5 начина за коригиране на PUBG мобилното изоставане на Android (100% ефективно!)

Как да се справим със закъснението, когато играем PUBG Mobile на мобилен телефон с Android е наистина лесно! Само 5 лесни стъпки, можете да играете тази HD игра плавно.

Дух наистина улеснява! Играейки играта PUBG Mobile , когато беше почти Пилешка вечеря, тя се счупи и накрая се провали.

Имали ли сте някога толкова тъжно преживяване, момчета?

Всъщност за да се преодолеят тези фрактури, знаете ли някои лесни начини за преодоляване на изоставането PUBG Mobile , специално за HP Android nih. Гарантирано 100% ефективно!

Колекция от лесни начини за преодоляване на PUBG Mobile Lag на телефони с Android

Напоследък жанрът на играта за оцеляване Battle Royale е във възход. Но с нарастващия брой актуализации , това прави играта PUBG Mobile малко по-малко гладка, известна още като забавяне при игра на няколко типа момчета от HP .

Включен ли е вашият мобилен телефон с Android в тази група?

Така че този път ApkVenue ще прегледа изцяло начини, по които можете лесно да преодолеете изоставането на PUBG Mobile на телефони с Android и разбира се, това е лесно за вас. Ела да видиш!

1. Осигурете адекватни спецификации на смартфона

Първият път, разбира се, трябва да разберете и да се уверите , че спецификациите на смартфона, използвани за възпроизвеждане на PUBG Mobile, са адекватни за възпроизвеждането му.

Освен че вашият смартфон вече поддържа 4G LTE интернет мрежата, уверете се, че и други спецификации като операционната система, чипсета и капацитета на RAM и вътрешната памет са достатъчни, момчета .

Ето минималните спецификации, за да можете да играете PUBG Mobile без забавяне . ApkVenue препоръчва да се използва по-висока спецификация от подробностите по-долу!

Спецификация Android iOS
процесор Четири ядрен Двуядрено @ 1,3 GHz
Операционна система Android 5.1.1 Lollipop iOS 9
RAM 2GB 1GB
Вътрешна памет 1GB 1GB

2. Използвайте стабилна интернет мрежа (трябва да е 4G LTE!)

Тъй като това е онлайн мултиплейър игра , PUBG Mobile със сигурност изисква бърза и стабилна интернет мрежа. ApkVenue препоръчва да използвате 4G LTE интернет или WiFi мрежа, ако има момчета .

Не само това, за да премахнете изоставането в играта PUBG Mobile, можете също да промените азиатския сървър със зелен пинг .

Тъй като в режим по подразбиране , PUBG Mobile автоматично ще използва сървъри в Северна Америка, които имат доста лош пинг .

Как да преодолеем изоставането PUBG Mobile Други ~

3. Не забравяйте да зададете графични настройки

Следващото най-важно нещо е да не забравяте да коригирате най-добрите графични настройки, за да получите желания геймплей .

Можете да влезете в това меню, като натиснете иконата на зъбно колело в горния десен ъгъл на екрана и изберете Графика .

Тук ще ви бъде даден избор на Честота на кадрите и Графика. Препоръчваме ви да използвате настройката Среден кадър с настройката Graphics Smooth, за да играете PUBG Mobile без забавяне .

Въпреки че има по-квалифицирани опции за графична настройка, не е нужно да го изпробвате прекалено силно и да намалите комфорта при игра , момчета .

4. Почистете RAM и приложения във фонов режим

Може би, без да осъзнавате, играете PUBG Mobile с пълно състояние на RAM за смартфон, така че играта ще се почувства малко забавена .

Това обикновено се причинява и от много приложения, работещи във фонов режим, известен още като фон .

За да поправите това, просто натиснете бутона Последни приложения в лентата за навигация, след това натиснете иконата на кошче или кръстче, за да затворите всички стартирани приложения за почистване на RAM. Това е лесно?

5. Използвайте приложението Game Booster

Следващата стъпка, която можете да опитате, е да използвате приложение за усилване на игри, за да подобрите производителността на смартфон с Android, особено когато се използва за игра на игри .

Тук можете да използвате различни приложения, едно от които е Game Booster Act .

Използвайки този метод, можете дори да играете PUBG Mobile гладко на Android смартфон с 1 GB RAM, знаете ли . Хайде, вижте пълния метод в тази статия, добре!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Видео: 5 фатални грешки за начинаещи при игра на PUBG Mobile!

Е, това е начинът да се справите с PUBG Mobile lag лесно и бързо на вашия Android телефон. Как, става ли по-гладко при игра?

Ако имате и други съвети и трикове за игра на PUBG Mobile, не се колебайте да ги напишете в коментарите по-долу. Късмет!

Прочетете също статии за PUBG Mobile или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .

Изтеглете най-новия PUBG Mobile тук: PUBG Mobile (PlayerUnknown's Battlegrounds

Игри за стрелба Tencent Mobile International Ltd. ИЗТЕГЛИ