как да променя звука при обаждане или запис на android

Оказва се, че има уникално приложение, което може да промени гласа ви, докато сте на телефона. Можете да се превърнете в оптимистичен гласов глас, призрак и други. Вижте следните рецензии.

Някой от вас мислил ли е някога да промени гласа си? Например, гласът на робот като Optimus Prime или призрак за вашите приятели е невеж? Или има някой, който иска да звучи като чудовище, така че да звучи свирепо? Изглежда забавно! Тогава някой пита, как да върна гласа си така, както беше, когато беше променен по-късно?

Успокой се! Гласът ви няма да се промени за постоянно. Защото тук се има предвид приложение за промяна на гласа, когато телефонът е на Android, известен още като гласът ви се променя само в записа. Оригиналният ви звук mah не може да бъде променен отново, освен ако не е извършена операция на гласните струни, това също води до малки промени. Обратно към темата, Със сигурност ви интересува какви приложения и как да ги използвате? Без повече шум, просто погледнете как да промените гласа при обаждане на следващия Android.

 • Готино! Google Voice Access може да управлява смартфон с глас
 • 100+ гласови команди, които ТРЯБВА да знаете в Google Now

Как да променяте гласа при обаждане или запис на Android

1. Обадете се на Voice Changer

Първото приложение в тази статия за това как да промените гласа при обаждане на Android е Call Voice Changer . Това приложение може да промени гласа ви, когато се обадите! Как да се направи? Следвай тези стъпки:

 • Първо отворете приложението, след това въведете номера, на който искате да се обадите.
 • Ако е така, просто се обадете. Тогава как променяте звука? Е, сменете гласа, когато се обадите отново. Просто трябва да изберете от наличните видове звук.
 • Можете да промените гласа си, като използвате ефектите, налични в горната част. Можете също да промените честотата на гласа си, като изберете нисък и висок режим .

2. FunCall Voice Changer

Е, ако този FunCall Voice Changer е не по-малко добре. С поглед, който изглежда спокоен, това приложение е лесно за използване. Ето как:

 • Първо, първо въведете номера, на който искате да се обадите, известен още като целевия номер за ваше забавление.
 • Ако е така, просто докоснете иконата за повикване и изчакайте няколко минути. Така че, докато чакате, вие избирате звуков ефект, който искате да използвате по-късно. Е, тъй като Яка е момче, така че ApkVenue иска небрежно да използва момичешки глас, за да се обади на момчета. Нека бъде вълнуващо!

3. Voice Changer с ефекти

Следващото приложение за промяна на гласа при обаждане е Voice Changer с ефекти . Това приложение предоставя разнообразни опции за промяна на гласа, вариращи от гласове на катерици, гласове на роботи, дори пияници и много други. За да използвате това приложение, просто трябва да изпълните стъпките по-долу:

 • За да започнете, просто докоснете изображението на микрофона .

 • След това запишете гласа си и го докоснете отново, когато приключи.

 • След това всичко, което трябва да направите, е да изберете желаната промяна на гласа. Просто опитайте един по един, за да разберете кой е забавен.

 • След като приключите с избора на желания тип промяна на гласа, можете също да споделите чрез социалните медии, като изберете опцията до иконата за възпроизвеждане .

Колко лесно е да го използвате? Но спокойно, ApkVenue все още има други приложения, които са не по-малко вълнуващи като приложение за смяна на глас.

4. Най-добър чейнджър

Е, приложението Best Voice Changer е не по-малко готино с външния си вид, който също е привлекателен, пълен с цветове. Просто следвайте тези стъпки:

 • Когато стартирате за първи път това приложение, ще влезете в главната страница, където има няколко опции.

 • Сега, за да запишете звук, изберете иконата на микрофон в горния център и ще бъдете насочени към страницата на процеса на запис.

 • Когато приключите със записа, всичко, което трябва да направите, е да изберете вида на гласовата промяна. Например, гласовете на Alien, Optimus Prime или призрак също съществуват. Можете да го проверите директно. Освен това можете да запазите и вашите гласови промени, като изберете иконата Запазване .

 • След di- Save , можете също да споделите в социалните медии за забавление или за показване, хахаха!

5. RoboVox Voice Changer Pro

След това представете приложението RoboVox Voice Changer Pro . Само от името можете да видите, че това приложение носи тема робот с футуристичен вид като робот. Как да го използвате също е лесно. Вижте следните рецензии:

 • Първо изберете вида на звука, който харесвате. Например бионичен , пеещ робот или епос .

 • След това просто трябва да докоснете иконата за запис в горната част. След това, ако е така, докоснете отново иконата за запис, за да прекратите записа.

 • Когато приключи, изберете възпроизвеждане, за да слушате записа.

 • В допълнение, това приложение за смяна на глас има свои собствени предимства. Виждате ли, че в горната част няма икона на папагал ? Е, ако изберете иконата на папагал , това приложение може да имитира гласа ви! Също така е забавно да правите забавления, когато сте сами.

6. Voice Changer

Това приложение за смяна на гласа Voice Changer не се различава много от предишните приложения. Но все пак различните приложения имат различни резултати. Тогава какъв е звукът, произведен с това приложение? Нека опитаме!

 • Както обикновено, ако искате да запишете звук, просто докоснете иконата на микрофона . Външният вид на това приложение е доминиран от ярки цветове, малко лепкави.

 • Така че, ако сте записали, докоснете отново, за да прекратите процеса .

 • Тогава просто трябва да изберете вида на звука, който искате. Опциите за звук в това приложение са малко по-различни от останалите. Можете да изберете пчелни звукови ефекти, хор и много други.

 • Когато приключите с избора на ефекта, можете да го запазите. За да възпроизведете запазения звук, можете да натиснете бутона за възпроизвеждане и не забравяйте да го споделите в социалните си медии.

7. Voice Changer за деца

Последното приложение, което може да промени гласа ви, се нарича Voice Changer for Kids . Само от името е известно, че това приложение е за деца. Спокойно, това не означава, че това приложение може да се използва само за малки деца, но изглежда привлекателно за деца. Така че, възрастните все още могат да бъдат използвани. Ето как да го използвате:

 • Докоснете изображението на микрофона като всяко друго приложение за запис на глас.

 • Ако е така, докоснете отново, за да приключите, така че паметта на Android все още да е достатъчна

 • Ако е така, просто изберете типа на гласовата промяна, който искате. Има звуци на роботи, звуци от хелий газ, звуци на чудовища, патици, кози и много други.

 • Сега, за да споделяте в социалните медии, трябва само да изберете правилната икона . Интересното е, че можете да създадете изображение, придружено от записания ви глас.

Как така има толкова много приложения за смяна на глас? Кой искате да изпробва това приложение за обаждане? Прищявката е добре, стига да не прекалявате. Не забравяйте, че това приложение не трябва да се злоупотребява с негативни неща. Споделете своя опит в графата за коментари!