как да деблокираме хората, които ни блокират, най-новите!

Как да деблокираме WA човека, който ни е блокирал, възможно ли е да го направя? Вижте урока за това как да деблокираме WA човека, който ни блокира тук!

Как да деблокираме WA, човекът, който ни е блокирал, може да е едно от нещата, които търсите, за да можете отново да получите статуса на WhatsApp на бившия си приятел, нали?

Да бъдеш блокиран от някой наистина боли, особено ако този човек преди това е бил много близо до нас и без видима причина изведнъж вече не може да се свърже с WA.

Тогава, ако това вече се е случило, можем ли да използваме трика, за да деблокираме дистанционно WA? Отговорът е, разбира се, че можеш, банда!

Любопитно ли е да знаете как? Тук ApkVenue ще ви разкаже някои начини за деблокиране на WA човека, който ни е блокирал, най-късно 2020 г.

Характеристики и начини за деблокиране на хора, които ни блокират

Не може да се отрече, понякога има моменти, в които ние, които сме блокирани, искаме да се свържем отново с това лице за определени цели.

Или можете просто да сте любопитни за снимката на потребителския му профил или просто да искате да изтеглите състоянието на WhatsApp на този човек.

Е, за щастие можете да използвате как да деблокирате WhatsApp от други хора, което ApkVenue ще обсъди изцяло по-долу.

Блокирани функции на WhatsApp

Източник на снимки: (чрез Freepik)

Преди това ApkVenue искаше да ви каже някои от характеристиките, че вашият WhatsApp е блокиран от някой, банда. Така че, вашите подозрения не се основават само на предположения.

Първо, няма да можете да видите снимката на потребителския профил . Виждате само изображението по подразбиране, което е сиво.

В допълнение, вие също не можете да видите знака Last Seen и неговия онлайн статус, въпреки че може да е, защото той използва WhatsApp MOD

Друго нещо, което може да бъде една от характеристиките, е , че съобщението, което изпращате, е само едно . Обикновено изпратените съобщения трябва да бъдат маркирани с две.

Най-очевидната функция е, че не можете да извършвате гласови или видео разговори, въпреки че все още можете да чуете тона на набиране.

Последната характеристика на Jaka е, че не можете да ги добавяте към групата, в която сте администратор.

Ако можете да докажете някои от характеристиките по-горе, тогава е вероятно вашият WA контакт наистина да е блокиран.

Как да деблокираме хората, които ни блокират

Не е нужно да се обезсърчавате, ако осъзнаете, че вашият контакт е блокиран от някой друг. Виждате ли, все още можете да го отблокирате, без да ви хванат.

Преди да изпробвате методите по-долу, опитайте се да говорите внимателно с човека, който е блокирал вашия номер. Кой знае, може да направите нещо нередно, за да бъдете блокирани така.

Ако този метод се провали, по-долу ApkVenue ще ви даде някои от най-ефективните начини за деблокиране на WhatsApp!

Преди да изпробвате метода по-долу, ApkVenue ви препоръчва да архивирате всичките си чатове, добре!

1. Как да деблокираме хората от WhatsApp, които ни блокират, като променят номера

Първият начин да направите това е чрез промяна на телефонния си номер. Следвайте стъпките по-долу!

Стъпка 1 - Отворете настройките на WhatsApp
 • Отворете приложението си WhatsApp и натиснете менюто с три точки в десния ъгъл. Изберете Настройки> Акаунт .
Стъпка 2 - Изберете Промяна на номера
 • Изберете Промяна на номера . След това изберете Напред. Въведете стария и новия номер на мобилен телефон, изберете Напред .

 • Ще получите още едно предупреждение, за да се уверите, че въведеният номер е правилен.

Стъпка 3 - Извършване на активирането на новия номер
 • На този етап ще получите 6-цифрен код за активиране чрез SMS. Въведете кода и ще се появи известие, когато успешно промените номера си в WhatsApp.

 • Когато успешно промените номера си, вашите контакти в WhatsApp няма да получат известие. Можете да се обадите на лицето, което е блокирало вашия контакт в WhatsApp.

