как да проектирам разпределение на тениска на мобилен телефон само за 5 минути!

Искате да направите тениска с дизайн по поръчка? Лесно, няма нужда да се притеснявате, използвайки сложно приложение за редактиране на снимки. Защото можете да проектирате дрехи с помощта на Android момчета. Отнема само няколко минути, това е начинът да проектирате дрехи на телефон с Android.

Отегчен от същия дизайн на тениска? Защо просто не проектирате собствена тениска. Не е нужно да бъдеш дизайнер, така че можете да проектирате дрехи момчета . Тъй като можете да проектирате тениски директно от вашия Android телефон .

ApkVenue ще предостави съвети за това как да проектирате дрехи за мобилен телефон с Android за вас. Методът е лесен и разбира се бърз. Освен че можете да проектирате тениски за себе си, това може да се използва и ако искате да проектирате еднаква тениска с приятели.

  • 10 най-добри приложения за графичен дизайн за Android и PC | Безплатно сваляне!
  • 10 най-добри приложения за домашен дизайн, за да направите планове на пода и 3D безплатно, наистина прости!
  • 15 най-добри и най-новите APK за редактиране на снимки 2020, резултати от снимки като знаменитости!

Ето как да проектирате дрехи на Android само за 5 минути

За да можете да направите дистрибутивен дизайн на тениска на мобилния си телефон , тогава ще ви трябва специално приложение, наречено Snaptee . С това приложение можете да бъдете креативни и да правите тениски с анти-мейнстрийм дизайн. Можете да изтеглите приложението чрез следната връзка от ApkVenue:

Apps Productivity Snaptee Limited ИЗТЕГЛЯНЕ

Как да използвате това приложение също е много лесно и разбира се практично, момчета . Можете да проектирате тениски със собствени снимки, типографски дизайн и т.н. Веднага, да, момчета, започваме етапите на дизайна на тениски на телефон с Android.

Етап 1

Първо, трябва да създадете акаунт в Snaptee, момчета . Веднага можете да използвате вашия акаунт във Facebook или Twitter. Ако сте докоснали иконата Камера в долната част, за да започнете да проектирате дрехи.

Стъпка 2

Изберете какъв дизайн искате, ApkVenue ще избере Текст . След това изберете модела на роклята, този път ApkVenue иска дизайн на Men's Crew . Можете да изберете според вашите нужди.

Стъпка 3

Започнете да редактирате своя собствен дизайн на тениска , момчета , можете да добавяте думи или изображения, както желаете. Инструментите за това как да проектирате дрехите на Jaka's Snaptee, обяснете чрез изображението по-долу.

Стъпка 4

След като дизайнът е завършен, докоснете иконата на отметка, за да запазите. След това просто докоснете Запазване . Можете също да споделите дизайна в социалните си медии.

Стъпка 5

След това изберете Go to Locker, за да видите резултатите от вашия дизайн. Сега вашият дизайн на тениска е готов, момчета . Лесно е да се проектира!

Това е всичко, момчета, как да проектирате дрехи на Android от ApkVenue. Можете да опитате различни дизайни с приложението Snaptee. За съжаление Snaptee не отваря услуга в Индонезия, така че не можете да поръчате тениската веднага. Това може да бъде само до етапа на проектиране на дрехи. Можете обаче да пренесете този дизайн на фирма за ситопечат за справка .

Прочетете също статии за Как да проектирате дрехи или други интересни статии от Chaeroni Fitri .