как да качвате дълги видеоклипове в Instagram история без приложение

Искате ли да покриете песен за историята на IG, но тя продължава повече от 15 секунди? Лесно, ApkVenue ви казва как да качвате дълги видеоклипове в историята на Instagram без приложение (Update 2020)

Кой не обича да прекарва време в отваряне на Instagram? Дори само да отваряте емисии и да виждате публикации на приятели, това пак е забавно и ви прави щастливи.

Една от най-популярните функции на Instagram е Instagram Stories . Можем да правим публикации - или снимки, или видеоклипове с продължителност 15 секунди.

Публикацията също няма да се съхранява завинаги и ще изчезне в рамките на 24 часа. Вашата емисия в Instagram може да остане изчистена и естетична.

Но какво, ако искаме да качим дълъг видеоклип? Може да е банда, дори не е нужно да използвате допълнителни приложения.

Любопитен? Ето урок за това как да качвате дълги видеоклипове в истории на Instagram без приложение. Вижте го !

Колекция от начини за качване на дълги видеоклипове в Instagram Stories без приложения

Както знаем, досега продължителността на видеоклиповете, които могат да бъдат качени в IG истории, е ограничена до 15 секунди .

Ако продължителността е по-голяма от тази, 16-те секунди ще бъдат автоматично пресечени . В миналото трябваше да използвате специално приложение, за да изрежете видеоклипа ръчно.

Но сега има добри новини за тези от вас, които обичат да правят дълги видеоклипове. Тъй като Instagram е добавил няколко актуализации към приложението.

В тази статия ApkVenue ще сподели 2 начина за качване на видеоклипове в историята на Instagram за повече от 15 секунди, които можете да практикувате сами.

Снимки и изображения Instagram Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

1. Как да качвате директно дълги видеоклипове в Instagram Story

 • На първо място, ApkVenue ще ви каже как да качвате видеоклипове в историята на Instagram за повече от 15 секунди директно. Instagram ще раздели видеоклипа на секции с продължителност 15 секунди всяка.

Стъпка 1 - Изтеглете Instagram

 • Уверете се, че приложението ви в Instagram вече е актуализирано до най-новата версия . Опитайте да отворите Play Store и да разгледате Instagram. Ако няма опция за актуализация , това означава, че вашето приложение е най-новата версия.

Стъпка 2 - Изберете видеоклипове

 • Влезте в менюто на историята на Instagram както обикновено, след което докоснете иконата Галерия . След това изберете дългия видеоклип, който искате да качите . Това видео на Jaka е дълго 34 секунди, момчета .

Стъпка 3 - Редактиране на видеоклипове

 • Дългото видео автоматично ще бъде нарязано на 15 секунди, момчета . Тъй като видеото на Jaka е дълго 34 секунди, то ще бъде разделено на 3 видеоклипа.
 • Можете да редактирате видеоклипове един по един, като докоснете кой видеоклип искате да редактирате.

 • За да изтриете клиповете, които не искате, натиснете и задръжте клипа, който искате да изтриете. След това ще се появи иконата за кошче, за да изтриете клипа.

 • За съжаление не можете да промените реда на клиповете, защото клиповете ще бъдат изрязани и качени последователно в съответствие с оригиналния видеоклип.

 • Ако го е направил редактирането директно натиснете Next , след това изберете Споделяне .

Стъпка 4 - Качване

След това докоснете Готово и можете да проверите публикациите си . Дългите видеоклипове ще бъдат качени един по един и ще бъдат продължени последователно.

2. Как да качвате дълги видеоклипове в Instagram Story с IGTV

IGTV е функция на Instagram, която позволява на потребителите да качват видеоклипове с продължителност до 1 час . Подобно на YouTube, но все още на платформата Instagram, банда.

Използвайки функцията за споделяне в Instagram Story , можете да направите вашите IGTV видеоклипове видими чрез IG Story, знаете ли. Искате ли да знаете как? Хайде, гледайте!

Стъпка 1 - Отворете Instagram

 • Отворете приложението Instagram, след което на главната страница кликнете върху иконата "+", за да качите видеоклип.

 • Изберете видеото, което искате. Уверете се, че продължителността на видеото е повече от 1 минута / 60 секунди, за да можете да качвате на IGTV.

Стъпка 2 - Качване на видео

 • Ако продължителността на видеоклипа по ваш избор е повече от 1 минута, ще има опция за качване на Long Video .

 • Изберете опцията, след което задайте частта от видеоклипа, която искате да качите. Когато приключите, щракнете върху Напред .

 • Дайте име и описание на видеото, което ще качите. Активирайте опцията Публикуване на предварителен преглед , за да може публикацията ви да се появи на главната страница. Щракнете върху Публикуване, когато приключите.

Стъпка 3 - Споделете в IG Story

 • След като видеото бъде качено, отворете основната страница на IG , след това плъзнете наляво, за да отворите страницата Explore .

 • Изберете раздела IGTV. Той е в горната част на страницата. Въведете вашето потребителско име, за да намерите каченото от вас видео IGTV.

 • Кликнете върху видеоклипа, за да го отворите, след което щракнете върху иконата за споделяне , която прилича на хартиен самолет в долната част.

 • Изберете Добавяне на видео към вашата история , след което споделете чрез IG Story както обикновено.

И така, има момчета, как да качите дълъг видеоклип в историята на Instagram на ApkVenue. Така че за тези от вас, които обичат да качват дълги видеоклипове, не е нужно да се притеснявате да режете видеоклипове ръчно.

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Chaeroni Fitri .