как да предавате игри на живо в youtube с помощта на obs

Искате ли да знаете как да предавате на живо в YouTube с помощта на OBS? Тук разгледайте следната статия на ApkVenue, добре! Гарантирано можете лесно да предавате играта на живо.

Искате ли да бъдете стриймър на живо от игри в YouTube като PewDiePie или други популярни стримери ? Но все още сте объркани относно това как да получите игри за поточно предаване на живо в YouTube ?

Отпуснете се, защото ApkVenue има начин, а именно стрийминг на живо с помощта на софтуер, наречен Open Broadcaster Software или OBS .

Използването на този софтуер е много лесно, наистина и, разбира се, е безплатно! След ApkVenue показва как да предавате игри на живо в YouTube с помощта на OBS.

Как да предавате игри на живо в YouTube с помощта на OBS

OBS Studio е софтуер за видеозаписи с отворен код и стрийминг на живо, който можете да изтеглите безплатно. Този софтуер има пълни функции за всички нужди за стрийминг на живо, банда.

Освен OBS Studio, всъщност има и друг софтуер, който можете да използвате за стрийминг на живо, като XSplit Gamecaster . Функциите, които можете да използвате в XSplit, обаче са много ограничени, ако използвате безплатната версия.

Затова препоръчвам да използвате OBS или Streamlabs OBS (SLOBS) . Въпреки че е безплатен, предлаганите функции са много пълни и можете да промените оформлението на потока си .

Начинът на използване на OBS и SLOBS е горе-долу еднакъв, но за начинаещи ApkVenue препоръчва OBS, тъй като приложението все още е по-просто.

Как да използвам OBS за предаване на живо в YouTube

Преди да обсъдим как да използваме OBS за предаване на живо в YouTube, всичко, което трябва да направите първо, е да имате собствен канал в YouTube.

След това отивате на youtube.com/live_dashboard, за да активирате акаунта си за предаване на живо .

Akun kamu akan diaktifkan untuk live streaming dalam waktu 24 jam. Setelah diaktifkan, baru kamu bisa go live dengan mudah.

След това трябва да изтеглите и инсталирате OBS на вашия компютър или лаптоп .

Производителност на приложения OBS Project ИЗТЕГЛЯНЕ

OBS е лек софтуер, така че ако липсват спецификации за вашия компютър / лаптоп, все още можете да използвате този софтуер.

След като OBS бъде инсталиран и каналът ви в YouTube е готов за стрийминг на живо , просто следвайте стъпките по-долу.

Стъпка 1 - Щракнете върху Поточно предаване на вашия канал в YouTube

 • Посетете YouTube в браузъра на вашия компютър и влезте в профила си в YouTube. След това отидете на страницата на таблото за управление на живо , както е показано по-долу.
 • Копирайте или копирайте ключа на потока . За да се покаже Ключът за поток, щракнете върху Разкриване . След това блокирайте кода и щракнете с десния бутон на мишката и копирайте .

Стъпка 2 - Въведете ключа за поток в OBS

 • Отворете OBS и щракнете върху Настройки долу вдясно.
 • Щракнете върху Stream, след това въведете Stream Key и щракнете върху OK .

 • Не забравяйте да зададете колоната Service на Youtube / Youtube Gaming

Стъпка 3 - Въведете играта и уеб камерата, които ще бъдат показани

 • Сега трябва да влезете в играта, която ще се покаже. Щракнете с десния бутон на мишката върху черния екран. Щракнете върху Добавяне , след това Game Capture .

 • Можете също да направите стъпките по-горе, като щракнете върху символа + в колоната Източници под OBS

 • Щракнете върху Създаване на нов и отново щракнете върху OK .
 • В колоната Mode изберете Capture Specific Window .
 • В колоната Прозорец изберете играта, която искате да покажете в потока на живо . Ако играта се появи както по-долу, щракнете добре .
 • Ако използвате уеб камера, щракнете върху Video Capture Device и изберете инструмента Webcam, който сте използвали в колоната Device

Стъпка 4 - Подготовка за поточно предаване на живо

 • Можете да коригирате външния вид на играта, като изчертаете червена линия, да я коригирате според това, което искате.

Jangan lupa! Setel atau setting resolusi video stream kamu di menu Video Settings di OBS. Sesuaikan dengan kecepatan internet yang kamu punya. Banyak YouTuber mengatur resolusi pada 1080p

 • Въведете информацията за поточно предаване на живо в YouTube в колоната Основна информация . Можете да попълните информацията за каква игра играете.

Стъпка 5 - Стартирайте предаване на живо

 • Щракнете върху Стартиране на поточно предаване в OBS, за да започнете стрийминг на живо. Честито стрийминг, банда!

Perlu diperhatikan, koneksi internet yang stabil dan kencang sangat diperlukan.

Ето как можете да предавате игри на живо в YouTube с помощта на OBS.

Наистина лесно, нали, как? Трябва само да следвате стъпките, които ApkVenue даде по-горе. Гарантирано! Ще можете и успешно да предавате на живо в YouTube.

Късмет!

Ако искате да видите как да предавате игри на живо във Facebook и как да предавате игри на живо на Twitch, ApkVenue също има статия.

Банер: TechRadar

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Andini Anissa .