правите. Ако просто изберете Продължи .
  • Сега вашият нов акаунт в Twitter е момчета . Можете да добавите снимка на потребителския профил , да добавите биография, да промените потребителското си име и, разбира се, да започнете да туитвате и след това да участвате в чат с много други туитове . Колко лесно е да създадете нов акаунт в Twitter?

Това бяха съвети как да създадете нов акаунт в Twitter от ApkVenue. Как да регистрирате нов акаунт в Twitter може не само чрез приложението, но и чрез браузър. Стъпките са еднакви, късмет!

Прочетете също статии за Twitter или други интересни статии от Chaeroni Fitri .