10 най-добър софтуер за възстановяване на данни за възстановяване на изтрити данни

Изтривали ли сте някога важни файлове погрешно от вашия твърд диск? Това, което ви кара да изпадате в паника, е изтрит от папката на кошчето. Не се притеснявайте, все още можете да възстановите загубени или изтрити данни със следния софтуер!

Били ли сте някога изтрит важно файлове погрешно от вашия твърд диск? Това, което ви кара да изпадате в паника, също сте изтрили файла от папката на кошчето.

Е, за тези от вас, които изтриват грешен файл, случайно форматирайте твърдия диск, флаш устройството или загубите данни поради грешка или вирус. Преди объркването да не е ясно, опитайте се първо да се успокоите.

Все още можете да възстановите загубени или изтрити данни с най-добрия безплатен софтуер за възстановяване на данни 2016, който ApkVenue обяснява по-долу.

  • 3 начина за възстановяване на изтрити снимки във Facebook, лесно!
  • Как да възстановя изтритите файлове на Android без корен
  • Правилният начин за възстановяване на изтрити файлове в Windows

Най-добрият безплатен софтуер за възстановяване на данни

Отчитането от Fossbytes, всъщност данните, които изтривате или когато правите бързо форматиране на твърд диск, само таблицата на базата данни остава празна. Старите ви файлове с данни всъщност все още се съхраняват и не са напълно изтрити. Следователно се нуждаем от софтуер за възстановяване на данни.

1. Рекува

Приложения за почистване и настройка Piriform ИЗТЕГЛЯНЕ

Recuva е най-добрият безплатен софтуер за възстановяване на данни за възстановяване на изтрити данни. Предимството на Recuva е, че е лесна за използване, можете да търсите и извличате документи, файлове, папки и друга информация, които преди това са били изтрити.

Recuva също използва техники за сигурно презаписване на данни, за да изтрие важна, частна и чувствителна информация.

2. TestDisk

Помощни програми CGSecurity ИЗТЕГЛЯНЕ

Следващият най-добър безплатен софтуер за възстановяване на данни е TestDisk за възстановяване на загубени дялове. TestDisk е софтуер с отворен код и мултиплатформен софтуер . Така че можете да използвате тази програма на всяка операционна система.

Можете също да използвате TestDisk, ако имате повреда на вашия дял на твърдия диск, като дял, който внезапно изчезва, „неразпределен дял“ или RAW дял в Windows Disk Management .

Обикновено причинени от случайно "форматиране" или "изтриване" на дялове, неправилна конфигурация по време на инсталация на Linux / * BSD с двойно зареждане , преинсталиране или надстройка на Windows и актуализации на софтуера.

3. Възстановяване на 360

Следва Undelete 360 , една от най-добрите програми за възстановяване на случайно или случайно изтрити файлове, която може да възстанови изтрити файлове от компютърни твърди дискове, USB / палеца, памет, карти с памет, използвани в камери, смартфони, писалки и много други .

Undelete 360 ​​също поддържа възстановяване на файлове и папки. Този софтуер ще започне с преглед и търсене на изтрити файлове на устройството, което сте посочили.

Undelete 360 ​​също ви позволява да преглеждате намерени файлове въз основа на техните категории в секцията Group By, като Application, PDF, Bitmap, GIF графики и други. Освен това можете да използвате функцията за търсене, преглед на файлове , преглед на свойствата на файла, HEX код и софтуер за регистрация.

4. PhotoRec

CGSecurity Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

PhotoRec е следващият най-ефективен безплатен софтуер за възстановяване на данни. Тази програма ви позволява да възстановявате различни видове файлове, включително мултимедия, документи, архиви и много други от твърди дискове, CD-ROM, флашки, карти с памет и т.н.

5. Възстановяване на Пандора

Помощни програми за приложения за възстановяване на Pandora ИЗТЕГЛЕТЕ

Pandora Recovery е приложение, което ви позволява да възстановите данни, които са били изтрити за постоянно. Тоест файлове, които са били изтрити, като ги изтриете от кошчето или натиснете клавишните комбинации Shift + Delete, за да изтриете файлове от подканата на DOS.

Можете да възстановите файлове, които са били изтрити месец преди инсталирането на Pandora Recovery. По-дълго от това, Pandora Recovery не може да го възстанови.

6. Мини инструмент за възстановяване на данни

Apps Utilities Mini Tool ИЗТЕГЛЯНЕ

Mini Power Data Recovery Tool е един от най-добрите безплатни софтуери за възстановяване на данни след това. Този инструмент е в състояние да възстанови или възстанови всички видове загуба на данни, която включва сървъри, настолни компютри, лаптопи и различни видове аудио, видео, файлове с изображения и много други.

7. Мъдро възстановяване на данни

WiseCleaner.com Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

Следващият безплатен софтуер за възстановяване на данни, който можете да използвате за възстановяване както на форматирани, така и на изтрити данни, е Wise Data Recovery .

С Wise Data Recovery най-вероятно ще можете да запазите загубените данни, въпреки че процентът на успех не е сто процента. Отличната характеристика на Wise Data Recovery е, че предоставя описание на състоянието на файловете, които са били възстановени успешно, независимо дали „Добър“, „Лош“, „Много лош“ или „Изгубен“ . Най-вероятните възстановими файлове са с надпис "Добър".

8. Възстановяване на файлове от Puran

Apps Utilities Life Wire ИЗТЕГЛЯНЕ

Е, следващият безплатен софтуер за възстановяване на данни е Puran File Recovery . Тази програма е полезна за възстановяване на данни, много лесна за използване. Начинът, по който работи, е чрез сканиране на всяко устройство, присъстващо в Windows, има разширени опции, ако имате нужда от тях.

9. Възстановяване на файлове на PC Inspector

Почистване и настройване на приложения Convar ИЗТЕГЛЯНЕ

PC Inspector File Recovery е програма за възстановяване на данни, която поддържа FAT 12/16/32 и NTFS. Улеснете автоматичното намиране на дялове, дори ако FAT е изтрит или повреден, възстановявайте файлове, без да променяте съществуващите данни и дори отчитайте файлове, когато те не съществуват.

10. Glary Undelete

Glarysoft Ltd Productivity Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Glary Undelete е една от най-добрите програми за възстановяване на данни със своя лесен за използване и атрактивен външен вид. Едно от предимствата е, че има изглед на папка като Windows Explorer и описание на файловете, които могат да бъдат възстановени.

Това са 10-те най-добри безплатни софтуера за възстановяване на данни 2016 за възстановяване на изтритите ви данни. Късмет!