10 най-добри приложения за селфи камера 2019

Имате ли нужда от приложение, което може да направи вашите селфита още по-очарователни? ApkVenue има препоръка за най-доброто приложение за селфи камера, чиито резултати са одушевени!

Неоспоримо е, че сегашните камери за смартфони са способни да създават невероятни фото снимки.

Въпреки това, това не удовлетворява автоматично потребителите, за да се получат най-добрите резултати от снимки. Има неща, за които се смята, че липсват, за да се получат задоволителни снимки.

Не е нужно да се обезсърчавате, банда, защото ApkVenue ще ви даде препоръка за най -добрата версия на приложението за селфи камера на JalanTikus!

Най-доброто приложение за селфи камера

И така, какво прави приложението за селфи камера? Всъщност много, банда! Можете да осигурите допълнителни филтри, да дадете ефекти, да се отървете от пъпки и т.н.

Тези функции вече са собственост на приложенията, които ApkVenue ще препоръча по-долу!

1. AirBrush

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Ако искате снимка за селфи, която ви кара да изглеждате перфектно, мисля, че това приложение AirBrush е идеално за вас.

Не е нужно да се притеснявате, че ефектът е прекален, докато не изглеждате като бебе, защото можете да регулирате нивото на ефекта, докато усетите, че отговаря на редакциите.

С това приложение можете да се отървете от пъпки, да избелите зъбите, да избелите тонуса на кожата, да изправите тялото си и т.н.

Информация Аерограф
Разработчик Meitu (Китай) Limited
Отзиви (Брой рецензенти) 4,8 (927 692)
Размер 49MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.1

2. Фаби

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Това едно приложение може не само да променя нашите селфи снимки, но и видеоклиповете, които записваме, също могат да бъдат модифицирани по желание.

Fabby има много възможности за избор на фон , които можете да използвате, за да направите селфитата си да изглеждат още по-привлекателни.

Това приложение също има функции за боядисване на коса и грим, за да добавите красиво впечатление към вашите снимки. След това има и цифрова функция за разкрасяване , която автоматично ще разкраси снимките.

Не само това, можете също да добавите ефект на размазване към вашите снимки. Тази функция е много полезна, ако камерата, която имате, е обикновена.

Информация Фаби
Разработчик Проучване в Google
Отзиви (Брой рецензенти) 4,7 (81 308)
Размер 81MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 5.0

3. Камера за селфи BestMe

Apps Photo & Imaging RC PLATFORM ИЗТЕГЛЯНЕ

Ако търсите приложение, което има много опции за филтриране, опитайте приложение, наречено BestMe Selfie Camera .

Това приложение има стотици забавни и уникални филтри, които ви позволяват да се превърнете във всичко - от коали до цветя в градината.

Но понякога ни е трудно да получим добър ъгъл поради ограничената дължина на ръцете ни. Ако случаят е такъв, по-добре е да използвате tongsis, банда!

Информация BestMe селфи камера
Разработчик Райли Килиан
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (693 649)
Размер 17MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.3

Други приложения за селфи камера. . .

4. Камера 360

PINGUO Inc Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЕТЕ

Е, разбира се, че вече знаете за това едно приложение. Камера 360 е във възход и става приложението на камерата най-предпочитан от потребителите на смартфони.

Това приложение представя богат избор от забавни филтри и стикери, които позволяват на потребителите да превръщат снимките в снимки, които могат да се инсталират .

Едно от най-добрите приложения за редактиране на снимки, което определено ще ви достави удоволствието от правенето на снимки!

Информация Камера 360
Разработчик PinGuo Inc.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (4 917 619)
Размер 42MB
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум Варира в зависимост от устройството

5. Instagram

Снимки и изображения Instagram Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

От всички алтернативи, споменати за приложение, Instagram може да бъде изборът на най- простия, който можете да изберете.

С различни функции за редактиране, които продължават да нарастват заедно с актуализациите на приложенията, Instagram постоянно е изборът на най-подходящото приложение за разкрасяване на вашите снимки.

Не само разчитайки на своите функции, Instagram е и много удобен за потребителя. Само с няколко докосвания можете да накарате обикновените снимки да станат необикновени!

Можете да получите това най-добро приложение за редактиране на снимки безплатно на JalanTikus, знаете ли!

Информация Instagram
Разработчик Instagram
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (79 501 919)
Размер Варира в зависимост от устройството
Инсталирайте го 1,000,000,000+
Android Минимум Варира в зависимост от устройството

6. Камера FV-5

FlavioNet Photo & Imaging Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Друго приложение за селфи камера е Camera FV-5. Камерата FV-5 може да се оприличи на версия на Ръководството за Android.

Това приложение ви дава и гъвкавостта да правите различни настройки на камерата като професионален фотограф.

Можете да се занимавате с експонация , баланс на бялото , ISO, скорост на затвора и няколко други настройки.

Това приложение също така предлага разнообразни полезни функции, можете да изберете десет композиции на мрежата и девет ръководства за изрязване във визьора .

Можете да запазите снимките си с разширението RAW и да им се наслаждавате с помощта на EXIF viewer .

Информация Камера FV-5 Lite
Разработчик FGAE
Отзиви (Брой рецензенти) 4,0 (133 128)
Размер 5.6MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.0

7. Ръчно

Manual е приложение за камера на iPhone, което ви дава гъвкавостта да регулирате различни функции на професионалната камера, като: скорост на затвора , ISO, баланс на бялото , фокус и експозиция .

Можете лесно да получите достъп до тези различни настройки, въпреки че се стремите към фото мишена. Можете също така да зададете темата на приложението в черно или бяло .

Това приложение е оборудвано и с EXIF преглед и владетел, който ви позволява да получите най -добрата мрежа от вашите снимки.

Изтеглете приложението от App Store!

8. Фокус

Една от основните характеристики на Focus е Focus Peaking . Можете да изберете обект, за да изглежда по-фокусиран от другите обекти около него.

Подобно на други приложения на камерата, Focus предоставя гъвкавост за регулиране на скоростта на затвора , експозицията и измервателя на светлината на живо, което може да ви помогне да се насочите към целта.

Освен това потребителите могат да контролират това приложение с помощта на устройството Apple Watch.

Изтеглете приложението тук!

9. Камера +

Camera + все още е любимото приложение за камера за потребители на iPhone.

Това приложение с много външен вид на Apple представя различни функции, които не са представени от вграденото приложение за камера на iPhone.

Например като режим HDR, незабавен фокус , контрол на експозицията и различни опции за филтриране, които могат да направят вашите снимки по- привлекателни .

Изтеглете приложението от App Store!

10. ProShot

Освен че има много елегантен и лесен за използване външен вид , ProShot е оборудван с боеприпасите, от които се нуждае професионален фотограф.

Неговите характеристики включват наслагвания на мрежа , персонализирани пропорции , за да се създадат файлове с разширение RAW.

Можете да се насладите на дисплея на хистограмата на живо и да изберете нощен режим или режим на действие . Подобно на други приложения за камери, ProShot също е оборудван с EXIF визуализатор .

От всички тези функции по-важното е, че това приложение може да се използва на различни платформи .

Изтеглете приложението от App Store!

И как? Разбира се, сега имате по-разнообразна справка за приложението за селфи камера, моля.

Тези приложения не се компилират въз основа на оценките на потребителите или пълнотата на функциите, които имат.

Приложението за селфи камера , което харесвате, със сигурност ще варира в зависимост от удобството за използване и резултатите от снимките в зависимост от всеки вкус.

И така, кой е вашият любим? Пишете в коментарите, да!