най-ефективният начин за отваряне на сайтове, които са блокирани от правителството

Правителството е заето да блокира много сайтове, от Netflik до Tumblr. Ако се дразните от правителствения начин, ето един лесен начин да отворите блокиран сайт.

Откакто съществува интернет, изразяването и създаването стават по-лесни и безплатни. Дори и толкова безплатни, социалните норми почти не се прилагат в интернет. В Индонезия обаче свободата в интернет също започна да бъде забранена от правителството. Като се започне от блокирането на сайтове, които предоставят пиратско съдържание, последвано от радикални сайтове, тогава това, което все още е горещо, е блокирането на Netflix.

Притеснява ли ви правителството, блокиращо конкретни уебсайтове или приложения? Ако е така, ApkVenue има страхотно приложение, което можете да използвате, за да отваряте сайтове, които са блокирани от правителството.

  • Как да получите достъп до уебсайтове, блокирани от правителството на Индонезия
  • Netflix не може да се отвори? Тази причина и лесни начини да го преодолеете

Приложение за отваряне на блокирани сайтове

Много сайтове, съдържащи порнография, SARA, пиратски и радикали, са блокирани от правителството. Дори Tumblr планира да бъде блокиран, въпреки че има много предимства, които могат да бъдат използвани от Tumblr. Така че, за да можете да отваряте сайтове, които са блокирани от правителството, наистина трябва да използвате страхотни приложения от ApkVenue.

1. Hotspot Shield

Ако сте потребител на компютър, който активно изпробва „забранено“ съдържание, трябва да сте запознат с този софтуер . Поради доказаната си здравина, Hotspot Shield се предлага и за смартфони с Android със същите функции като версията за компютър. Използвайки Hotspot Shield, можете лесно да сърфирате в уебсайтове или приложения, които са блокирани от правителството, като Pornhub, Netflik, YouTube Music, да изтегляте „забранени“ приложения от Google Play Store и други.

Изтеглете Pango Antivirus & Security Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

Hotspot Shield не само отваря достъп до сайтове и приложения, които са блокирани от правителството, но също така ви позволява да защитите личните си данни, когато използвате обществена WiFi връзка. Можете дори да заключвате приложения, инсталирани на вашия Android с Hotspot Shield. Готино, нали?

Ако използвате пълната версия на Hotspot Shield, можете свободно да получите достъп до много блокирани сайтове и приложения, без да бъдете прекъсвани от реклами. Можете също така лесно да определите виртуалното IP местоположение, което използвате. Докато сте в безплатната версия, не можете да определите виртуалното IP местоположение и ще бъдете третирани с реклами.

2. Хола безплатна VPN

Не по-различно от Hotspot Shield, Hola Free VPN може да се използва и за отваряне на блокирани сайтове. Това, което го отличава, е способността му да може да определи вашето виртуално IP местоположение, въпреки че използвате безплатната версия. Как да отворите сайт като Spotify с Hola Free VPN е доста лесно, просто решете кой сайт искате да отворите. Не забравяйте, можете също да зададете до кои приложения ще отблокирате достъпа.

В допълнение към отварянето на блокирани сайтове или приложения, които все още не поддържат в Индонезия, Hola Free VPN също ще ви помогне да запазите квотата си за данни. Чрез отваряне на мрежата, която посещавате от браузъра Hola VPN, първо потреблението на входящи данни ще бъде компресирано първо. Интернет е още по-бърз поради функциите за компресиране на данни, които предлага.

Hola Apps Networking ИЗТЕГЛЯНЕ

3. SuperVPN безплатно

Ако на Hotspot Shield и Hola Free VPN имате нужда от няколко настройки, преди да го използвате, това не е така при SuperVPN Free . С помощта на това приложение можете лесно да отваряте блокирани уебсайтове и „забранени“ приложения едновременно. Просто се свържете със SuperVPN, след което можете да отидете направо на сайтове като Pornhub гладко. О, да, с SuperVPN можете да посочите и виртуални местоположения. Можете да отворите приложенията Pornhub, Netflix, YouTube Music, Spotify и други.

Слабостта на SuperVPN е броят реклами, висящи около дисплея на приложението. И също така в безплатната версия ще получите VPN достъп само с неограничена скорост за 20 дни. Можете да се отървете от него, като си купите VIP, като същевременно премахнете ограничението за използване на VPN.

Изтегляне на приложения в мрежа

4. Псифон

Все още ли си спомняте безплатния интернет трик с Psiphon, който ApkVenue даде? Въпреки че сега безплатните трикове в интернет с Psiphon не могат да се използват, пак можете да използвате Psiphon за отваряне на блокирани сайтове. Просто свържете вашия смартфон с VPN на Psiphon, след което можете веднага да сърфирате в приложенията или сайтовете, които са блокирани от правителството.

Приложения в мрежа Psiphon Inc. ИЗТЕГЛИ

5. Ракетна VPN

Искате ли да отворите блокиран уебсайт без реклами и безплатно? Rocket VPN е отговорът. С Rocket VPN можете също да отваряте приложения, които имат блокиран достъп, като Netflix; или все още не се предлага в Индонезия, като YouTube Music. Можете да създадете бързи преки пътища до приложения, до които искате да отворите достъп директно чрез Rocket VPN.

Apps Производителност Liquidum Limited ИЗТЕГЛЯНЕ

Ако смятате, че правителството ви отнема свободата от интернет, просто опитайте да използвате тези 5 приложения, за да отворите сайтове, които са блокирани от правителството. Не само отваряйки блокирани сайтове, можете да използвате приложението и за отваряне на забранени приложения! Късмет.