7 от най-добрите игри за спортен мениджър, които трябва да опитате!

Играта на спортен мениджър е направена така, че играчите да могат да усетят колко трудно е за спортен мениджър да управлява клуб.

Тематичните игри за спортно управление винаги се харесват на любителите на игрите. Всъщност някои от заглавията по-долу идват от най -успешните франчайзи за всички времена. Игрите за управление на спорта са направени така, че играчите да могат да усетят колко трудно е за спортен мениджър да управлява клуб.

За любителите на спорта и искате да изпитате как да станете спортен мениджър, тук ще ви дадем някои от най-добрите игри за спортен мениджър, които можете да опитате в момента. Провери го!

 • 15+ Най-добри и най-пълни компютърни игри за изтегляне на сайтове 2020, безплатно!
 • 100 игри най-купувани геймъри през 2016 г.
 • 10 Тематично аниме, което геймърите трябва да гледат

Искате да станете спортен мениджър? ТРЯБВА да опитате тези 7 игри!

1. Футболен мениджър 2017

Football Manager е може би най-популярната спортна игра за управление до момента. Отначало тази игра носи името Championship Manager, което е първото заглавие на този франчайз. Championship Manager стана популярен през 1992 г. и се превърна в най-добрата игра по футболен спортен мениджър в света по това време.

Промяната на името настъпи през 2005 г. поради спор между издателя (Eidos Interactive) и разработчика (Sport Interactive).

По-късно името е променено на Football Manager и е пуснато в продажба през 2005 г. Въпреки че името е променено, тази игра остава най-продаваната PC игра за всички времена .

В това издание на Football Manager 2017 играчите могат да управляват над 2500 футболни клуба и да играят в над 140 лиги в 50 държави. Всички играчи по света ще се бият тук и ще се борят за титлата най-добър играч през цялата година.

Интересното е, че сътрудничеството между професионални футболни клубове и разработчици прави тази игра още по-впечатляваща за игра.

 • Купете : Football Manager 2017 в Steam (Windows, Mac, Linux; 50 USD)
 • Купете : Football Manager 2017 за Android и iOS (9 USD)

2. Извън парка Бейзбол 18

Out of the Park или OOTP е игра за спортно управление на бейзбол . Подобно на играта Football Manager, тази игра също дебютира през 90-те. Във възрастовия диапазон от 20 години тази игра събра много фенове, включително топ знаменитости. Те включват собственика на Бостън Ред Сокс Джон У. Хенри и известния писател Бил Джеймс.

От последното издание за 2016 г. разработчикът на тази игра притежава пълния лиценз за бейзбол на Мейджър лийг и бейзбол на малката лига през цялото време.

Така играчите могат да изградят отбор от звездите тази година или да пресъздадат минали успехи, като наемат стари звездни играчи, всичко зависи от настроението на играчите.

В тази последна версия бяха направени няколко актуализации, а именно по отношение на нови правила, нови турнири, пълен списък за MLB, MiLB, международни лиги, независими лиги и много други.

 • Купете : Out of the Park Baseball 18 в Steam (Windows, Mac, Linux; 40 USD)
 • Купете : MLB Manager 2017 за Android (4.50 USD) или iOS (5 USD)

3. Франчайз хокей мениджър 3

Франчайзът на Hockey Manager е създаден от същия екип, който направи Out of the Park Baseball. Следователно тези две игри имат много общо. Не отне много време, Franchise Hockey Manager най-накрая се превърна в популярна игра днес.

Започвайки от първото до третото издание, тази игра Hockey Manager просто има пълен лиценз от НХЛ. И така, в третото си издание играта предлага 22 играеми лиги, включително НХЛ, американската малка лига, канадската юношеска лига и няколко европейски лиги. Всички лиги имат обширни и актуални списъци и класиране на играчите . Докато играят, играчите могат да играят роля във фронт офиса като главен мениджър или да изберат да бъдат на пейката като старши треньор.

И в тази последна версия играчите получават актуализация от тази игра, а именно по-добра тактическа система, международен екип и по-добро развитие на играчите.

