10 най-добри безплатни приключенски игри за android

Един от най-вълнуващите жанрове на игри са приключенските игри. По-нататък ApkVenue ще ви разкаже най-добрите приключенски игри на телефони с Android (безплатно).

Играта на приключенски игри е пристрастяваща и може да ви отнеме времето. Нещо повече, ако играта има интересна сюжетна линия, нямаме търпение какво ще се случи по-късно в историята.

Той извика отново, ако тази игра може да се играе на вашия мобилен телефон с Android.

Със сигурност няма да бъдете отделени от мобилния си телефон, дори когато мобилният ви телефон се зарежда поради радостта от играта на приключенски игри на Android.

Ето списък на тази вълнуваща игра.

Най-добрата безплатна Android Adventure Game

Ако сте мобилен геймър и търсите приключенска игра на мобилния си телефон, този път JT е подготвил списък с 10 безплатни и най-вълнуващи приключенски игри за Android, които да играете.

1. Батман: Врагът отвътре

Ако говорим за супергерои, сигурно е, че това, което имаме в главите си, е Човекът с прилепите или често наричан Батман. Super hero Gatham city най-накрая има свои собствени игри за смартфони, които познаваме .

Telltale е разработчикът на играта, който е известен с работата си върху приключенски игри. Интересното в тази игра е как да я играете, което не прилича на обикновена приключенска игра.

От вас се изисква да изберете решения в историята, които ще окажат влияние върху историята в играта.

2. Rayman Adventures

За вас, геймърите от ерата на PS1, трябва да сте добре запознати с този единствен герой. Този път персонажът на Рейман се завръща в мобилните устройства, които познавате .

Тази игра Rayman Adventure носи 2D тема на платформинг с екранен контролер.

Все още управляван от разработчика на Ubisoft, Rayman Adventures има приключенски геймплей, където трябва да помогнете на Rayman да спаси приятелите си.

3. Пирати на Assassin's Creed

Освен че достигна до игрите за компютър и конзола, Ubisoft пусна и част от играта Assassin's Creed за мобилната версия , знаете ли , една Assassin's Creed Pirates. Самата тази игра е отделяне на конзолната версия на играта със заглавие Assassin's Creed: Black Flag .

За разлика от конзолната версия, в тази игра вие ще управлявате пиратски кораб, за да намерите легендарни съкровища, като изпълнявате мисии.

4. Единство на Assassin's Creed

В допълнение към играта Assassin's Creed Pirates, Ubisoft има и версия на играта Assassin's Creed, пусната на смартфони, озаглавена Assassin's Creed Unity.

Тази игра е адаптирана версия на всички конзолни версии на серията игри Assassin's Creed .

В Assassin's Creed Unity от вас се изисква да създадете братство за убийци, за да изпълнявате мисии. Можете да ги навигирате през 3D картата.

5. Мъртъв ефект 2

Dead Effect 2 е научно-фантастична приключенска игра, в която трябва да ловите мутирали чудовища. Героите в тази игра също могат да станат по-силни, докато се издигате, нови умения и нови съоръжения, които можете да надстроите.

Тази игра е може би една от най-добрите приключенски игри на Android с фантастична графика и „тъмна“ сюжетна линия.

Отне 20 часа, за да завършите режима на кампанията в тази игра. Така че, подгответе си времето да играете тази игра.

Приключенски игри на следващия Android

6. Rusty Lake (Cube Escape) Series

За тези от вас, които харесват мистериозни приключенски игри, играта Rusty Lake или Cube Escape Series могат да бъдат вашият избор. В тези игри Rusty Lake или Cube Escape от вас се изисква да решавате пъзели и да разберете какво всъщност се случва.

Начинът за игра на тази игра е може би доста прост и всяка игра има пъзел, за да преминете към следващата история. Готиното е, че тази игра няма покупки в приложението, така че освен качествена, тази игра е и икономична.

7. Приключенски гробници на Рая

Може да се каже, че тази игра е същата като играта Tomb Rider, която е популярна като приключенска игра, която търси съкровище. С героите, които са и двете секси момичета, тази игра определено е игра, предпочитана от момчета.

Тук трябва да намерите изход много внимателно и да избегнете престъпници, които се опитват да ви убият. С тази трудна карта и една система за убиване на изстрел, това със сигурност ви прави по-раздразнени, когато я играете.

8. Вълкът сред нас

Още една игра, направена от Telltale, която може да ви зашемети, когато я играете. Сюжетът на тази игра е взет от комикса със същото заглавие, спечелил наградата на Eisner, озаглавена Fables.

Ще изиграете ролята на Бигби Вълк, зъл вълк от приказка, който се опитва да живее нов живот в човешкия свят. Сложната история и графиката в комичен стил със сигурност ще ви накарат да се чувствате като у дома си, играейки тази приключенска игра.

9. Самотният вълк на Джо Девър

Всъщност тази приключенска игра на Android е почти подобна на игрите на Telltale, където първо трябва да прочетете историята . Всяко решение, което вземете в тази игра, несъмнено ще окаже влияние върху следващата история.

Ще срещнете и няколко момента, в които трябва да се биете с други врагове. Освен дълбоката история, този режим на игра също е доста интересен за игра.

10. Космически маршали 2

Втората поредица от играта Space Marshals е не по-малко готина от първата поредица, издадена от същия разработчик, а именно Pixelbite. Ще действате като космически шериф, чийто кораб е отвлечен от похитител на космически кораб.

По-късно трябва да намерите целия си екипаж, като се промъкнете в базата на противника. Тук се случва забавлението, където трябва да се промъкнеш наоколо, търсейки мъжете си.

Това са едни от най-добрите приключенски игри за Android безплатно. Трябва обаче да знаете, че някои игри предлагат и покупки в приложението, за да отключите допълнителни функции.

Но дори и така парите, които харчите, JT гарантира, ще бъдат сравними с качеството, което ще получите.