как да анулирам имейл, изпратен в

Изпратихте ли важен имейл погрешно? Ето как да отмените дълго изпращаните имейли в Gmail, Yahoo и Outlook ⬇️. Може да анулира имейл от компютър и HP!

Как да отмените имейл, изпратен за дълго време или само за няколко секунди, определено е едно от нещата, които веднага ще търсите, когато разберете, че сте го изпратили погрешно.

За съжаление, как да извлечете изпратен имейл не е толкова лесно, колкото когато създавате нов имейл, който почти всеки знае как да прави, банда.

Първо трябва да направите някои настройки, за да можете да използвате тази функция в пълния й потенциал. Тогава как го правиш?

Няма нужда да се бъркате, защото този път ApkVenue ще сподели съвети как да изтриете имейли, изпратени в Gmail, Outlook и Yahoo.

Как да отмените имейли, изпратени в Gmail, Yahoo и Outlook

От многото съществуващи доставчици на имейл услуги, особено в Индонезия, Gmail, Yahoo и Outlook са едни от най-широко използваните.

Независимо дали става въпрос за регистрация за акаунти в социални медии, акаунти за онлайн пазаруване или за служебни цели.

Говорейки за имейл, ApkVenue е сигурен, че много от вас са печатали, когато изпращат имейл или дори го изпращат по грешен начин. По професионални въпроси определено трябва да избягвате това.

Следователно, за да не се чувствате неудобно, тук имаме колекция от интересни начини за изтегляне на съобщения в имейли на Gmail, Yahoo и Outlook, които вече са изпратени .

Как да отмените имейли, изпратени в Gmail

Gmail е една от най -популярните и широко използвани платформи за изпращане на имейли днес. Така че не е изненадващо, че Gmail е наречен един от най-успешните продукти на Google днес.

Е, за тези от вас, които случайно изпратят грешен имейл и се надяват човекът да не го е прочел, можете да следвате стъпките за изпращане на Gmail, изпратени по-долу.

1. Отворете страницата с настройки на Gmail

Кликнете върху иконата на зъбно колело в горния десен ъгъл и изберете менюто „Вижте всички настройки“ .

2. Променете продължителността на настройката „Отмяна на изпращането“

След това, все още в раздела „Общи“, превъртате, докато намерите опцията „Отмяна на изпращането“ . Променете продължителността на 30 секунди, за да я удължите. Ако е така, не забравяйте да натиснете бутона „Запазване на промените“ в долната част на страницата.

3. Изберете „Отмяна“, за да отмените изпращането на имейла

Ако сте задали продължителността на отмяна на изпращането, за да отмените изпратеното съобщение, просто щракнете върху опцията „Отмяна“ , която автоматично ще се появи, след като изпратите имейл.

Как да изтегля съобщения в Gmail е завършен! След това изпращането на имейла автоматично ще бъде отменено от системата Gmail, банда.

За съжаление, тъй като максималната продължителност на анулиране е само 30 секунди, следователно дори не можете да направите какъвто и да е начин да отмените имейл, изпратен за повече от 30 секунди .

Междувременно как да отмените имейл, изпратен на мобилен телефон, е един и същ. Но не е необходимо първо да правите настройките, а само да натиснете опцията „Отмяна“ в известието, което се появява.

Как да изтеглите имейл съобщения на Yahoo! Поща

Освен Gmail, Yahoo! Пощата също е стар играч, чието име е добре познато на мнозина като един от най-популярните доставчици на имейл услуги.

Въпреки че в момента популярността на Yahoo! Пощата може да не е толкова известна като конкурентите си.

Точно както се случи с потребителите на Gmail, Yahoo! Пощата също трябва да е преживяла подобен момент, който ви кара да искате наистина да извадите изпратеното съобщение?

Е, ако Gmail вече има функцията за отмяна на изпращането, която въпреки че има максимална продължителност от 30 секунди, на Yahoo! Поща за съжаление все още няма тази функция, банда.

С други думи, за тези от вас, които търсят начин да отменят имейл, изпратен в Yahoo , в момента не можете да го направите.

Следователно, вместо да си правите труда да промените името на имейла си или дори да изтриете акаунта си, за да избегнете смущение, трябва да сте още по-внимателни, когато искате да изпращате имейли чрез Yahoo! Изпратете това по пощата.

Как да отмените имейли, изпратени в Outlook

И накрая, има начин да изтриете имейли, изпратени в Outlook, така че да не бъдат прочетени от получателя.

За да направите това, методът е много лесен и може да се каже, че е подобен на Gmail. За да научите повече подробности, тук Jaka е подготвил стъпките заедно със снимките.

1. Отворете страницата с настройки на Oulook

Щракнете върху иконата на зъбно колело в горния десен ъгъл и изберете „Преглед на всички настройки на Outlook“ .

2. Отидете на страницата за настройка „Създаване и отговор“

След това избирате раздела „Поща“ и избирате опцията „Създаване и отговор“ . Превъртете до дъното, докато намерите функцията „Отмяна на изпращането“ .

Преместете плъзгача надясно за цели 10 секунди. След това не забравяйте да натиснете бутона „Запазване“ .

3. Изберете „Отмяна“, за да отмените изпращането

Веднага след като изпратите имейла, в долната част на страницата ще се появи известие с опцията Отмяна. Щракнете върху бутона „Отмяна“, за да отмените изпращането на имейла.

Ето как да отмените имейл, изпратен в Outlook, банда. Трябва обаче да знаете, че горните стъпки могат да се извършват само в уеб версията на Outlook, а не в приложенията, инсталирани на вашия лаптоп / компютър.

Това е лесен начин да отмените имейли, които вече са изпратени в Gmail, Yahoo !, а също и в Outlook.

Така че отсега нататък не е нужно да се страхувате повече, ако изпратите грешен имейл или не сте завършили писането на имейла.

Да, дори за Yahoo! Поща, за съжаление, можете само да завиждате, за да видите тази страхотна функция, представена от Gmail и Outlook, банда.

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com

Прочетете също статии за Gmail или други интересни статии от Naufal .