14 най-добри кралски военни игри 2018 (android & pc)

Харесвате ли военни стратегически игри? Трябва да изпробвате тази препоръка за най-добрата, най-вълнуващата кралска война игра за Android и PC 2018, има връзка за ИЗТЕГЛЯНЕ!

Обичате колосалната жанрова игра, изпълнена със стратегически настройки като Age Of Empire, Stronghold Crusader и други подобни?

Ако е така, тогава трябва да опитате препоръчаните от Jaka игри за кралска война.

Можете да изберете, да искате да играете на мобилния си телефон или да играете на компютър, да играете с римски или викингски произход.

8 препоръки за кралски военни игри на Android, които трябва да опитате

Ако харесвате военните игри, особено тези с темата за кралската война на мобилни телефони, сега тази статия е идеална за вас. За тези от вас, които искат да знаят военната игра за Android за 2018 г., просто прочетете статията по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Елате да видите препоръката на Jaka, която определено е забавна и трябва да бъде изпробвана. Можете също така директно да изтеглите играта на кралската война тук, момчета!

1. Ковачница на империи

Първата игра с темата за кралската война, която ApkVenue препоръчва за вас, е Forge of Empires, издадена от InnoGames GmbH .

В тази игра вие ще поведете град от каменната ера към модерния. Трябва да можете да изградите империя, като намирате ресурси и продължавате да развивате технологията, с която разполагате.

Освен това можете да изследвате и нови области, за да разширите територията си. Не забравяйте да обменяте стоки със съседните си страни, така че да получите това, от което се нуждаете.

Ковачницата на империите

Информация Ковачницата на империите
Разработчик InnoGames GmbH
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (676 978)
Размер 87MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.1
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

2. Трон Ръш

Няма други царство война игра Throne Rush те . Ако тази игра е гарантирана жа ще бъде скучно DEH , защото там е едно приключение, ежедневно забавно за вас да се направи.

Можете да се присъедините към голям избор от кланове, гилдии и съюзи. След това задайте стратегия за контрол на опонента си.

Освен това можете да играете и в PVP режим, знаете ли . Хайде, предизвикайте приятелите си и вижте кой е най-силният!

Трон Ръш

Информация Трон Ръш
Разработчик NEXTERS
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (1,193,576)
Размер 90MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.0.3
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

3. Lords Mobile

Може би често сте виждали реклами от тази една игра, когато гледате Youtube или играете игри, които имат реклами. Lords Mobile е MMO игра със стратегия в реално време , избрана за една от най-конкурентните игри.

Ще се почувствате като военен генерал, който може да организира войскови формирования според стратегията, която сте планирали да победите врага.

Тази игра е изтеглена от стотици милиони хора, така че винаги ще можете да намерите противник, който да победите. Освен това 3D графиките са толкова привлекателни, че ще бъдем пристрастени към тяхното възпроизвеждане.

Lords Mobile

Информация Lords Mobile
Разработчик IGG.COM
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (3,527 979)
Размер 99MB
Инсталирайте го 100 000 000+
Android Минимум 4.1
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

Повече ▼ ...

4. Викинги: Война на клановете

Уморени ли сте от концепцията за война на сушата? Ами ако войната се води в толкова необятния океан, че мечтаехме да станем страховити викинги?

Можете да опитате Vikings: War of Clans, за да усетите усещането за различна военна игра. Дори да има войни по морето, пак трябва да изградите своята империя на сушата.

Ако имате проблеми с опонента си, можете да помолите приятелите си за помощ да изпратят своите войски. Потопете вражески кораби като госпожа Сузи и вземете нейната територия!

Викинги: Война на клановете

Информация Викинги: Война на клановете
Разработчик Plarium LLC
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (776 690)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.0.3
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

5. Игра на воини

Няма ли война, която да има сладки персонажи като този? О, спокойно, има. Ако това искате, ApkVenue ще ви препоръча да играете Game of Warriors .

Тази игра включва игри с жанр отбранителна кула, където трябва да защитите вашата крепост от вражески атаки.

