4 начина за влизане в WhatsApp без код за проверка (актуализация 2021)

Искате ли да знаете как да влезете в WhatsApp с неактивен номер? или как да въведете WhatsApp без код за потвърждение чрез SMS и телефон? Вижте тази статия!

Искате ли да влезете във вашия акаунт в WhatsApp, използвайки стар номер, но той не е активен или дори загубен? За щастие има решение как да влезете в WhatsApp без код за потвърждение, който можете да опитате, знаете ли!

WhatsApp като едно от популярните приложения за чат предоставя много удобство чрез различните си интересни функции.

За съжаление има едно изискване, от което някои потребители могат да се оплакват, а именно функцията за проверка, която изисква въвеждане на акаунт в WA, като се налага да се използва телефонен номер.

Е, в крайна сметка много хора търсят начини да влязат в WhatsApp без код за потвърждение , знаете ли. Но дали този метод наистина ще работи през 2021 г.? Ето прегледа!

Как да вляза в WA без код за проверка

Има няколко начина да влезете в WA без проверка, която можете да направите. По този начин пак можете да влезете в акаунта си без никакви неприятности.

Без да се налага да се задържате повече, ето колекция от ръководства за това как да влезете в WhatsApp без код за потвърждение!

1. Как да се регистрирам за акаунт в WhatsApp без номер на мобилен телефон

Първо можете да регистрирате акаунт в WhatsApp без номер на мобилен телефон. Не напълно без номер, но с помощта на виртуален номер, въоръжен с приложение като TextNow .

За да влезете в WhatsApp с фалшив номер, можете да изпълните стъпките по-долу.

 1. Изтеглете и инсталирайте приложението TextNow .
Приложения Социални и съобщения TextNow, Inc. ИЗТЕГЛИ
 1. Регистрирайте се за нов акаунт или изберете опцията Продължи с Google .
 1. Изберете областния код, който искате да използвате. Тук обаче трябва да използвате код на САЩ (САЩ) .
 1. Изберете номера, който искате да използвате. Този виртуален телефонен номер може да се използва за обаждания и SMS.
 1. Превключете към приложението WhatsApp , влезте с помощта на виртуалния номер по-рано.

За съжаление не можете да получите потвърждение по различни причини, например номерът е забранен от WhatsApp и номерът е невалиден за използване в Съединените щати.

DISCLAIMER:


Jaka sudah menggunakan berbagai aplikasi virtual number lainnya, seperti Hush, Burner, Spoof Text, dan textPlus namun hasil yang didapatkan sama saja. Jadi bisa disimpulkan bahwa, cara login WhatsApp tanpa kode verifikasi menggunakan nomor virtual kini sudah tak bisa lagi dilakukan.

От метода, който ApkVenue е изпробвал по-горе, резултатът се оказва, че WhatsApp блокира подозрителни номера , особено тези от САЩ.

Изглежда, че тази празнина в сигурността е затворила приложението за чат от Facebook, като ви е попречила да влезете с помощта на фалшиви бутони. По този начин този начин на подслушване на WA без проверка не работи .

Можете да проверите други съвети за WhatsApp, като деблокиране на нечий WhatsApp, който ви е блокирал, без да променяте номера, който ApkVenue написа по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ

2. Как да влезете в WhatsApp със стар номер, който е загубен или неактивен

Може би много от вас се чудят, как да влезете в WhatsApp със загубен номер без потвърждение ?

Отговорът НЕ МОЖЕ и все още не можете да го надхитрите, като използвате фалшив WA номер, който ApkVenue прегледа в предишната точка, банда.

Източник на снимки: goodyfeed.com

Една от най-лесните стъпки, за да можете да влезете отново във вашия акаунт в WhatsApp, е да посетите сервизния център на всеки доставчик , например GraPARI Telkomsel , XL Center или Indosat Gallery .

Тук можете да възстановите изгубения си номер, като направите няколко отчета за обслужване на клиенти .

Ако вашият номер е неактивен, уверете се, че регистрираният телефонен номер все още е в гратисния период, преди да бъде напълно изтрит от доставчика .

След като вашият номер е активен отново, сега можете да влезете в WhatsApp, като използвате същия акаунт, банда.

3. Как да влезете в WhatsApp и да потвърдите с номер за спешни случаи

Освен това много сайтове също предлагат използването на WhatsApp вход или метод за влизане и потвърждаване с номер за спешни случаи .

На други уебсайтове е обяснено, че не е необходимо да използвате допълнителни приложения и просто изпълнявайте стъпките по-долу.

 1. Изключете SIM картата, инсталирана на смартфона .

 2. Използвайте WiFi мрежа, за да се регистрирате за WhatsApp.

 3. Въведете телефонния номер, докато той влезе в страницата за потвърждение.

 4. Игнорирайте потвърждението чрез SMS, докато се появи опцията Call Me.

 5. Вземете код за потвърждение на спешния номер и вашият акаунт в WhatsApp е завършен.

Това наистина ли е възможно, банда? Отговорът, разбира се, НЕ МОЖЕ!

ApkVenue сам го е изпробвал и когато се появи услугата " Обади ми се", ще се появи изскачащо съобщение "Не можахме да се обадим на вашия номер. Моля, проверете номера си и опитайте отново след 1 час" .

WhatsApp наистина не може да изпрати код за проверка на използвания номер за спешни случаи, което означава, че все още трябва да имате достъп до SMS и телефон, за да го получите, банда.