2. Как да отблокираме хората, които ни блокират, без да променяме номера

Първият метод може да е малко обременителен, защото изисква да изтриете номера си в WhatsApp. Всъщност често се свързваме с хора, използващи този номер.

Отпуснете се, ApkVenue все още има и други начини. Този един метод също няма да ви накара да промените номера си! И със сигурност не по-трудно от това как да деблокираме хората, които ни блокират във FB.

Любопитен? Хайде, вижте стъпките за това как да деблокираме WA човека, който ни е блокирал, без да смените следния номер .

Стъпка 1 - Отворете настройките на WhatsApp
 • Точно както преди, отворете Настройки, като натиснете иконата с три в горния десен ъгъл. Изберете менюто Акаунт .
Стъпка 2 - Hapun WhatsApp акаунт
 • Този път изберете Изтрий моя акаунт . ApkVenue не поема никакви рискове, а!
Стъпка 3 - Изтрийте приложението WhatsApp
 • След като акаунтът ви бъде изтрит, изтрийте приложението WhatsApp и изчистете целия кеш на приложението WhatsApp. Инсталирайте приложението отново след това.
Стъпка 4 - Създайте акаунт в WhatsApp със същия номер
 • Създайте друг акаунт в WhatsApp, като използвате същия номер. Ако можете да видите снимките на профила, състоянието и т.н. на вашите приятели, това означава, че сте ги деблокирали успешно.

Това са стъпките, банда. Това е лесно? Всъщност обаче може да има алтернативен начин за деблокиране на WA за хора, които ни блокират с приложение.

ApkVenue обаче не ви препоръчва да правите това, защото е доста рисковано за сигурността на вашите лични данни в WhatsApp.

Disclaimer:

LIHAT ARTIKEL

Cara Buka Blokir WhatsApp Orang yang Kita Blokir

Kalau kasusnya adalah kamu yang memblokir salah satu kontak di WhatsApp kamu lantas ingin membuka blokirnya, kamu bisa mengikuti cara mudahnya di bawah ini!

Langkah 1 - Pergi ke Menu Settings

 • Pada halaman muka WhatsApp, kamu tinggal tapikon tiga titik yang berada di pojok kanan atas layar.

 • Selanjutnya kamu bisa memilih menu Settings untuk menuju pengaturan utama WhatsApp.

Langkah 2 - Atur Privasi

 • Di laman Pengaturan WhatsApp, kamu tinggal memilih menu Account dan selanjutnya pilih menu Privacy untuk membuka pengaturan tentang keamanan dan privasi di WhatsApp.

Langkah 3 - Cari Kontak Diblokir

 • Kemudian kamu tinggal pergi ke tabMessaging dan pilih pengaturan Blocked Contacts.

 • Di sini kamu bisa melihat terlebih dahulu berapa kontak WhatsApp yang kamu blokir selama penggunaan.

 • Lalu di laman Blocked Contacts akan ditampilkan daftar blokir WhatsApp yang telah kamu aktifkan sebelumnya.

Langkah 4 - Buka Blokir Kontak

 • Terakhir tap pada salah satu kontak WhatsApp yang hendak kamu buka blokirannya, lalu pilih menu Unblock (Nama Kontak WhatsApp) untuk menghapusnya.

 • Otomatis kontak WhatsApp tersebut akan dibuka blokirannya dan sudah bisa menghubungi kamu kembali. Sebaliknya, kamu pun sudah bisa mengirim kata-kata lucu untuk mencairkan suasana.

Nah itulah dia cara membuka blokir WA orang yang memblokir kita untuk kembali chatting, termasuk mantan.

Ada juga trik cara buka blokir WA orang yang kita blokir buat kamu yang siapa tahu membutuhkannya.

Apapun masalahmu, semoga informasi cara membuka blokir WhatsApp orang yang memblokir kita dari Jaka kali ini bisa bermanfaat, ya!

Baca juga artikel seputar WhatsApp atau artikel menarik lainnya dari Satria Aji Purwoko.