 • Купуване : Franchise Hockey Manager 3 в Steam (Windows, Mac; 20 USD)

4. Motorsport Manager

Преди това играта от Grand Prix Manager от 1996 г. трябваше да изпита кратък вакуум в продължение на повече от две десетилетия, докато вече не беше продължена от разработчика. Това доведе до активна модническа общност, която продължава да оживява легендарната игра за моторни спортове в миналото. Сега, ако възнамерявате да изпитате този франчайз на играта, понастоящем е наличен Grand Prix Manager 2, който може да се получи безплатно със статут на Abandonware.

Въпреки това, с присъствието на Motorsport Manager в края на 2016 г., ще се възобнови ентусиазмът за феновете, които са чакали тази игра на спортен мениджър с темата за фотоспорта. В тази игра играчите ще отговарят за всичко в отбора.

Играчите могат да наемат шофьори , да управляват стратегия, да управляват научноизследователска и развойна дейност, да намерят спонсори, да управляват персонала, да управляват бюджети и много други важни задачи. В тази игра има и три различни серии от мотоспорт, на които можете да се насладите, всяка от които има свои собствени правила с различни стратегии.

За съжаление, Motosport Manager все още не притежава FIA лиценз, така че всички пилоти и автомобили в него са фиктивни, а не от професионални състезатели и световни отбори.

 • Купуване : Motorsport Manager в Steam (Windows, Mac, Linux; 35 USD)

5. Pro Cycling Manager 2017

Може да си мислим, че повечето мениджъри на спортни игри вдигат само популярни игри. Но не и този път! Докато колоездачният спорт може да няма толкова сцепление, колкото футболът и баскетболът, Pro Cycling Manager 2017 има също толкова вълнуващ геймплей.

В него играчите ще действат като собственици на отбори. Както бихме очаквали като собственици на отбори, тук задачата на играча е да отговаря за всичко - от набирането на ездачи до тренировките и намирането на потенциални спонсори. По време на състезанията играчите също поемат пълен контрол върху стратегията и представянето на отбора.

Pro Cycling Manager 2017 има повече от 200 състезания и повече от 500 отделни етапа. Три големи състезания , Grand Tour Tour de France, Giro d Italy и Vuelta a Espana, са всички в тази игра, както и водещите световни състезатели, които също оживяват вълнението от тази игра.

 • Купете : Pro Cycling Manager 2017 в Steam (Windows; 40 USD)

6. Ден на спортен проект: Колеж по баскетбол 2017

Вместо да се фокусира върху добре познатите професионални лиги, тази игра всъщност позволява на играчите да станат старши треньор на любим отбор по баскетбол.

Всъщност този франчайз за игри съществува от няколко години, но това издание от 2017 г. е най-доброто . Започвайки от потребителския интерфейс, който е получил актуализация за лесна навигация, и има нови функции на турнира.

За съжаление тази игра няма толкова много функции, колкото другите игри. Но за феновете на баскетбола тази игра може да бъде алтернативна игра, която трябва да бъде изпробвана.

 • Купуване : Проект за дневни спортове: колеж по баскетбол 2017 (Windows; 35 USD)

7. ММА магнат

MMA Tycoon е MMORPG игра, която също се фокусира върху все по-популярната бизнес страна на UFC. За да започнат играта, играчите трябва да създадат боец, следвайки първенството за бърза борба . Тогава една от организациите ще предложи нови договори на играчите, тук бойците започват своята професионална кариера.

Тъй като MMA Tycoon е MMORPG игра, това, с което играчите ще се изправят, са други играчи по целия свят. Победата ще се определя при внимателно планиране и стратегия.

Интересното е, че тук играчите могат да изберат да избягат от битката и да станат бизнесмени. Играчите могат да отворят фитнес зали, компании за облекло, хранителни компании, залагания и много други.

MMO Tycoon е и единствената игра в този списък, която е безплатна за игра. И така, какво чакате, нека играем веднага!

Играйте сега: MMA Tycoon (безплатно)