4. Как да получите кода за потвърждение на WhatsApp чрез имейл

И накрая, ApkVenue ще прегледа как да получите кода за проверка на WhatsApp по имейл. Това работи ли? За съжаление методът за потвърждение на WA за вход по имейл все още НЕ МОЖЕ ДА!

Източник на снимката: cnet.com

Докладвайки от форума на Quora , влизането в WhatsApp конкретно не предоставя достъп за изпращане на кодове за потвърждение чрез имейл услуги като Google , Yahoo и други подобни.

Имейл адресите, особено Google, все още могат да се използват в WhatsApp само за архивиране в чата, което ще бъде запазено в Google Drive . Всъщност това приложение е много надеждно, особено при съхраняване на файлове, снимки и видеоклипове.

На страницата с често задавани въпроси (ЧЗВ) на WhatsApp кодът за проверка може да бъде изпратен само до телефонния номер на потребителя, чрез SMS или телефон .

Това е направено ясно, за да се провери дали потребителят е истинският собственик на номера на акаунта в WhatsApp или не, банда. По този начин не можете да влезете в WhatsApp с имейл.

Вместо да ви се завие свят, по-добре четете статии, които препоръчват забавни статуси на WA, които можете да покажете на приятелите си тук:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Какви са функциите и изискванията на кода за проверка на WhatsApp?

Подобно на други приложения, кодът за проверка на WhatsApp служи, за да гарантира дали достъпът до акаунта е първоначалният собственик на регистрирания телефонен номер или не.

Кодът за проверка на WA ще бъде поискан, когато направите ново влизане в WhatsApp след въвеждане на телефонния номер в началната стъпка.

За да получите 6-цифрен ПИН за потвърждение , WhatsApp предоставя само две опции, а именно чрез SMS и телефонни обаждания.

Има и други изисквания за получаване на код за проверка на WhatsApp при регистрация на акаунт, които са както следва.

 • Приложението WhatsApp, инсталирано на устройството, е най-новата версия, налична в услугата Google Play (Android) или App Store (iOS).
 • Въведете телефонен номер според посочения код на държавата, например за индонезийските телефонни номера използвайте формата +62 813 5553 8777.
 • Уверете се, че вашият смартфон има достъп до интернет, както и план за данни или WiFi, както и че може да получава международни обаждания и SMS съобщения.
 • Не използвайте неподдържани устройства и джейлбрейк специално за iOS.

Така че ApkVenue ви напомня отново, ако някой ви каже как да влезете в WA без код за проверка с инструменти, аз съм се уверил в HOAKS, ОК! Вместо да бъдете хакнати по-късно, по-добре е да не го правите.

Това е безопасно решение за това как да влезете в WhatsApp без код за потвърждение

Трудността с получаването на код за проверка със сигурност е решаващ проблем, тъй като с това не можете да влезете в профила си.

Обикновено този проблем се среща, когато номерът ви вече не е активен или загубен, защото мобилният ви телефон е откраднат. Следователно тук можете да предприемете следните предпазни мерки.

1. Винаги архивирайте WhatsApp Chats

Източник на снимки: metro.co.uk

Тъй като WhatsApp обикновено съдържа важни разговори, няма нищо лошо в архивирането на чатове редовно , както ежедневно, така и седмично.

За достъп до него просто трябва да отидете в менюто Настройки> Чатове> Архивиране на чата . За пълен преглед просто прочетете: Как да архивирате и възстановите WhatsApp Chats чрез Google Drive .

2. Запазете телефонен номер в акаунт в Google

Източник на снимки: consumerreports.org

WhatsApp контактите, които също изчезват при кражба на мобилен телефон, със сигурност са досадни! Ето защо ApkVenue препоръчва винаги да запазвате телефонния си номер в личния си акаунт в Google .

Не го запазвайте на мобилния си телефон или SIM, защото дори доставчикът не може да го върне.

Като запазите телефонния си номер в профила си в Google, можете да възстановите контактите си в WhatsApp на други устройства.

3. Свържете се с услугата за поддръжка на WhatsApp

Източник на снимки: gizbot.com

Първият метод, при който използвате виртуален номер, за да влезете в WhatsApp, всъщност е възможно да използвате.

Ако има съобщение за грешка както преди, всъщност можете директно да се свържете с [email protected], за да проверите дали този номер е правилен за вас.

Причината е, че обикновено виртуалният номер, който се дава, е предимно безплатен, където номерът е резултат от рециклирани телефонни номера, деактивирани преди това, банда.

Бонус: Събиране на начини за преодоляване на грешката и чакащите WhatsApp ( Актуализация 2021)

Въпреки че е популярен, има безброй функции и най-стабилният, разбира се, WhatsApp не може да бъде отделен от проблема. Включително съобщения, които понякога са грешка и чакащи, така че не се доставят.

За да поправите това, има и някои, които можете да използвате, от които ApkVenue прегледа изцяло в статията по-долу:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това е преглед на различни методи за това как да влезете в WhatsApp без код за потвърждение на телефон с Android, който можете да направите в момента.

Доказано е, че няколко стъпки за това как да влезете в WhatsApp без кода за проверка по-горе всъщност не могат да бъдат направени. Така че не си губете времето!

Имате ли обаче други решения? Не забравяйте да споделите и споделите мнението си в колоната за коментари по-долу. Кой знае, има начин да влезете в WhatsApp с неактивен номер, който наистина работи .

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от Рейналди Манасе