Трябва да можете да подготвите войските си възможно най-добре, така че противниците ви да не могат да проникнат в защитата ви. Не забравяйте да надстроите сградите и войските си!

Игра на воини

Информация Игра на воини
Разработчик Play365
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (565 736)
Размер 75MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.1
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

6. Grow Empire: Рим

Тази игра е вълнуваща римска военна игра, която концептуално съчетава жанра на отбранителна кула , стратегия и ролеви игри .

Ще изиграете персонажа Цезар, един от най-великите водачи на римляните. Като император трябва да завладеете други области за разширяване на вашата империя.

Освен това, вие също трябва да можете да защитите вашата територия от атаките на варварите. По същество трябва да можете да станете най-силният европейски владетел на всички времена!

Grow Empire: Рим

Информация Grow Empire: Рим
Разработчик Игрова станция
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (1,852,932)
Размер 57MB
Инсталирайте го 10 000 000+
Android Минимум 4.1
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

7. Сблъсъкът в замъка: Смели отряди

Тази игра Castle Clash е изтеглена от повече от 50 милиона души, знаете ли . Доказано е, че това е страхотна игра!

Изградете своята империя, след което съберете колкото се може повече герои, за да постигнете победа. Можете също така да изберете „домашен любимец“, който да допълни вашия силов герой.

Ако според ApkVenue, външният вид и графика на тази игра са наистина страхотни. Препоръчва се за любителите на MMORPG. Освен това размерът също е малък, така че не зарежда паметта на мобилния ви телефон след изтеглянето му.

Castle Clash: Brave Squads

Информация Castle Clash: Brave Squads
Разработчик IGG.COM
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (4 615 354)
Размер 24MB
Инсталирайте го 50 000 000+
Android Минимум 4.1
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

8. Clash of Clans

Ако този се чувства като ApkVenue, не е необходимо да го обяснява подробно. Clash of Clans е онлайн военна игра, която е изтеглена повече от 500 милиона пъти в Play Store и е прегледана повече от 40 милиона пъти.

Може би ApkVenue ще ви каже само някои относително нови функции, като кметството, което може да бъде надстроено до ниво 12.

В допълнение, сега в тази игра има обсаден двигател, който да проникне в най-тежките защити. Можете също така да си сътрудничите с клана си в клановите игри, за да получите ценни магически предмети.

Сблъсък на кланове

Информация Сблъсък на кланове
Разработчик Supercell
Отзиви (Брой рецензенти) 4,6 (46 594 776)
Размер 99MB
Инсталирайте го 500 000 000+
Android Минимум 4.1
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

Препоръчителни Royal War Games на компютър

Така че, за да бъде по-пълно, ApkVenue ще ви даде и някои препоръки за компютърни игри за кралска война, които са подходящи за игра с вас.

Някои от тях са стари игри, но тези игри все още са много подходящи за игра. Ако търсите офлайн военна игра, вижте статията по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ

1. Рим: Тотална война

Разработено от Creative Assembly на 22 септември 2004 г., Рим: Total War е военна игра на Римската империя, която може да се играе на компютър.

Тази игра включва стъпкова стратегия и компютърна игра със стратегия в реално време, която се задава, когато Римската република приключи и се промени в имперската система.

Ще влезете в ролята на един от лидерите на трите най-велики клана в Рим: Джули, Брутий и Скипи. Трябва да завладеете други лидери, за да внушите върховенството на вашата сила.

Рим: Тотална война

Минимални изисквания Рим: Тотална война
операционна система Windows 98SE
Процесор Pentium III или Athlon
RAM 256 MB
Диаграма Видеокарта, съвместима с DirectX (R) 9.0b (GeForce3 + или Radeon 8500+)
Харддиск 300MB
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

2. Крепостен крепост

Следващата игра, която ApkVenue ще препоръча, е Stronghold Crusader , издадена през 2001 г. от Firefly Studios.

Тази игра има не само темата за средновековните европейски царства, но също така и за близкоизточните кралства, така че има войски като убийци .

