15 най-добри и най-новите приложения за редактиране на снимки на Android 2020

Има толкова много приложения за редактиране на снимки, така че сте объркани кое да изберете! Е, тук са най-добрите APK за редактиране на снимки на Android, които трябва да опитате!

Приложения за редактиране на снимки или APK за редактиране на снимки винаги са били едно от най-популярните приложения за потребители от различни среди, както от мъжки, така и от женски пол.

Причината е, че с помощта на това приложение вече не е нужно да се притеснявате да редактирате снимки на компютър с помощта на професионален софтуер, който обикновено е труден за използване, тъй като всичко може да се направи чрез смартфон.

Освен това разчитането само на най-добрия мобилен телефон с камера все още липсва, за да направят снимките ви да изглеждат по- естетични и да получат много харесвания в Instagram.

Е, за тези от вас, които търсят съвременно приложение за редактиране на снимки, тук ApkVenue разглежда най-добрите препоръки за редактиране на снимки APK, които трябва да опитате.

Препоръки за най-добри приложения за редактиране на снимки

Редактирането на снимки изглежда задължителна дейност за тези, които обичат да актуализират в социалните медии. Но как да редактирате снимки изисква помощ от приложението.

Е, тук ApkVenue обобщава различните най-добри приложения за редактиране на снимки, които можете да опитате да създадете зашеметяващи редакции на снимки.

Приложение за редактиране на снимки на Android

За щастие, благодарение на технологичното развитие не ви е необходим компютър, за да можете да редактирате страхотни снимки в стила на професионален фотограф.

Защото в Play Store има много най-нови приложения за редактиране на снимки и качеството не отстъпва на софтуера за редактиране на снимки на компютър, банда!

Но големият брой е объркващ, а? Ето защо ApkVenue реши да направи препоръки за 10 - те най-добри APK за редактиране на снимки на Android .

1. PicsArt Photo Editor

Както подсказва името, страхотният редактор на снимки APK PicsArt Photo Editor е идеалното приложение за тези от вас, които искат да направят снимките си по-съвременни, банда.

С различните филтри и инструменти, налични в това приложение, е гарантирано, че няма да имате проблеми с превръщането на въображението си в снимки.

Удивително е, че тези страхотни функции, включително функцията за фоторешетка, могат да бъдат достъпни, въпреки че решите да останете безплатни потребители, банда!

Изтеглете най-новото приложение PicsArt Photo Editor чрез връзката по-долу:

Приложения за снимки и изображения PicsArt ИЗТЕГЛЯНЕ
Подробности PicsArt Photo Editor
Разработчик PicsArt
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 31MB
Изтегли 500 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

2. Snapseed

Snapseed е може би едно от най -интересните програми на Google за редактиране на снимки, които да опитате.

Това приложение е предназначено за професионално редактиране на снимки, тъй като има функции като настройки за баланс на бялото и поддръжка на RAW файлове .

За тези от вас, които не владеят свободно как да редактират снимки правилно, Snapseed има и функция за автоматично редактиране , която наистина може да помогне на тези от вас, които не са, банда!

Изтеглете най-новото приложение Snapseed чрез връзката по-долу:

Google LLC Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЯНЕ
Подробности Snapseed
Разработчик Google LLC
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 22MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

3. Photo Lab Picture Editor

За тези от вас, които не искат да се занимават с технически въпроси и сложни номера, можете да опитате най-добрия apk Photo Editor за редактиране на снимки Photo Lab Picture Editor .

Това приложение предлага разнообразие от филтри и други уникални ефекти, които да ви помогнат да направите снимките си различни от останалите, банда!

Сега много снимки в Instagram изглеждат сходни, но това приложение може да помогне на вашата галерия в Instagram да изглежда уникално .

Изтеглете най-новото приложение на Photo Lab Picture Editor чрез връзката по-долу:

Приложения Фото и изображения Linerock Investments LTD ИЗТЕГЛЯНЕ
Подробности Photo Lab Picture Editor
Разработчик Linerock Investments LTD
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 51MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

4. VSCO

Може би сте чували термина VSCO момиче в социалните медии като TikTok и Instagram наскоро?

Тази популярна мема е родена от APK за редактиране на снимки на iPhone и Android VSCO , което е изборът на много поколения Z, особено жени.

Освен поредица от минималистични филтри , това приложение предлага и ретро ефекти, които могат да имитират класически резултати от камерата от бандата Kodak и Fuji .

Изтеглете най-новото приложение VSCO чрез връзката по-долу:

Приложения Снимки и изображения VSCO ИЗТЕГЛЯНЕ
Подробности VSCO
Разработчик VSCO
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 58MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

5. Adobe Photoshop Express

Като едно от големите имена в APK света на фоторедактора, ApkVenue смята, че ApkVenue не трябва да представя това едно приложение, банда.

Накратко, Adobe Photoshop Express е „незабавна“ версия на софтуера за редактиране на снимки за компютър, Adobe Photoshop .

Макар и не толкова изчерпателно, колкото версията за компютър, това приложение има по-опростен интерфейс и по-важното е, че това приложение е безплатно за използване, банда!

Изтеглете най-новото приложение на Adobe Photoshop Express чрез връзката по-долу:

Adobe Systems Inc. Приложения за снимки и изображения ИЗТЕГЛЕТЕ
Подробности Adobe Photoshop Express
Разработчик Adobe
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 66MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

6. Adobe Lightroom

За разлика от Adobe Photoshop Express, който е по-специално за професионалисти, Adobe предлага и Adobe Lightroom като по-леко приложение за редактиране на снимки.

Този най-добър apk за редактиране на снимки няма пълни функции като „голям брат“, но улеснява потребителите да редактират снимки само с няколко щраквания.

В допълнение, това приложение има и по-пълна функция за споделяне на изображения и е идеално за тези от вас, които много използват социалните медии.

Изтеглете най-новото приложение на Adobe Lightroom чрез линка по-долу:

Приложения Снимки и изображения Funkata Pte. ООД ИЗТЕГЛИ
Подробности Adobe Lightroom
Разработчик Adobe
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 72MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

7. PicSay

Понякога само снимките не са достатъчни, за да се изразим и когато имате нужда от думи, PicSay е приложение за редактиране и писане на изображения, с което трябва да се съобразявате, банда.

Как да редактирате снимки с това приложение също е много лесно. Можете да използвате това едно приложение за редактиране на изображения и писане по желание, без да е сложно, нали знаете!

За тези от вас, които имат духа на правене на комикси, функцията балон на речта в това приложение може да се използва за добавяне на истории към резултатите от вашите редактирани снимки, банда!

Изтеглете най-новото приложение PicSay чрез връзката по-долу:

Приложения за Shinycore Photo & Imaging ИЗТЕГЛЯНЕ
Подробности PicSay
Разработчик Shinycore
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 1.8MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

8. Призма

Отпуснете се, банда, ApkVenue не ви кани да научите повече за изграждането на пространство, наистина. Prisma, което ApkVenue означава, е един от най-добрите APK за редактиране на снимки на iPhone.

След като беше изключително достъпно за iOS, това приложение най-накрая оживи света на редактирането на снимки на Android през 2016 г., банда.

Трябва да се отбележи, че алгоритъмът, използван от това онлайн приложение за редактиране на снимки, е доста тежък, така че трябва да имате търпение, когато използвате това приложение, банда.

Изтеглете най-новото приложение Prisma чрез връзката по-долу:

Приложения за снимки и изображения Prisma Labs, inc. ИЗТЕГЛИ
Подробности Призма
Разработчик Prisma Labs, Inc.
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 8.6MB
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

9. LightX

Този последен APK за редактиране на снимки за Instagram, наречен LightX, вероятно е по-малко известен от другите приложения в този списък. Но характеристиките са доста интересни, банда!

Функциите тук ще бъдат лесно разпознаваеми за тези от вас, които често са използвали Adobe Photoshop . Просто това приложение за редактиране на снимки също има няколко уникални функции.

Една от тях е характеристиката за създаване на карикатури, чието качество може дори да съответства на крайпътните художници, които могат да бъдат намерени в цяла Индонезия, банди.

Изтеглете най-новото приложение LightX чрез връзката по-долу:

Приложения за снимки и изображения Andor Communications Pvt Ltd ИЗТЕГЛЕТЕ
Подробности LightX
Разработчик AndOr Communications Pvt Ltd
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 22MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

10. AfterFocus

За разлика от другите приложения тук, инструментът за редактиране на снимки на Android AfterFocus има само една специфична функция - банди.

Както може да се предположи от името, AfterFocus има способността да променя фокусната точка на снимките, които сте направили.

С това приложение можете да използвате ефект на размазване или боке с качество на DSLR камерата директно на мобилния си телефон.

Всъщност ефектът на боке вече е широко достъпен за мобилни телефони, но с това приложение за снимки не е нужно да си правите труда да позиционирате мобилния си телефон, банда!

Изтеглете най-новото приложение AfterFocus чрез връзката по-долу:

MotionOne Photo & Imaging Apps ИЗТЕГЛЯНЕ
Подробности AfterFocus
Разработчик MotionOne
Минимална ОС Android 5.1 и по-нови версии
Размер 17MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

БОНУС: Други приложения за редактиране на снимки ~

В допълнение към Android, ApkVenue има и различни препоръки за приложения за редактиране на снимки за компютър и iPhone. Проверете изцяло по-долу, да!

Приложение за редактиране на снимки на iPhone

Потребителите на iPhone също определено искат да имат модерен APK за редактиране на снимки, нали? Всъщност приложението, което ApkVenue спомена по-горе, е налично и във версията на iOS.

Но има много други приложения за редактиране на снимки на iPhone, които можете да опитате, знаете ли! За да знаете пълната препоръка, можете да прочетете статията по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Приложение за конвертиране на снимки във видео

Искате ли редактираните снимки да бъдат по-съвременни? Ако е така, трябва да изпробвате приложение, което комбинира снимки във видеоклипове за компютър и Android.

Но какви са препоръчителните приложения? Хайде, вижте препоръките за приложение, които могат да превърнат снимките във видеоклипове в следващата статия, банда!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Приложение за редактиране на анимационни снимки

За да го направите по-уникален, можете също да опитате да редактирате снимки и да ги превърнете в карикатури. Гарантирано да бъдете уникални и да впечатлите другите!

За тези от вас, които искат да знаят какви са приложенията, за да превърнете снимките си в най -добрите карикатури на Android, можете да видите отзивите в статията по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Приложения, които могат да променят така движещите се снимки

Виждали ли сте някога страхотна движеща се снимка с псевдоним кинограф в социалните медии? Продължавайте да се чудите как да го направите, банда?

Лесно, наистина! Нуждаете се само от приложение, което може да накара вашите снимки да се движат, което можете да получите в статията по-долу. По-късно, не забравяйте да добавите правилната музика, добре!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Anime Photo Changer Application

Не по-малко готино от APK за редактиране на снимки, за да бъде карикатура, можете също да опитате приложение за редактиране на снимки на аниме, така че резултатите да са различни от останалите.

Искате ли да знаете кои са приложенията, за да превърнете снимките си в аниме ? Хайде, вижте пълния преглед в статията по-долу, банда!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Приложение за снимки във формата на мрежа

Виждали ли сте някога свързани публикации със снимки в Instagram? Резултатът прави IG подаването да изглежда по-хладно като Celegram IG, нали?

За тези от вас, които искат да се опитат да направят свързана емисия в Instagram, можете да използвате приложение, което може да прави снимки под формата на мрежа, която ApkVenue ще обсъди в статията по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Приложение за редактиране на снимки на настолен / лаптоп

Ако започнете да се занимавате с хобито си като професионален фоторедактор, разбира се, имате нужда от софтуер за редактиране на снимки за персонални компютри, който има много приятни функции.

Е, за тези от вас, които търсят най-доброто безплатно приложение за редактиране на снимки на компютър , проверете препоръките в следващата статия, нека! Гарантирано готино!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Приложение за редактиране на видео за компютър

Не на последно място , определено се нуждаете и от приложение за редактиране на видео, така че публикациите ви да не съдържат само снимки, банда!

Но кои са най -добрите приложения за редактиране на видео за компютър, които да използвате? Просто разгледайте препоръките за приложения за редактиране на видео от компютър в следващата статия!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Най-доброто приложение за филтри за снимки и ефекти

По принцип една от целите някой да използва APK за редактиране на снимки е да осигури филтър или фото ефект, който прави резултатите да изглеждат по- естетични .

Особено в тази ера на социалните медии. Качването на интересни и добри снимки вече не е просто хоби, а задължително, особено ако се стремите да бъдете известна знаменитост.

Е, ако списъкът, който ApkVenue даде по-горе, е специално за онези от вас, които се нуждаят от най-добрите препоръки за APK за редактиране на снимки, тогава ето списък с най-добрите приложения за фото филтри и ефекти .

1. FaceArt Selfi Camera: Фото филтри и ефекти

На първо място, най-добрият фотофилтър и приложение за ефекти този път е FaceArt Camera Selfi: Филтри и Фотоефекти, направени от разработчика Lyrebird Studio.

Това приложение, изтеглено от повече от 50 милиона потребители в Play Store, предлага много интересни функции, свързани с фото филтри и ефекти.

Например забавни стикери, забавни ефекти на камерата, PIP ефекти на камерата и поддържащи функции за редактиране на снимки. За тези от вас, които не са доволни от филтъра за истории на IG, този APK за фоторедактор може да бъде алтернативен избор.

Изтеглете приложението FaceArt Selfi Camera: Фото филтри и ефекти чрез връзката по-долу:

Приложенията за снимки и изображения на Lyrebird Studio ИЗТЕГЛЯНЕ
Подробности FaceArt Selfi Camera: Фото филтри и ефекти
Разработчик Lyrebird Studio
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 50 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

2. QM КАМЕРА

Е, за тези от вас, които търсят съвременно приложение за редактиране на снимки с разнообразни естетически ефекти и филтри, QM CAMERA е една от най-добрите препоръки, банда.

Ще ви бъдат представени над 40 професионално проектирани филтъра, 100+ филтъра за градиент, 50+ светлинни филтъра, 3D бъг ефекти и много други.

Имате талант за дизайн? Можете също така да създадете свои собствени предварително зададени ефекти и филтри, които да отговарят на вашите вкусове. Подходящ като поддръжка за вашия най-добър мобилен телефон с камера!

Изтеглете приложението QM CAMERA чрез връзката по-долу:

Apps Photo & Imaging Analog Film Photo & Photo Editor & Camera ИЗТЕГЛЕТЕ
Подробности QM КАМЕРА
Разработчик Аналогов филм Photo & Photo Editor & Camera
Минимална ОС Android 4.4 или по-нова версия
Размер 19MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

3. Ретро камера: Редактиране на снимки с Vintaj Camera

Любител ли сте на винтидж фото ефекти ? Ако е така, може би можете да инсталирате този Retro Cam фотофилтър и приложение за ефекти на вашия Android телефон точно сега.

Оборудван с опростен и лесен за използване интерфейс, Retro Cam предлага много ретро ефекти от снимки и филтри, които можете да опитате да комбинирате.

Не само филтри или фото ефекти, можете също да използвате функции за редактиране на снимки като APK за редактиране на снимки като цяло.

Изтеглете приложението Retro Cam чрез връзката по-долу:

Apps Photo & Imaging Selfie Photo Editor & Vintage Filters ИЗТЕГЛЕТЕ
Подробности Ретро камера
Разработчик Фоторедактор на селфита и ретро филтри
Минимална ОС Android 5.0 или по-нова версия
Размер 53MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

4. Glitch Photo Editor

Виждали ли сте или дори сте правили свои собствени видеоклипове на TikTok? Със сигурност сте запознати с ефекта на бъг, който толкова често се среща в социалните мрежи напоследък?

Е, както подсказва името, този Glitch Photo Editor е APK за редактиране на снимки, който предлага разнообразие от бъгове , VHS и Vaporwave ефекти, както и ретро псевдоним реколта .

Можете също така да правите снимки или видеоклипове директно от приложението, като използвате желаните ефекти, за да го направите по-лесно, без да се налага да ги редактирате.

Изтеглете приложението Glitch Photo Editor чрез връзката по-долу:

Приложения за снимки и изображения Fillog Studio ИЗТЕГЛЯНЕ
Подробности Glitch Photo Editor
Разработчик Fillog Studio
Минимална ОС Android 4.2 или по-нова версия
Размер 18MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.7 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

5. Photo Editor, Photo Collage, Filter - PicPlus

Последното най-добро приложение за филтри и фото ефекти в този списък е PicPlus, направено от разработчика IdeaLabs.

Както е посочено в името на приложението, PicPlus предлага три основни функции, а именно като най-доброто приложение за редактиране на снимки, приложение за колажи, а също и доставчик на фото филтри.

С пълни функции и потребителски интерфейс, който е лесен и лесен за използване, не е чудно, че PicPlus получава висок рейтинг от 4.8 в Google Play Store.

Изтеглете Photo Editor, Photo Collage, Filter - PicPlus приложението чрез връзката по-долу:

IdeaLabs Photo & Imaging Apps. ИЗТЕГЛИ
Подробности Photo Editor, Photo Collage, Filter - PicPlus
Разработчик IdeaLabs.
Минимална ОС Android 5.0 или по-нова версия
Размер 40MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.8 / 5 ( Google Play )
Цена Безплатно

Това, банда, е списък с препоръки за най-добрите приложения за редактиране на снимки от ApkVenue. Всяко приложение, което ApkVenue обсъжда тук, има своите предимства.

Това означава, че просто трябва да го приспособите към нуждите, необходими за постигане на максимални резултати.

О, да, има и линия от някои от най-добрите приложения за филтриране и фотоефекти за тези от вас, които може да искат страхотни снимки в стил Celegram.

С различните най-добри APK за редактиране на снимки по-рано, ApkVenue гарантира, че редактираните ви снимки ще изглеждат по-зашеметяващи и различни от обикновено!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Фикри Хариш