сигурен начин да видите пароли, съхранени в google chrome

За тези от вас, които искат да организират данните за потребителско име и парола, съхранявани в Google Chrome, можете да използвате този метод за преглед на пароли в Google Chrome!

Смартфоните с Android обикновено са оборудвани с редица приложения по подразбиране на Google, едно от които е приложение за браузър, наречено Chrome. Вие, които често сърфирате чрез приложението Google Chrome, често можете да запазвате данни под формата на потребителски имена и пароли при достъп до онлайн услуги . И така, могат ли данните да се преглеждат или изтриват?

За тези от вас, които искат да организират данните за потребителско име и парола, съхранявани в Google Chrome, ето как да преглеждате паролите в Google Chrome . Хайде, нека да слушаме!

  • Еха! Ето 7 най-добри приложения за дублиране на акаунти в Medsos на Android
  • 15 уникални приложения за Android, които трябва да опитате през 2018 г.

Правилният начин да видите запазени пароли в Google Chrome

  • Първо, моля, отворете приложението Google Chrome и кликнете върху горното дясно меню с логото на точката .

  • В менюто, моля, щракнете върху Настройки и щракнете върху опцията Запазване на парола . Предполага се, че сте активирали тази функция, следвайки настройките по подразбиране по време на първата инсталация на Google Chrome.

  • В този раздел ще видите паролите и потребителските имена, на които се съхраняват сайтовете, след което можете да ги изтриете, като щракнете върху свързания сайт .
  • Ако искате да видите и промените подробните данни за парола и потребителско име, моля, кликнете ** преглед и управление на запазената парола на passwords.google.com **. Ще бъдете автоматично свързани с сайта, след като го натиснете.
  • Ако вече сте свързани със сайта passwords.google.com , моля, влезте отново, като въведете своя акаунт в Google и парола.
  • В раздела Запазена парола, моля, плъзнете екрана отдолу . Тук можете да видите подробностите за паролата и потребителското име, които се съхраняват при отваряне на сайт или приложение, да ги промените, като въведете отново паролата или да я изтриете, като щракнете върху логото (X) .

Как Не е ли лесно да видите паролата в Google Chrome чрез смартфон? Късмет! Не забравяйте да споделите своя опит в графата за коментари!