4 най-добри линии за чатбот, които правят чата още по-вълнуващ

Самата LINE е известна като интелигентен портал, почти всички от които са достъпни на една платформа. Преди това LINE успя да привлече 399 местни разработчици, LINE също успя да покаже 12 победители в предизвикателството LINE Developer Challenge за 2017 г.

Chatbot е една от технологиите, за които се очаква да бъдат тенденция през 2017 г. Редица популярни приложения за незабавни съобщения също са удавили чат-ботове, започвайки от Facebook Messenger, BlackBerry Messenger (BBM), до LINE.

Самата LINE е известна като интелигентен портал, почти всички от които са достъпни на една платформа. Преди това LINE успя да привлече 399 местни разработчици , LINE също успя да покаже 12 победители в предизвикателството LINE Developer Challenge за 2017 г.

  • Опознайте Надя, чатботът с „човешка душа“
  • Със стотици милиони пари тези разработчици печелят успешно предизвикателството за разработчици LINE 2017
  • По-сложна и различна на вкус, BBM вече има API за Chatbot

4 най-добри LINE чат бота, които трябва да създадете приятели

Налични са три категории, а именно помощни програми за ботове, които улесняват ежедневните задачи. След това има бот в категорията игри, който е много интерактивен и може да сближи потребителите. Също така, категорията студент е да помогне на учениците да учат по забавен начин.

Веднага, тук са 4 чат бота на първо място, които трябва да добавите към вашата ЛИНИЯ.

1. Здравей Юрий @hiyuripem

Здравей, Юрий е главният шампион на LINE Developer Challenge 2017. С този чатбот можете да правите различни забавни дейности със снимки, като например как изглежда знаменитостта и колко добре е съвместим вашият партньор.

Можете също така да играете игри на палач, викторини, анализ на личността и др. Наистина е вълнуващо.

2. Вземете отстъпка @getdiskon

Кой не иска отстъпка? Да, този чат-бот за отстъпка ви помага да намерите най-добрата промоция Интересното е, че можете да търсите по търговски център, местоположение, марка, кредитна карта и други.

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Pablow @pablow

Паблоу е бурен чатбот. Можете да играете различни забавни викторини, но отговорът е малко странен. Продължете да изпробвате уменията си, за да играете мемове за отгатване или описания на снимки.

4. Портал Qiwi

Ако вашият статус все още е студент, наистина е задължително да добавите този приятел на чатбола на Qiwi Portal . Можете да разговаряте по интерактивен начин, да използвате английски, за да можете да научите и вие.

Можете също да добавите графици, задачи, да намерите информация, свързана със стипендии, стажове и др.

Това са 4-те най-добри чатбота, към които трябва да добавите вашите LINE приятели сега. О, да, печелившите категории игри са Pablow (1), Othello (2), LoveGet! (3). Междувременно категорията "Помощни програми" включва Вземете отстъпка (1), Hello Yuu (2), MasakYuk! (3).

Междувременно категорията Студентски включва портал Qiwi (1), Таня Джалан (2), LibraryPedia (3). А главният шампион е Здравей Юрий. Просто опитайте сами, по същия начин, както добавяте приятели в менюто LINE, като щракнете върхуДобавяне на приятели “.

Прочетете също статии за LINE или други писания от Lukman Azis .