5 най-добри приложения за скриване на снимки на android

Не искате личните снимки в галерията на смартфоните с Android да се консумират от други хора? Ето пет от най-добрите приложения за скриване на снимки за Android, които можете да използвате.

Капацитетът на паметта на повечето смартфони с Android вече разполага с голямо пространство, което позволява на потребителите да съхраняват стотици, дори хиляди снимки в галериите на своите смартфони с Android. Започвайки от забавни снимки, които искате да покажете на много хора, до позорни снимки, които са само за лична консумация, всички се съхраняват на смартфони.

Говорейки за снимки за лична консумация, разбира се, не искате тези снимки да се виждат от други хора. Често се чувствате несигурни, когато смартфонът на някой друг е зает и този човек отвори галерията ви. Просто се успокой! Вече не е нужно да се страхувате от личните си снимки, консумирани от други хора.

За да поправите това, имате нужда от разнообразни опции за приложение за скриване на снимки. Този път ApkVenue ще прегледа петте най-добри приложения за скриване на снимки за Android, които можете да използвате, за да защитите личните си снимки от други хора.

  • 10 снимки на истинските събития зад готини снимки
  • 20 фантастични снимки, направени навреме (част 5)
  • Без софтуер! Как да редактирате художествени снимки за 1 минута

5 най-добри приложения за скриване на снимки на Android

1. Solid Explorer File Manager

Първото приложение има функция, която бихте искали, ако искате някои от вашите лични снимки да бъдат защитени от консумацията на други хора. Solid Explorer File Manager ви позволява да създадете специална папка, която можете да попълните с множество снимки, които не искате другите да виждат.

След като папката бъде създадена и снимките са вмъкнати, папката ще бъде автоматично скрита и няма да се вижда в галерията на вашия Android смартфон. Разбира се, само вие имате достъп до тайната папка.

Приложения за производителност на NeatBytes ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Keepsafe Photo Vault

Малко различно от първото приложение, това приложение представя слоести услуги за сигурност. Keepsafe Photo Vault ще осигури вашите лични снимки една по една с помощта на ПИН, сензор за пръстови отпечатъци и дори криптиране на военно ниво. Гарантирано е, че вашите лични снимки са почти невъзможни за достъп на други хора.

Производителност KeepSafe Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Заключване на галерията (скриване на снимки)

Това едно приложение е може би най-популярното приложение за скриване на снимки . Приложение, наречено Gallery Lock (Скриване на снимки), е едно от десетте приложения с най-много нива на инсталиране в Google Play Store! По отношение на функционалността, това приложение предоставя услуги за сигурност на лични снимки, които се заключват ( заключват ) и / или скриват ( скриват ).

Приложения за производителност на софтуера Morrison ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Галерия Заключване Заключване на снимки и скриване на видеоклипове

Имайки същата цел, а именно осигуряване и скриване на лични снимки в галерията на смартфоните с Android, приложение, наречено Gallery Lock Lock Photos & Hide Videos, има уникален начин да го направи. Това приложение прави камуфлаж, за да защити снимките.

Това приложение ще побере снимките, които искате да направите специално за лична консумация, след което го маскирайте като калкулатор. Така че, когато приложението се отвори, ще се появи калкулатор. Този калкулатор може да се използва за въвеждане на комбинация от числа за отваряне на галерията, която, разбира се, е известна само на вас като собственик на смартфона.

Приложения за производителност FRAUMOBI ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Защитена галерия (Pic / Video Lock)

Почти подобно на други приложения за скриване на снимки , това приложение, наречено Secure Gallery, също предоставя услуга за защита на галерията за снимки, които не искате другите да виждат. Като заключване, това приложение предоставя услуги за заключване, използвайки парола или шаблон ( шаблон ) като защита.

Производителност на приложения SpSoft ИЗТЕГЛЯНЕ

Това са петте най-добри приложения за скриване на снимки на Android, които разбира се можете да използвате, за да защитите личните си снимки. Вече не е нужно да се страхувате, че частни снимки във вашата галерия ще бъдат открити и ще станат материал за консумация от други хора. Късмет!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .