как да инсталирам Xposed Framework на Android Lollipop и Marshmallow

За тези от вас, които обичат да работят на смартфони с Android, инструмент, наречен Xposed Installer, е приложение, което трябва да бъде инсталирано на вкоренен смартфон с Android. Ето как да инсталирате Xposed Framework на Android Lollipop и Marshmallow.

За любителите на смартфона ngoprek Android, разбира се, вече сте запознати с инструмент, наречен xposed Installer. За тези, които не знаят, Xposed Installer е приложение, което функционира, за да ви улесни да редактирате приложения за Android във формат APK, без да е необходимо да разтоварвате APK.

Технически Xposed ще разшири или разшири съществуващия процес на изпълнение в / system / bin / app_process, така че да може да изпълнява файлове с разширение JAR. Този инструмент е едно от приложенията, които трябва да бъдат инсталирани на вкоренен Android смартфон или таблет . Ето няколко подготовки, които трябва да направите, преди да инсталирате Xposed Installer на смартфоните с Android Lollipop и Marshmallow.

  • Изтеглете Xposed Framework Installer и как да го инсталирате на Android
  • 7 най-добри и безплатни приложения за Android, директно изтегляне
  • Лесни начини за изкореняване на Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Как да инсталираме Xposed на Android Lollipop и Marshmallow

Изисквания за инсталиране на Xposed Installer

Преди да продължите, трябва да знаете версията и архитектурата на SDK, използвани от операционната система Android, инсталирана в момента на вашия смартфон. SDK или API ниво за разработка на Android Marshmallow е API Level 23 (SDK 23). Междувременно използваната архитектура на Android е 32-битова за устройства с ARMv7 чипсети и 64-битова за ARMv8 чипсети . Лесен начин да разберете е, че можете да инсталирате приложението AnTuTu . Освен това изискването за инсталиране на Xposed е, че вашият смартфон трябва да е вкоренен и да има персонализирано възстановяване . Не забравяйте да направите резервно копие .

Как да инсталирате Xposed Installer

Между другото, ApkVenue използва смартфон Android 6.0 Marshmallow с 64-битова архитектура, което означава, че ApkVenue използва SDK23 и ARM64. И така, ApkVenue трябва да изтегли файла Xposed Framework SDK23 ARM64 на тази връзка, не забравяйте да изберете най-новия. Ето стъпките. Освен това трябва да изтеглите и приложението XposedInstaller_3.1.apk, което можете да изтеглите от JalanTikus.

  • Ако сте изтеглили подходящата рамка, поставете файла на картата с памет. След това изключете смартфона и рестартирайте в менюто за възстановяване като TWRP .
  • Как да влезете в режим на възстановяване , в зависимост от типа смартфон. Обикновено чрез едновременно натискане и задържане на бутона за увеличаване на звука + захранване .
  • След като влезете в режим на възстановяване , изберете и инсталирайте> потърсете преместения файл Xposed Framework> Плъзнете, за да потвърдите флаш . Изчакайте процесът да завърши.
  • Ако е така, можете веднага да рестартирате смартфона си. Изберете рестартиране в системното меню от режим на възстановяване .
  • След това инсталирайте приложението Xposed Framework 3.1 . Свършен!

С това можете да инсталирате различни страхотни нови функции, които обикновено се намират само на най-новите смартфони с Android. Или можете също да промените външния вид на иконата на батерията, сигнала, сим картата , часовника или иконата в лентата на състоянието и други. За всеки случай трябва да разберете какви са последствията, а именно bootloop , но не е нужно да се притеснявате твърде много, защото Xposed няма да стигне до твърдата тухла . Опитайте добре!

Благодарение на XDA Developer.