как да запиша най-новите WhatsApp видео разговори 2020

Искате да записвате и запазвате видео разговори в WhatsApp, но не знаете как? Просто помислете как да запишете следните видео разговори в WhatsApp!

WhatsApp е едно от най-популярните приложения за чат за потребители на смартфони.

Освен че са лесни за използване, предлаганите функции на WhatsApp са и много богати и интересни за използване.

WhatsApp също се превърна в едно от най-добрите приложения за чат и има много ентусиасти, защото това приложение може да се използва безплатно.

WhatsApp не определя цена за тези от вас, които искат да изтеглят приложението, просто все още се нуждаете от интернет квота, за да го управлявате.

Освен чат, WhatsApp има и функция за видео разговори за своите потребители, която може да побере до 8 души в едно видео разговор.

Най-доброто приложение за записване на видео разговори WhatsApp 2020

Може би сте направили видео разговор с любим човек и наистина искате да запечатате тези красиви моменти, за да бъдат запомнени.

Не се притеснявайте! Можете да знаете, можете да записвате видео разговори в WhatsApp. За целта обаче ви е необходима помощта на приложение на трета страна, банда.

Това е така, защото самото приложение WhatsApp все още не поддържа функцията за запис на екрана или запазване при видео разговор.

Всъщност има много приложения за запис на екрана, които циркулират в PlayStore. Всички те предлагат интересни функции - от редактиране , четки , до обединяване на видеоклипове и изображения .

Така че, вместо да се обърквате кой да изберете, ApkVenue ще ви даде препоръки за 3-те най-добри приложения за запис на екран в PlayStore и разбира се, че е безплатно.

1. DU Recorder - Рекордер на екрана , Видеоредактор , На живо

В съответствие с основната си функция, това приложение може да записва дейности на екрана на вашия смартфон . Така че, можете да го използвате като приложение за записване на видео разговори.

В менюто с настройки можете да изберете качество на видеото, като например броя на кадрите в секунда (максимум 60 кадъра в секунда), видео разделителната способност (максимум 1080p), до качеството на видеото (максимум 12Mbps).

Най-добрата част от това приложение е възможността да записвате видеоклипове, както и да ги редактирате, използвайки предоставените функции. Така че вече не е необходимо да изтегляте приложение за редактиране на видео.

Можете също да изрежете и комбинирате всички видеоклипове, да добавите фон , да нарисувате картина с помощта на четка и също така да регулирате силата на звука на видеото.

DU Recorder е способно приложение за запис на екран, което ви позволява да записвате всички моменти на екрана на смартфона.

Можете да изтеглите това приложение безплатно и без да е необходимо да изкоренявате смартфона.

Рейтинг на Google PlayStore 4.3 / 5 .

Apps Productivity Screen Recorder & Video Editor ИЗТЕГЛЯНЕ

2. AZ Screen Recorder - Без корен

Както подсказва името, това приложение може да записва на екрана на смартфона, без да е необходимо първо да се корен .

Интерфейсът на това приложение е доста прост и изглежда елегантен. Веднъж отворени, ще намерите четири икони на менюто в средата на екрана.

Менюто има функции за стартиране на запис , настройка на настройките на приложенията , достъп до папки и излизане от приложения.

В допълнение, в менюто с настройки можете да изберете качеството на записаното видео според вашите нужди, банда.

Качеството, получено от това приложение, също е доста добро и не оставя воден знак върху резултатите от записа.

Рейтинг на Google PlayStore 4.6 / 5 .

Приложения Видео и аудио AZ Screen Recorder ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Mobizen Screen Recorder - Запис, Заснемане, Редактиране

Освен основната си функция като приложение за запис на екран на смартфони, се оказва, че Mobizen Screen Recorder има уникална функция в него.

Това приложение ви позволява да показвате всички дейности, които се случват на екрана на смартфона директно на екрана на лаптопа или компютъра.

Номерът е да свържете вашия Android смартфон с лаптоп с помощта на посреднически USB кабел, банда.

Освен това можете също да правите екранни снимки на екрана на Android, като използвате това приложение за запис на екрана.

Mobizen Screen Recorder е едно приложение, което освен че има изобилие от функции, предлага и прост интерфейс .

Оценка на Google PlayStore 4.2 / 5 .

Приложения Видео и аудио ИЗТЕГЛЕТЕ MOBIZEN

Най-лесният начин за записване на видео разговори в WhatsApp

След като дадете някои препоръки за приложения за запис на екран на смартфони, сега знаете кое приложение отговаря на вашите нужди, банда.

След това как автоматично записвате видео разговори в WhatsApp с помощта на приложението за запис на екран? Просто погледнете урока по-долу.

Как да записвате WhatsApp видео разговори на Android

Първо, ApkVenue ще обясни как да записвате видео разговори с WA на мобилен телефон с Android с помощта на едно от приложенията за запис на екрана по-горе.

В този урок ApkVenue ще използва приложението DU Screen Recorder , банда. Нетърпеливи ли сте да знаете как? Хайде, слушай стъпките!

Стъпка 1 - Инсталирайте приложението DU Screen Recorder

В тази стъпка първо се уверете, че сте инсталирали приложението, банда. След като го инсталирате, незабавно следвайте следващите стъпки.

Стъпка 2 - Стартирайте записа на екрана

Когато приложението бъде успешно инсталирано, иконата на DU Screen Recorder ще се появи на ръба на екрана на вашия смартфон.

За да започнете запис на екран, всичко, което трябва да направите, е да докоснете иконата на DU Screen Recorder, докато се появят няколко икони в менюто, след което докоснете бутона Запис .

Стъпка 3 - Отворете приложението WhatsApp и направете видео разговор

След като процесът на запис стартира, свържете се с човека, когото искате да проведете видео разговор. По време на запис, DU Screen Recorder ще покаже продължителността на записа на екрана.

Ако търсите начин да записвате видео разговори с WA без приложение, трябва да използвате определен мобилен телефон, който вече има функция за запис на екрана, като Huawei P30.

Как да записвате видео разговори в WhatsApp на iPhone

Горният метод е начин за записване на видео разговори в WhatsApp на мобилен телефон с Android. И така, как записвате видео разговори в WhatsApp на вашия iPhone, банда?

Очевидно методът е по-прост и лесен. Не се нуждаете от допълнително приложение, тъй като iPhone вече има приложение по подразбиране за запис на екрана.

Стъпка 1 - Влезте в менюто Настройки

На основния екран на iPhone можете директно да влезете в менюто Настройки . След това превъртете надолу, за да отидете до Control Center .

Стъпка 2 - Включете настройката Запис на екрана

След това изберете Персонализиране на контролите , след което въведете Запис на екрана във Включване . Ако е така, затворете настройките.

Стъпка 3 - Извършете запис на екрана

Отворете приложението WhatsApp и изберете контакта, който искате да проведете във видео разговор. Преди да се обадите, отворете контролния панел, като превъртите екрана нагоре .

Натиснете менюто за запис на екрана, което е добавено по-рано, след което в рамките на 3 секунди iPhone автоматично ще запише екрана, банда.

Когато приключите, можете да спрете приятелството, като докоснете горната част на екрана и изберете бутона Stop . Готово, де. Наистина лесно, нали?

Как да записвате видео разговори в WhatsApp без приложение, можете лесно да го направите, ако използвате iPhone, банда. Не е нужно да инсталирате други приложения, добре!

И така, това беше как да записвате видео разговори в WhatsApp . С това приложение можете не само да записвате видео разговори в WA, но и да записвате Zoom, Line и други видео разговори.

След това, записват ли се видеообажданията от WhatsApp, след като ги запишете? Как да го разгледам? Лесно, наистина, просто трябва да отворите галерията на мобилните си телефони, банда!