Stronghold Crusader има 4 режима на игра. Има няколко героя, от които можете да избирате, от Ричард Лъвското сърце до Саладин Мъдри.

Крепостен крепост

Минимални изисквания Крепостен крепост
операционна система Уиндоус експи
Процесор Intel Pentium 4 1.6Ghz
RAM 512 MB
Диаграма 64MB DirectX 8.1 съвместим
Харддиск 850MB
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

3. Възходът на нациите: Възходът на легендите

Rise of Nations: Rise of Legends е удължена версия на поредицата Rise of Nations. Другите две са сериалите Thrones and Patriots и Extended Version

Тази игра е стратегическа компютърна игра в реално време, пусната на 20 май 2003 г. Можете да изберете 18 държави от 8 различни епохи.

В поредицата Rise of Legends това, което го прави различно, е, че темата води до фантазия.

Минимални изисквания Възходът на нациите: Възходът на легендите
операционна система Уиндоус експи
Процесор Пентиум III / Атон
RAM 256MB
Диаграма 64MB
Харддиск 3.3GB
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

Повече ▼ ...

4. Цивилизация V

В Civilization V ще доведете цивилизация от праисторически времена към бъдещето.

Тази игра е петата игра от поредицата Civilization. Като поетапна стратегическа игра можете да изберете коя цивилизация искате да изберете, от византийска, келтска до хунска.

След излизането си, Civilization V има две актуализирани версии, а именно Civilization V: Gods & Kings и Civilization V: Brave New World .

Цивилизация V

Минимални изисквания Цивилизация V
операционна система Windows XP SP3
Процесор Intel Core 2 Duo 1,8 GHz


AMD Athlon X2 64 2.0 GHz

RAM 2 GB
Диаграма 256 MB ATI HD2600 XT


256 MB NVIDIA 7900 GS

Харддиск 8GB
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

5. Епоха на империя III

За този ApkVenue е сигурен, че го играете често. Age of Empires III или често съкратено като AoE III е стратегическа игра в реално време, разработена от Ensemble Studios на Microsoft.

Третата игра от поредицата Age of Empires има темата за колонизацията на европейците към американския континент от 1492 до 1850 година.

Издадена на 18 октомври 2005 г., играта добави Home City, което направи AoE III игра, която обединява стратегии в реално време и ролеви игри .

Епоха на Империя III

Минимални изисквания Епоха на Империя III
операционна система Уиндоус експи
Процесор Intel Core 2 Duo 2.2 GHz


AMD Athlon 64 X2 2.0 GHz

RAM 2 GB
Диаграма 64 MB NVIDIA GeForce 6800 или ATI Radeon X1300
Харддиск 12GB
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

6. Total War: Shogun 2

Последната компютърна игра за кралска война, която ApkVenue ще препоръча, е Total War: Shogun 2 . За разлика от предишните игри, тази игра има японски произход през 16 век.

Тази игра започна след края на войната Онин по време на ръководството на Ашикага. Япония беше разделена на кланове, които се състезаваха за контрол над Япония. Вие ще изберете един от тези кланове.

Разработена от Creative Assembly , тази игра е пусната на 15 март 2011 г. и представлява поетапна стратегия и стратегия в реално време .

Total War: Shogun 2

Минимални изисквания Total War: Shogun 2
операционна система Уиндоус експи
Процесор 2 GHz Intel Dual Core


2.6 GHz Intel Single Core или AMD еквивалент (със SSE2)

RAM 1 GB RAM (XP)


2 GB RAM (Vista / Windows 7)

Диаграма 256MB
Харддиск 20GB
ИЗТЕГЛИ ВРЪЗКА

Това е всичко, момчета 14 царство война игра най-добрите препоръки Jaka. Тези военни игри със сигурност са забавни за игра с нашите приятели.

Или търсите най-новите военни игри? Проверете тази връзка!

Как, има ли някоя от игрите, които някога сте играли? Моля, опитайте се да споделите своя опит с Джака.

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah