как да изтеглите и използвате прозрачното приложение за facebook на android

Отегчени ли сте от същия вид на Facebook? Можете да промените Facebook, за да бъде прозрачен, като използвате прозрачното приложение на Facebook, знаете ли! Ето как да го изтеглите и използвате.

Като една от най-популярните социални мрежи, Facebook има много забавни функции. Но, чувствали ли сте се отегчени от фона на Facebook или фона, който изглежда така?

Въпреки че би било още по-вълнуващо, ако фонът на Facebook може да бъде променен или дори направен прозрачен. Да, можете да използвате прозрачното приложение на Facebook , знаете ли! Следващото ApkVenue ще ви каже как.

  • Как да изтеглите видеоклипове във Facebook на Android 2018
  • 5 начина да изтриете снимки във Facebook лесно, за минута!
  • Как да заглушите Alay във Facebook без блок и недружелюбно

Как да изтеглите и използвате прозрачното приложение на Facebook на Android

Можете да промените външния вид на Facebook, за да бъде прозрачен. С други думи, можете да промените фона на Facebook, който обикновено съдържа само сини и бели цветове, с фон, съдържащ снимка или изображение според вашия вкус.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Нуждаете се само от прозрачно Facebook приложение . Приложението е Facebook Прозрачен фон. За да разберете за приложението, как да го използвате и неговите функции, просто разгледайте пълния преглед по-долу.

Изтеглете прозрачното приложение на Facebook (прозрачен фон на FB)

Facebook Transparent Background е прозрачно приложение за Android за Android, създадено от разработчик, наречено Styawane21, което можете да инсталирате безплатно в Play Store или като натиснете бутона за изтегляне по-долу.

Прозрачни приложения за социални съобщения и съобщения във Facebook ИЗТЕГЛЯНЕ

Веднъж инсталирани, можете веднага да опитате да въведете приложението. Подобно на използването на Facebook като цяло, първо трябва да влезете, като въведете имейл или телефонен номер, който сте използвали, за да създадете своя акаунт във Facebook, заедно с паролата.

Прозрачни функции на приложението във Facebook (прозрачен фон на FB)

В съответствие с първоначалната ви цел, Facebook Transparent Background е приложение, което може да превърне Facebook в прозрачен. След като влезете , вашият Facebook дисплей, както емисии, така и страници на профила, ще изглежда прозрачен, както е показано по-долу.

Не само това, други дисплеи, като известия във входящата кутия за съобщения, също изглеждат прозрачни. С други думи, можете да регулирате външния вид на фона на Facebook като цяло според вашия вкус с това приложение. Спокойно, всички функции на Facebook все още могат да работят нормално като обикновения Facebook.

Ето как да изтеглите и използвате прозрачното приложение на Facebook, за да промените своя фон във Facebook, за да бъдете по-привлекателни. Разберете и продължавайте да актуализирате различни други забавни трикове във Facebook от JalanTikus!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .